Author Topic: Angelske karte  (Read 153542 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: ANGELSKE KARTE
« Reply #165 on: November 21, 2007, 01:25:24 PM »
tudi meni se je to dogajalo v službi, tako da te zelo dobro razumem.
Eno leto in pol sem prosila angele naj mi pokažejo pot naprej, potem pa sem  si sestavila še posebno "molitvico", ki sem jo vsak dan ponavljala res intenzivno in ko je po dveh letih prišel pravi trenutek, se je pa zgodilo v 15 minutah.

[/quote]

Nensi, ali mi lahko zaupaš tvojo "molitvico", mogoče bo pa tudi meni pomagala? :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #166 on: November 21, 2007, 01:29:35 PM »
Vidiš da sem te "priklicala". Sem ravno o tebi razmišljala, kako si kaj danes. Deluje.
Ti napišem dve različni v topic Angelski ABC, da ostane tam še za koga kasneje, a prav?

Offline Princes

• Mojster
« Reply #167 on: November 21, 2007, 01:44:55 PM »
Hvala Nensi. Danes je malo bolje. Tvoje besede imam v ušesih in verjamem, da bo bolje. Mora biti, ker si to zaslužim. In verjamem, da se bo po božjem načrtu zgodilo, ko bo pravi čas za to (pa čeprav bi se po mojem že zdavnaj moralo zgoditi). Vem, da mi je še posebej težko zato, ker poskušam dan za dnem usklajevati dobro - pozitivno - optimistično z realnim stanjem, z danimi okoliščinami.

Globoko v sebi čutim, da se rojeva nekaj novega, pomembnega, drugačnega. Kar naprej se mi pojavlja  v mislih slika mene, kako sedim na stolu in izstopam iz sebe osvobojena, lahkotna. Slika je samo do tu, ni nadaljevanja.. (če si predstavljaš sliko ko astralno telo izstopi iz fizičnega, nekaj takega). Ta vizija je vse te dni živo prisotna.   
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #168 on: November 21, 2007, 02:38:51 PM »
Sama sebe bom komentirala in se zahvalila angelom za posredovanje.
Ko sem že oddala ta post sem bila pozorna na uro: 01:44:55. Številka 44 me spremlja že dolgo časa (zdaj vas obkrožajo angeli, ter vam zagotavljajo svojo ljubezen in pomoč; ne skrbite, ker je pomoč angelov blizu) in naslednja št. 55 (..pred vami je velika sprememba v življenju; te spremembe ne glejte kot pozitivno ali negativno, saj je vsako spreminjanje samo naravni del toka življenja; morda je ta sprememba odgovor na vaše molite...).

Vse skupaj soupada z napisanim v zgornjem postu. Hvala vam angeli za tolažbo in spodbudo :) :)

DZK 151

Offline Sabina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #169 on: November 23, 2007, 09:58:24 AM »
Danes sem zelo žalostna! Kličem in prosim angele, da nam pozdravijo našega malega kunca, ki tako meni kot hčeri veliko pomeni!
Upam, res upam, da me bodo uslišali!

Sabina 

Offline neliada

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #170 on: November 23, 2007, 10:45:42 AM »
So pa karte kar same ven "skakale", torej ti angeli skozi to pošiljajo močno sporočilo:
Predvsem zdaj potrebuješ počitek in čas zase, ker si se do zdaj ubadala z drugimi, na sebe si pa kar malo pozabila.
Želja se ti bo uresničila, zaupati si moraš in poslušati svoje občutke ob tem, ko razmišljaš kako naprej.
Po kateri poti boš šla, se boš pa odločila sama, glede na to katera te bolje vodi tja, kamor si želiš.
Včasih je treba na poti kaj žrtvovati, da lahko na koncu dobiš nekaj še boljšega.

