Sem posredno v nekaj vpletena in sem vprašala karte, če bo ena oseba naredila neko potezo (niti ne v zvezi z mano) in sem dobila karto duhovnika. Ker se držim knjige kot pijan plota, sem k duhovniku obrnila še eno karto - vdovec.
Obe karti kažeta na to moško osebo, ki se s to zadevo bori in o tem premišljuje, vendar ne ve če bi ali ne bi. Se boji posledic. A bo to naredil ali ne? To je pa že zame višja matematika...
Hvala

Kje si videla, da se boji posledic?
Zanimiva kombinacija, ki se kar dostikrat odpre
Naj ti dam namig še za nadaljne razmišljanje.
OK duhovnik vemo .... obrnjen v levo /preteklost/ in se kot klop drži svoje svetinjice /mogoče prepričanja?/
Vdovec .... kam gleda ....
Kaj se ti zdi od kod prihaja
Kaj dela
....
popravljam nalogo 
Zaradi priučenih moralnih modrosti se obrača nazaj v preteklost, vendar si vseeno želi živeti izven zastavljenih okvirjev, čeprav ga je strah spremembe. Zaradi oklepanja preteklosti pozablja živeti v sedanjosti. V sebi skriva neko željo, ki pa se ji spet zaradi moralnih naukov odreka.
Vseeno pa bo počasi začel gledati proti novemu začetku, proti prihodnosti in bo o tem pripravljen tudi spregovoriti, se odpreti, vendar sedaj o tej zadevi le potihem premišljuje. Bel spomenik obeta spremembo, simbolizira nov začetek, brez oziranja v preteklost.
Jaz bi povzela, da bo to storil, vendar šele takrat, ko bo po njegovem čas za to najbolj primeren in nič prej. Glede na časovno enoto vdovca, bo to v 2 enotah, najverjetneje v roku dveh let (enota duhovnika je nedoločena, kar upočasni).
Tea, že kaj boljše? 
HVALA

Ma, odlično je

Čas je izredno težko napovedovati. Reciva npr. da je ta čas gledan iz trenutne situacije, ki pa jo lahko človek tudi bistveno pospeši.
Če želiš ugotoviti, če bo to storil, si na to postavitev potegni še eno karto, ki ti bo dala odgovor ali gre za leta ali za mesece.
Lep dan