Skopirala sem nekaj postov in spodaj dodala odgovor. Na kratko, ker pišem iz knjižnice.
Quote from: neely18 on August 24, 2009, 10:24:23 PM
Vsakemu posebej sem pošiljala ljubezen. Pri meni je potekalo v lepih energijah. Želela sem le pošiljati lepe energije, a so slike same prihajale. Bilo vas je veliko, več kot na seznamu.
Aha, še ena črno ali temnolasa, nekako na paža ostrižena je bila poleg. Vse je dobro, le prepusti se in bodi v pozitivnem pričakovanju. Zaupaj, zaupaj si. Imaš svete pomočnike ob sebi.
Vsem vam želim prijetne sanje, mirno noč in prebujanje z nasmeškom na ustih!
Nelly, jaz sem te tukaj že vprašala, če si theta praktik, pa nisem dobila odgovora.
Namreč
1. pri theta skupinskem zdravljenju se osrediščimo v srcu in ljubezen pošiljamo tistemu, ki vodi, da ga podpremo
2. za vsako pošiljanje česarkoli komurkoli, potrebuješ njegovo dovoljenje
torej, tukaj se nekdo javi za vodenje in ko se daš na seznam pričakuješ le njegove energije
3. ko se vmešavaš s svojimi energijami onemogočaš in otežkočaš delo theta praktika, ki vodi zdravljenje
Topot te prosim za odgovor
Prosim pa te tudi, da meni ne pošiljaš ničesar, če to posebej ne privolim
Ker niti ne vem če si theta praktik in s tem ne vem, če imaš naloženo Kreatorjevo definicijo ljubezni ....
Hvala
Re: Skupinsko zdravljenje, drugi del.
« Reply #154 on: August 24, 2009, 03:48:21 PM »
Re: Skupinsko zdravljenje, drugi del. « Reply #31 on: August 18, 2009, 10:47:14 AM »
Vsi smo romarji na dolgi poti ...
Re: Skupinsko zdravljenje, drugi del.
« Reply #34 on: August 18, 2009, 12:10:21 PM »
Na hitro nekaj besed … Prilepila sem nekaj postov, da še sama malo komentiram.
Kje se vse skupaj pričelo? Ni pomembno. Že davno.
Ušel mi je tvoj post Tea, ki je zadnji prilepljen.
Prosila sem za zdravljenje in mislim, da tukaj ni pomembno kakšne tehnike dela se poslužujem, mar ne. Tisti, ki poznajo moje tehnike jim zaupajo. A kakšne veze ima tvoje vprašanje, veš le ti.
Ker je bil odziv na mojo prošnjo kakršen je pač bil, sem poiskala druge poti pomoči. Vseeno hvala za pripravljenost pomagati.
Glede tvojega zadnjega posta ti tudi lahko odgovorim. Ponudila sem le pošiljanje ljubezni. Rada bi pa razumela kako naj preprečim slike, ki se mi pojavljajo. Pojavljajo se mi pa vedno koj, ko stopim v meditacijo in včasih tudi kar tako čez dan. Torej je to tako zelo napak?
In zakaj se moram popredalčkati in se razpisati o mojih kvalifikacijah? Dobro, mnogo delavnic, seminarjev, meditacij, sem obiskala, a kaj bi mi vse to pomagalo, če nebi vse to preizkusila na sebi, sprakticirala, teorijo preobrazila v prakso … Moj prispevek sprejme kdor želi in nikogar ne silim v nič. Kar dajem, dajem s srcem.
Tvojo in vsakršno željo spoštujem. Kaj pomeni pošiljati ljubezen in celoten postopek thete poznam. A če jo kdo sprejema kot grožnjo …
Bodite v ljubezni. Z Božanskimi blagoslovi ljubezni!