Hvala za odgovor.
Kar nekaj časa nisem odgovorila, ker sem hotela podrobno razmisliti o moji situaciji in o možnostih, ki jih imam. Kljub temu, da čutim, da je napočil čas, da nekaj naredim zase, nekako ne uspem zbrat dovolj energije, preprosteje povedano, bojim se.
Sem začetnik, prebrala sem sicer nekaj knjig, ampak še vedno premalo. Verjamem v angele, ampak trenutno je v meni toliko neke negativne energije, iz katere se preprosto ne morem izkopati. V mojem življenju se je pojavila oseba, katera bi mi lahko pomagala, ampak....ali nisem pripravljena jaz, ali pa to osebo preprosto ne začutim...
Vsak nasvet, vsaka pomoč, vsaka dobra beseda je dobrodošla.

Hvala ti za tvoj čas. Naj ti angeli stojijo ob strani.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #171 on: November 23, 2007, 01:19:20 PM »
neliada

saj si si odgovorila sama, preberi še enkrat oba posta, saj čutiš da trenutno nekaj ni ok, torej se malo umiri, počakaj, že ni pravi čas za revolucionarne spremembe, ker kot praviš je to zate trenutno prevelik zalogaj. Saj da si to ugotovila je že ogromno za začetek.
Kot je rekel Lao Tse: vsako še tako dolgo potovanje se začne s prvim korakom.
Kako dolg, velik je pa ta korak, se pa odloči vsak sam glede na svoje trenutno počutje.

Po mojem ni smisel prošenj angelom, da na vse dobimo nek "znanstven, ekzakten" odgovor. Pomagajo nam pa najbolj lahko ravno tako, da nas opozorijo na to, da si najbolje lahko pomagamo prav sami, oni nas le spremljajo in nakazujejo smer, ki je za nas dobra, če jih seveda poslušamo.

Veliko bolj pomembno je, vsaj meni, da v nas prebudijo tisto subtilnost ki počiva v nas in je zaradi stresa, obremenitev... niti ne slišimo oz. poslušamo več, ki pa nam omogoča "po intuiciji" (ali kakorkoli že to imenuješ) zaznavati in razumeti dogodke in dogajanje, to premisliti in iti v smeri, ki se nam za nas zdi primerna.

Čez vikend pojdi na sprehod, ukvarjaj se sama s sabo, ko bo čas boš že začutila kdo in kako ti lahko pomaga, najprej pa si pomagaj sama, to trenutno najbolj rabiš.
« Last Edit: November 23, 2007, 01:22:32 PM by nensi »

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #172 on: November 23, 2007, 07:53:38 PM »
Danasnji dogodki (sanjala sem prometno nesreco, ki sem se ji izognila, nakar se danes zjutraj komaj izognem nesreci) so pritegnili mojo pozornost- predvsem simboli. Ko sem se izognila nesreci, sem se spomnila Nensi, ki je rekla, da se moramo angelom zahvalit za pomoc. In jaz sem se, prvic.

Popoldan sem spet sla v LJ, kjer bi morala delat 3 ure, sem pa samo dve in sem sla malo po BTC-ju in nato v City park. Ko takole hodim v iskanju cevljev, zavijem se v knjigarno Vale Novak v Cityju. Ko vstopam, si mislim, kaj ce se bo tukaj zgodilo kaj, kar mi bo spremenilo zivljenje. Vstopim in zagledam knjigo The secret- zadaj pise, to skrivnost so poznali vsi najmodrejsi ljudje, za to skrivnost so se borili in placevali ogromne vsote. Ko jo boste prebrali boste izvedeli kdo pravzaprav ste. :o Jo odlozim nazaj. Hodim po trgovini, do otroskega oddelka, kjer sem gledala nekaj otroskih knjig za sluzbo. Takrat me poklice prijateljica, ki sem jo prosila za manjso pomoc. Ko se pogovarjam hodim med policami in se ustavim. Medtem ko se pogovarjam gledam knjige: spet zagledam The secret, zraven je knjiga Zen, nad njo pa vse knjige Doreen virtue o angelih in njihovih sporocilih. Zraven pa karte. In sem se zapicila v Messages from your angels. Ostale knjige so se mi zdele bolj primerne, samo jaz sem se zapicila v to. In sedaj jo imam. Seveda so zraven bile tudi karte (no samo skatlice)-ene 10. Se nisem spomnila kaj je Nensi napisala, katere ima. zanimivo se mi je zdelo, da so tudi karte samih Boginj. In spet besede nensi: boginja Afrodita ti sporoca, da uravnovesi svojo zensko in mosko energijo. In ravno danes sem bila oblecena bolj "zensko".

