Author Topic: Ciganske karte V. del  (Read 169896 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline roberta

• Novinec
  • *
Re: Ciganske karte V. del
« Reply #180 on: October 13, 2009, 08:58:06 AM »
No, pol pa bom napisala to, kar sem začutila najprej ob tej karti, ko je padla...
Srečen bo zarad mojega dejanja in bo odreagiral pozitivno.
-
Vem pa da tud pri pozitivnih kartah moramo bit pazljivi, in pol nisem bla ziher, če mam prav...in bolj ko sem gledala v karto, bolj sem vidla vse drugo.
Hvala Tea

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #181 on: October 14, 2009, 07:34:11 AM »
Ojla
danes bom pa jaz prosila cigančice za en pogled naprej. Spet sem dobila eno finančno poleno pod noge (kot da jih ni že dovolj na kupu), pa me zanima, če/kako mi bo uspelo tale kup polen preskočit. Hvala :-* :-* :-*

Tejka - takole mi karte kažejo na tvoja splošna polena, ki jih dobivaš pod noge in zakaj jih dobivaš

Karta bolezen

- skrivanje resnice sama pred sabo
- nezainteresiranost, da bi se to rešilo /očitno ti situacija nečemu služi, prej v theto in preveri/
- odlašanje, da bi se stvari lotila /ali pa na pravi način, ko rečemo bobu bob /preveri s theto(
- vsekakor si od tega iztrošena - se pravi, da ne deluješ, ko bi morala, ker enostavno nimaš energije.

Torej, stvari se lotevaš na nepravi način. Pri tem so miselni vzorci temeljni.

Karta obisk

Dvigniti boš morala svojo ritko in premeniti način, kako se zadev rešuješ. Poleg tega je pametno, da nekoga, ki se na te reči spozna prosiš za nasvet in potem seveda tudi deluješ.
Če se sama ne zmoreš lotiti tetirat, potem prosi nekoga, da gre s tabo skozi vzorce in ti naloži ustrezne občutke

Pojdi se izobraževat, učit, med ljudi .............. Ne zapiraj se s tem: ni čas, ne morem, nimam denarja ... s tem si te stvari samo priteguješ v svoje življenje .....

Če misliš stalno na dolgove, bodo v tvojem življenju neprestano dolgovi.

Torej odgovor na tvoje vpašanje

ČE VEDNO DELUJEMO Z ENAKO ENERGIJO, NE MOREMO PRIČAKOVATI, DA SE BO V NAŠEM ŽIVLJENJU KAJ SPREMENILO.

KO SPREMENIMO DELOVANJE ................ ;)

Lepo bodi

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #182 on: October 14, 2009, 07:38:59 AM »
Hvala Tea. Mi je jasno o čem govorijo karte. Predvsem bo treba rit premaknit, kar odlašam...

Hvala :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #183 on: October 14, 2009, 07:41:36 AM »
Hvala Tea. Mi je jasno o čem govorijo karte. Predvsem bo treba rit premaknit, kar odlašam...

Prosim  ;)
Samo, da je pomagalo  :D
www.Astro-Star.net

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #184 on: October 14, 2009, 08:31:43 AM »
Ojla

No ponovno prosim za vpogled v karte, prijavila sem se na X delovno mesto, tako, da nima nič z mojo izobrazbo, kar so pa zahtevali pa nekaj znam pa me zanima, kaj kažejo ciganke?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #185 on: October 14, 2009, 08:45:58 AM »
Danes imam razgovor za službo, sem vrgla ciganke, tokrat samo eno, povlekla sem OBISK

Vprašala sem kako mi bo šlo na razgovoru.

Tokrat sem probala tko, da nič ne kukam v knjigo in povem kaj mi ob karti pride na misel. Zdej bo pa tršica povedala če je prav  ;D  ;D

Razgovor bo potekal v redu,(obe osebi delujeta kot da sta veseli ena druge in sta zelo pomirujoči ) mogoče se lahko pojavijo določene ovire, ( stopnice ki vodijo gor ), vendar jih bom premagala, kar mi nakazuje rumena barva na vrhu stopnic.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #186 on: October 14, 2009, 08:53:30 AM »
Danes imam razgovor za službo, sem vrgla ciganke, tokrat samo eno, povlekla sem OBISK

Tokrat sem probala tko, da nič ne kukam v knjigo in povem kaj mi ob karti pride na misel. Zdej bo pa tršica povedala če je prav  ;D  ;D

Razgovor bo potekal v redu,(obe osebi delujeta kot da sta veseli ena druge in sta zelo pomirujoči ) mogoče se lahko pojavijo določene ovire, ( stopnice ki vodijo gor ), vendar jih bom premagala, kar mi nakazuje rumena barva na vrhu stopnic.

Superca Jane .... odlično napreduješ.

Zdaj si vprašala za razgovor. Če te zanima, zdaj lahko povlečeš še eno karto, in vprašaj, če boš službo tudi sprejela. ;)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #187 on: October 14, 2009, 08:54:28 AM »
Ojla

No ponovno prosim za vpogled v karte, prijavila sem se na X delovno mesto, tako, da nima nič z mojo izobrazbo, kar so pa zahtevali pa nekaj znam pa me zanima, kaj kažejo ciganke?

