Koncno se spomnim sanj- pa se tebe sem sanjala, Regina

prvi del sanj, se ne spomnim prav dobro, vendar nit je bila v tej smeri:
Bila sem na terasi z eno druzbo, ko sta prisla dva fanta, ker sta se mi zelela zahvalit, ker sem sodelovala v neki predstavi- s podganami ( ???). Potem se videla eno izmed "glavnih igralk" kako je skakala po sobi in plezala po steni (kljub temu, da imam zelo rada zivali, me je to navdalo malo z gravzem). To je bil ta nejasni del.
Potem pa sta prisla ta dva fanta in me peljala na zmenek. Vsakega sem pograbila pod rokami in smo sli.Ko smo hodili po nasem mestu, sta hotela v trgovino, ker naj bi mi vsak nekaj kupil, jaz pa sem se vsedla na klopco pred trgovino in cakala, da se vrneta. Med cakanjem, je prislo pred trgovino se par oseb in so se posedli na klopce. Zraven moje klopce je stala punca, ki je delovala, kot da se ne pocuti nabolje. Kar na bruhanje jo je sililo. Malo sem pogledala okoli in opazila se enega fanta, ki se je zaradi slabosti vsedel na klopco (nekako imam v spominu, da je bilo se vec ljudi, ki so se slabo pocutili).
Ta punca se je vsedla zraven mene in vprasala sem jo, ce ji prinesem vodo, ceprav sem se zavedala, da bom morala v trgovino ponjo. Privolila je. Sem ji rekla, skoda da nimam sabo vode in kar naenkrat na klopci pred sabo zagledam dve steklenici vode. Ponudim ji jih, ona pa se zahvali, ampak rece, da ji ne pase ta voda, ker je topla. In sem sla v trgovino po vodo. Norti sta bili dve blagajni z dolgima vrstama in mene je ze kar minevalo, da bi kupila vodo in nato dolgo stala v vrsti. Koncno najdem hladilnik s pijacami in se postavim v vrsto, pravzaprav me je en fant spustil. Spomnila sem se, da se nekaj rabim in recem temu fantu, naj mi drzi prostor v vrsti, ker se bom takoj vrnila. Ko se vrnem nazaj, je bil ze pred blagajno, vendar je spustil dve gospe-mamo in hcerko, ki sta ze zlagali svoj nakup na tekoci trak. V tistem pa recem- evo me, in svoje stvari postavim pred njune na trak. Tukaj je konec ta resnih sanj.
In sedaj sanje kjer si ti

Hodim po nasem mestu, ko se mimo pripelje cuden dolg avto, kot limuzina. Cuden je bil, ker je bila barva kot les (si predstavljas ameriske karavane, ki imajo en del, kot bi bili obiti z lesom). Upam, da si predstavljas. Ko sem gledala od zadaj avto je na tabilici pisalo: Regina-
neka beseda, morda sanje- Regina. Na zadnjem oknu pa so visele plisaste igracke.
sanje, kjer sem sanjala tvoj avto, upam, da ne pomenijo nic slabega, ker imam o tebi kot o vseh tukaj zelo dobro mnenje. Kaj pa vem, morda pa so pomenile: povej Regini za te sanje.

Glede resnejsih sanj pa imam tak cuden obcutek: kakor vidim, se je stevilka 2 ponavljala- dva fanta, dve steklenici vode, dve blagajni, dve zenski, vsaj dva sta se slabo pocutila.
Pa to, da se je tista punca slabo pocutila, mi tudi ni najbolj vsec.
kaj menis ti?
Hvala
apemaya