Tako sedaj imam knjigo in karte boginj. Ko sem se vsedla v avto, sem ga prizgala in takoj ugasnila, ker me je zanimalo ali imajo karte navodila. Pa sem premesala in ven potegnila eno karto: Artemida- "Vi in vasi dragi ste varni in duhovno zasciteni." Med ostalimi pomeni: "Najhuje je za vami"

Vse to me je zelo razveselilo: Saj je imel danasnji ne najbolje zaceti dan lep epilog.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #173 on: November 23, 2007, 08:37:49 PM »
So pa karte kar same ven "skakale", torej ti angeli skozi to pošiljajo močno sporočilo:
Predvsem zdaj potrebuješ počitek in čas zase, ker si se do zdaj ubadala z drugimi, na sebe si pa kar malo pozabila.
Želja se ti bo uresničila, zaupati si moraš in poslušati svoje občutke ob tem, ko razmišljaš kako naprej.
Po kateri poti boš šla, se boš pa odločila sama, glede na to katera te bolje vodi tja, kamor si želiš.
Včasih je treba na poti kaj žrtvovati, da lahko na koncu dobiš nekaj še boljšega.

Hvala za odgovor.
Kar nekaj časa nisem odgovorila, ker sem hotela podrobno razmisliti o moji situaciji in o možnostih, ki jih imam. Kljub temu, da čutim, da je napočil čas, da nekaj naredim zase, nekako ne uspem zbrat dovolj energije, preprosteje povedano, bojim se.
Sem začetnik, prebrala sem sicer nekaj knjig, ampak še vedno premalo. Verjamem v angele, ampak trenutno je v meni toliko neke negativne energije, iz katere se preprosto ne morem izkopati. V mojem življenju se je pojavila oseba, katera bi mi lahko pomagala, ampak....ali nisem pripravljena jaz, ali pa to osebo preprosto ne začutim...

Neliada...prepusti se toku življenja...mislim,da sva v podobni situaciji...najprej se moraš imeti rada ,na prvem mestu si ti,angeli ti bodo dali notranjo moč in uspelo ti bo,samo verjemi in razmišljaj pozitivno.

Lp,Darja

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #174 on: November 25, 2007, 04:03:52 PM »
Danasnji dogodki (sanjala sem prometno nesreco, ki sem se ji izognila, nakar se danes zjutraj komaj izognem nesreci) so pritegnili mojo pozornost- predvsem simboli. Ko sem se izognila nesreci, sem se spomnila Nensi, ki je rekla, da se moramo angelom zahvalit za pomoc. In jaz sem se, prvic.