Macika, povleci si karte in si poskušaj odgovoriti, potem pa bomo že še kaj dodali. Upam, da tudi dekleta tukaj, ki že obvladajo vpoglede.
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #188 on: October 14, 2009, 09:02:32 AM »

Zdaj si vprašala za razgovor. Če te zanima, zdaj lahko povlečeš še eno karto, in vprašaj, če boš službo tudi sprejela. ;)

O super, sem vesela da mi laufa. No pa sem res povlekla še eno karto. In vprašala če bom službo sprejela.

Povlekla sem NEISKRENOST

Tko da mislim, da ne bo nič, ker če bi to službo sprejela bi se verjetno spet morala ubadati s kakšnimi zahrbtnimi kačami. Takih imam zaenkrat dovolj  ;D  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #189 on: October 14, 2009, 09:05:56 AM »

O super, sem vesela da mi laufa. No pa sem res povlekla še eno karto. In vprašala če bom službo sprejela.

Povlekla sem NEISKRENOST

Tko da mislim, da ne bo nič, ker če bi to službo sprejela bi se verjetno spet morala ubadati s kakšnimi zahrbtnimi kačami. Takih imam zaenkrat dovolj  ;D  ;D

Hehe, zaenkrat ti paše hodit na razgovore.  ;) Vsekakor s tem dobivaš znanje in izkušnje. Pametno pupa  :D

Neiskrenost bi tudi bila, da je vprašanje če sploh želiš novo službo. Kaj se ti mota v ozadju?

Men se zdi, da boš ti kar privatnica. Ko boš ugotovila, da ti nihče ne more ponuditi tistega, kar si sama sebi, boš vedela, kaj ti je storiti  ;) Do takrat pa se zabavaj ;D ;)
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #190 on: October 14, 2009, 09:15:07 AM »
Ja res mi paše hodit na razgovore, to vedno naredim ko iščem službo, grem na xy razgovorov ravno zato da v nulo izpilim svoj nastop, se pripravim na vsa možna butasta vprašanja, da me na koncu nihče več ne more presenetiti, tko da na koncu potem službo tudi vedno dobim  ;D
Mam eno svojo taktiko. V bistvu zdaj vse jemljem kot nekaj neobvezujočega.
Privatnica? Ja bomo videli, najraje bi res bila po pravici, mam že pisarno ogledano in se vedno vizualiziram kako bi bilo fino tam notri,  samo še ne vem v katero smer naj se vržem  ;D

Moja astro karta

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #191 on: October 15, 2009, 08:05:36 AM »
Bi mela eno velko prošno za kogarkoli, k bi se mu dal..a lahko nekdo prosim vrže karte zame pa za mojga dragega, kaj se bo zdej z nama zgodil?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #192 on: October 16, 2009, 11:52:27 AM »
evo še ena ponudba za službo, madona mi dogaja :o  :o tokrat bi celo lahko bila privatnica  ;D
Sicer sem malo v dilemi ali se je vredno dogovarjati ali ne. Sem vrgla ciganke, vprašanje kaj lahko pričakujem v tej službi?

izvlekla sem LJUBIMCA

( ne bom kukala v knjigo  ;D )

Ko sem jo izvlekla, sem si takoj rekla, da ima karta dobro energijo, da mi govori, da je vsekakor vredno poskusiti. Čeprav bom mogoče doživljala toplo hladne odnose med kolegi ( napol slečena jakna ), mi srce na levi pove, da je sama narava službe nekaj kar me veseli. Mogoče mi še malo primanjkuje samozavesti ( roke ki delujejo kot da ne ve kam jih dat ).

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #193 on: October 16, 2009, 01:27:37 PM »
Bi mela eno velko prošno za kogarkoli, k bi se mu dal..a lahko nekdo prosim vrže karte zame pa za mojga dragega, kaj se bo zdej z nama zgodil?

Če bi ti hotela prav pojasnit, je tukajle premalo prostora.
Sicer pa korak ven iz tega je treba najprej naredit. Ven iz navad vajinega vedenja in iz muhe delanja slona ... no tko nekako
 ;)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #194 on: October 16, 2009, 01:29:43 PM »
Sem posredno v nekaj vpletena in sem vprašala karte, če bo ena oseba naredila neko potezo (niti ne v zvezi z mano) in sem dobila karto duhovnika. Ker se držim knjige kot pijan plota, sem k duhovniku obrnila še eno karto - vdovec.
Obe karti  kažeta na to moško osebo, ki se s to zadevo bori in o tem premišljuje, vendar ne ve če bi ali ne bi. Se boji posledic. A bo to naredil ali ne? To je pa že zame višja matematika...

Hvala  :-* ang:

Kje si videla, da se boji posledic?

Zanimiva kombinacija, ki se kar dostikrat odpre

Naj ti dam namig še za nadaljne razmišljanje.
OK duhovnik vemo .... obrnjen v levo /preteklost/ in se kot klop drži svoje svetinjice /mogoče prepričanja?/

Vdovec .... kam gleda ....
Kaj se ti zdi od kod prihaja
Kaj dela

....

www.Astro-Star.net