Author Topic: Skupinsko zdravljenje, drugi del.  (Read 86176 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Skupinsko zdravljenje, drugi del.
« Reply #240 on: August 27, 2009, 02:38:52 PM »

Rena, v bodoče ti svetujem, da si v sedečem položaju. Ti bo lažje. Pa kakšen kristalček tudi ne bi bil švoh za zraven. Za začetek pripročam ametist. Tisto, kar sem označila s krepko pisavo bi bilo pa potrebno zamenjat. Če imam tvoje dovoljenje, ti to naredim.

:-* Gaja

Ja, sej prvo bila v sedečem, pa tudi ni "štimalo". Ametist  imam. Lepo prosim, da mi to narediš, ja. Imam občutek, da se bojim spustit iz sebe, "poletet", bit ustvarjalna, se videt v razvajanju, večji blaginji ...  :-*

Sem že zamenjala. Je kar butnilo iz tebe ven. Na koncu si dobila krila in zanimivo, imaš krila kačjega pastirja. Torej draga moja, si moja vilinska sestrica.

Objem,
Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #241 on: August 27, 2009, 02:39:10 PM »

Rena, v bodoče ti svetujem, da si v sedečem položaju. Ti bo lažje. Pa kakšen kristalček tudi ne bi bil švoh za zraven. Za začetek pripročam ametist. Tisto, kar sem označila s krepko pisavo bi bilo pa potrebno zamenjat. Če imam tvoje dovoljenje, ti to naredim.

Ja, sej prvo bila v sedečem, pa tudi ni "štimalo". Ametist  imam. Lepo prosim, da mi to narediš, ja. Imam občutek, da se bojim spustit iz sebe, "poletet", bit ustvarjalna, se videt v razvajanju, večji blaginji ...  :-*

Imaš dober občutek Rena, tako sem te namreč doživela.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #242 on: August 27, 2009, 02:40:04 PM »
Goga - itak sva zaplavali, bilo je prečudovito v tvoji družbi
          Plavala si v kristalno čisti vodi, potem pa se dvignila nad njo in zaplesala svoj ples /trebušni seveda/
          Čist si bila v ekstazi

O, hvala za to lepo razlago in božanje. Ja enkrat ti bom res zaplesala v živo.

:-* :-* :-*

Srčno upam, saj veš da mi je ta ples neznansko blizu ......prav tako kot ti  :-*
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #243 on: August 27, 2009, 02:40:26 PM »

Sem že zamenjala. Je kar butnilo iz tebe ven. Na koncu si dobila krila in zanimivo, imaš krila kačjega pastirja. Torej draga moja, si moja vilinska sestrica.

Objem,
Gaja

Evo pa je stvar že opravljena  :D
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #244 on: August 27, 2009, 02:41:17 PM »

"Strela - nič posebnega, prijetna energija, nobenega posebnega sporočila, vsekakor pa sva se dobro pobožali"

Draga Tea, hvala za božanski pobož :-*  Je tako pasalo ang: :-*

Je, res je. bomo ponovili  :-*
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #245 on: August 27, 2009, 02:42:10 PM »

Buttafly - nič posebnega

:D
men je drgac blo. mela sm nasmeh cel cajt:)
hvala  :-*

verjamem

saj ko sem napisala nič posebnega, sem mislila s tem, da nisem dobila nobenega posebnega sporočila zate. Sicer pa je tudi meni bilo lepo  :D
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #246 on: August 27, 2009, 03:25:59 PM »
Hvala Tea.  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #247 on: August 27, 2009, 03:30:54 PM »

Objem,
Gaja

Ooooo, to je bilo pa s hitrostjo kril  :D. Tega sem pa res vesela. Zanimivo je pa to, da me je nekdo v svojem videnju prav tako videl s krili kačjega pastirja. In kakšen teden nazaj sem v manjšem ribniku navdušeno lovila v foto objektiv na telefonu kačjega pastirja (žal je bil malo prehiter in ni želel pozirat  :D). In nekaj dni nazaj vpogled zame v vilinske karte... Uf, znamenja ...

Lepa hvala Gaja  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #248 on: August 27, 2009, 03:33:26 PM »

Imaš dober občutek Rena, tako sem te namreč doživela.

Kot praviš, je stvar opravljena. Vidiš, kaj vse prinese skupinsko razvajanje. Hvala Tea  :-*

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #249 on: August 27, 2009, 04:10:11 PM »
Skopirala sem nekaj postov in spodaj dodala odgovor. Na kratko, ker pišem iz knjižnice.

Quote from: neely18 on August 24, 2009, 10:24:23 PM

Vsakemu posebej sem pošiljala ljubezen. Pri meni je potekalo v lepih energijah. Želela sem le pošiljati lepe energije, a so slike same prihajale. Bilo vas je veliko, več kot na seznamu.
Aha, še ena črno ali temnolasa, nekako na paža ostrižena je bila poleg. Vse je dobro, le prepusti se in bodi v pozitivnem pričakovanju. Zaupaj, zaupaj si. Imaš svete pomočnike ob sebi.

Vsem vam želim prijetne sanje, mirno noč in prebujanje z nasmeškom na ustih!

