Ojla
danes bom pa jaz prosila cigančice za en pogled naprej. Spet sem dobila eno finančno poleno pod noge (kot da jih ni že dovolj na kupu), pa me zanima, če/kako mi bo uspelo tale kup polen preskočit. Hvala

Tejka - takole mi karte kažejo na tvoja splošna polena, ki jih dobivaš pod noge in zakaj jih dobivaš
Karta bolezen
- skrivanje resnice sama pred sabo
- nezainteresiranost, da bi se to rešilo /očitno ti situacija nečemu služi, prej v theto in preveri/
- odlašanje, da bi se stvari lotila /ali pa na pravi način, ko rečemo bobu bob /preveri s theto(
- vsekakor si od tega iztrošena - se pravi, da ne deluješ, ko bi morala, ker enostavno nimaš energije.
Torej, stvari se lotevaš na nepravi način. Pri tem so miselni vzorci temeljni.
Karta obisk
Dvigniti boš morala svojo ritko in premeniti način, kako se zadev rešuješ. Poleg tega je pametno, da nekoga, ki se na te reči spozna prosiš za nasvet in potem seveda tudi deluješ.
Če se sama ne zmoreš lotiti tetirat, potem prosi nekoga, da gre s tabo skozi vzorce in ti naloži ustrezne občutke
Pojdi se izobraževat, učit, med ljudi .............. Ne zapiraj se s tem: ni čas, ne morem, nimam denarja ... s tem si te stvari samo priteguješ v svoje življenje .....
Če misliš stalno na dolgove, bodo v tvojem življenju neprestano dolgovi.
Torej odgovor na tvoje vpašanje
ČE VEDNO DELUJEMO Z ENAKO ENERGIJO, NE MOREMO PRIČAKOVATI, DA SE BO V NAŠEM ŽIVLJENJU KAJ SPREMENILO.
KO SPREMENIMO DELOVANJE ................

Lepo bodi