Popoldan sem spet sla v LJ, kjer bi morala delat 3 ure, sem pa samo dve in sem sla malo po BTC-ju in nato v City park. Ko takole hodim v iskanju cevljev, zavijem se v knjigarno Vale Novak v Cityju. Ko vstopam, si mislim, kaj ce se bo tukaj zgodilo kaj, kar mi bo spremenilo zivljenje. Vstopim in zagledam knjigo The secret- zadaj pise, to skrivnost so poznali vsi najmodrejsi ljudje, za to skrivnost so se borili in placevali ogromne vsote. Ko jo boste prebrali boste izvedeli kdo pravzaprav ste. :o Jo odlozim nazaj. Hodim po trgovini, do otroskega oddelka, kjer sem gledala nekaj otroskih knjig za sluzbo. Takrat me poklice prijateljica, ki sem jo prosila za manjso pomoc. Ko se pogovarjam hodim med policami in se ustavim. Medtem ko se pogovarjam gledam knjige: spet zagledam The secret, zraven je knjiga Zen, nad njo pa vse knjige Doreen virtue o angelih in njihovih sporocilih. Zraven pa karte. In sem se zapicila v Messages from your angels. Ostale knjige so se mi zdele bolj primerne, samo jaz sem se zapicila v to. In sedaj jo imam. Seveda so zraven bile tudi karte (no samo skatlice)-ene 10. Se nisem spomnila kaj je Nensi napisala, katere ima. zanimivo se mi je zdelo, da so tudi karte samih Boginj. In spet besede nensi: boginja Afrodita ti sporoca, da uravnovesi svojo zensko in mosko energijo. In ravno danes sem bila oblecena bolj "zensko".

Tako sedaj imam knjigo in karte boginj. Ko sem se vsedla v avto, sem ga prizgala in takoj ugasnila, ker me je zanimalo ali imajo karte navodila. Pa sem premesala in ven potegnila eno karto: Artemida- "Vi in vasi dragi ste varni in duhovno zasciteni." Med ostalimi pomeni: "Najhuje je za vami"

Vse to me je zelo razveselilo: Saj je imel danasnji ne najbolje zaceti dan lep epilog.

živjo

vidiš da se je kar zgodilo, kot sva se pogovarjali.
Želim ti veliko lepih trenutkov s kartami.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #175 on: November 25, 2007, 09:08:30 PM »
Nensi,

sedaj delam kot si mi rekla, naj vsak dan vprasam: kaj je danes zame pomembno in potegnem eno karto. Jaz ne vem, ampak ti dve karti, ki sem ju do sedaj povlekla, sta odrazali tocno to, kar sem globoko v sebi razmisljala. Da bom lahko to potrdila, se bo moralo se kaj ujemat. In sedaj cakam :)

Knjiga pa je tudi zelo zanimiva. Kot bi jo pisali meni ;D

Offline neliada

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #176 on: November 26, 2007, 08:49:06 AM »

Hvala za odgovor.

Neliada...prepusti se toku življenja...mislim,da sva v podobni situaciji...najprej se moraš imeti rada ,na prvem mestu si ti,angeli ti bodo dali notranjo moč in uspelo ti bo,samo verjemi in razmišljaj pozitivno.

Lp,Darja

Hvala za tople besede.
Pride trenutek, ko občutiš, da si preprosto obtičal. Nekako ti zmanjka energije za prvi korak...ali pa še nisi pripravljen nanj. Začenjam bolj cenit sama sebe, ampak to je dolgotrajen proces.
Ampak tudi prvi korak bom  zmogla, ker čutim, da mi nekdo stoji ob strani.

Lep dan ti želim in upam, da se oglasiš še kaj!
N.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #177 on: November 26, 2007, 04:37:38 PM »
Neliada...sem pogosto tukaj ,saj smo ža taka prava družinica,

lepo se imej,

Darja :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #178 on: November 26, 2007, 05:50:46 PM »
Nensi,

če boš utegnila, bi te lepo prosila, če bi mi posredovala sporočilo, katerega mi moj angel varuh pošilja skozi karte v tem trenutku?
Pridno ga nagovarjam  vsak dan in dobivam veliko sporočil iz katerih pa nekako še ne znam razbrati " jasnega " sporočila (  preveč misli, čustev  ::) ). Vem pa, da moram biti vztrajna in hvaležna za pomoč, kar tudi sem in bom še vnaprej  ;)

srčna hvala Nensi in pošiljam ti topel objemček  :D

Taja

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #179 on: November 26, 2007, 06:46:22 PM »
Dobiš, samo da mi angelčki podarijo malo časa  ;)