Nelly, jaz sem te tukaj že vprašala, če si theta praktik, pa nisem dobila odgovora.

Namreč

1. pri theta skupinskem zdravljenju se osrediščimo v srcu in ljubezen pošiljamo tistemu, ki vodi, da ga podpremo

2. za vsako pošiljanje česarkoli komurkoli, potrebuješ njegovo dovoljenje

torej, tukaj se nekdo javi za vodenje in ko se daš na seznam pričakuješ le njegove energije

3. ko se vmešavaš s svojimi energijami onemogočaš in otežkočaš delo theta praktika, ki vodi zdravljenje

Topot te prosim za odgovor

Prosim pa te tudi, da meni ne pošiljaš ničesar, če to posebej ne privolim
Ker niti ne vem če si theta praktik in s tem ne vem, če imaš naloženo Kreatorjevo definicijo ljubezni ....

Hvala

« Reply #154 on: August 24, 2009, 03:48:21 PM »   

Re: Skupinsko zdravljenje, drugi del. « Reply #31 on: August 18, 2009, 10:47:14 AM »

Vsi smo romarji na dolgi poti ...

« Reply #34 on: August 18, 2009, 12:10:21 PM »   

Torej sprašujem te če si TH praktik

Nekaj se mi je pripeljalo na to temo

Na  hitro nekaj besed … Prilepila sem nekaj postov, da še sama malo komentiram.
Kje se vse skupaj pričelo? Ni pomembno. Že davno.
Ušel mi je tvoj post Tea, ki je zadnji prilepljen.
Prosila sem za zdravljenje in mislim, da tukaj ni pomembno kakšne tehnike dela se poslužujem, mar ne. Tisti, ki poznajo moje tehnike jim zaupajo. A kakšne veze ima tvoje vprašanje, veš le ti.
Ker je bil odziv na mojo prošnjo kakršen je pač bil, sem poiskala druge poti pomoči. Vseeno hvala za pripravljenost pomagati.
Glede tvojega zadnjega posta ti tudi lahko odgovorim. Ponudila sem le pošiljanje ljubezni. Rada bi pa razumela kako naj preprečim slike, ki se mi pojavljajo. Pojavljajo se mi pa vedno koj, ko stopim v meditacijo in včasih tudi kar tako čez dan. Torej je to tako zelo napak?
In zakaj se moram popredalčkati in se razpisati o mojih kvalifikacijah? Dobro, mnogo delavnic, seminarjev, meditacij, sem obiskala, a kaj bi mi vse to pomagalo, če nebi vse to preizkusila na sebi, sprakticirala, teorijo preobrazila v prakso … Moj prispevek sprejme kdor želi in nikogar ne silim v nič. Kar dajem, dajem s srcem.
Tvojo in vsakršno željo spoštujem. Kaj pomeni pošiljati ljubezen in celoten postopek thete poznam. A če jo kdo sprejema kot grožnjo …
Bodite v ljubezni. Z Božanskimi blagoslovi ljubezni!

V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #250 on: August 27, 2009, 05:21:29 PM »

Objem,
Gaja

Ooooo, to je bilo pa s hitrostjo kril  :D. Tega sem pa res vesela. Zanimivo je pa to, da me je nekdo v svojem videnju prav tako videl s krili kačjega pastirja. In kakšen teden nazaj sem v manjšem ribniku navdušeno lovila v foto objektiv na telefonu kačjega pastirja (žal je bil malo prehiter in ni želel pozirat  :D). In nekaj dni nazaj vpogled zame v vilinske karte... Uf, znamenja ...

Rena, meni ga je zadnjič enkrat uspelo ujeti in ti ga pošiljam.  :-* :-* :-*

www.theta.si
DZK 519

Offline Sonce1

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #251 on: August 27, 2009, 06:23:24 PM »
Drage thetkice,

mene pa zanima kaj naj bi to pomenilo: prva sem se prijavila na seznam, pa sem bila izpuščena  :o kar ni me blo gor - disappeared, vendar sem bila z vami  ;)

LP, Sonce1

Oprosti draga,

Bil je hiter dan in očitno smo naredili napako ??? ali pač ne ...... vse ima svoj namen.

Te pa zdajle prav prijazno pobožam  ang:

HVALA  ang: Tea za pobož  :) Ja, vem, da ima vse svoj namen    :D A veš kaj mi je prišlo na misel? Morda ga pa ne potrebujem (zdravljenja mislim) v tem trenutku, ker se mi dogaja tooooliko .... da komaj diham. Se pridružujem naslednjič  ;)

Objem, Sonce1

Offline Sonce1

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #252 on: August 27, 2009, 06:24:50 PM »

Objem,
Gaja

Kok lepa fotka  :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #253 on: August 27, 2009, 07:02:21 PM »

Krasnooo. Hvala Gaja.  :-* :-* :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #254 on: August 27, 2009, 08:15:10 PM »
Kok lepa fotka  :)

Hvala Sonce1. Živali in rože sem od nekdaj rada fotkala. Da o svetlobnih kroglah, ki so bile okrog sploh ne govorim.

www.theta.si
DZK 519