Author Topic: Angelske karte  (Read 153512 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: ANGELSKE KARTE
« Reply #180 on: November 26, 2007, 07:19:43 PM »
Hvala Nensi  :-*

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #181 on: November 26, 2007, 08:29:32 PM »
Nekaj meni ljuih angelov sej čez otročička ga ni

Theta Practitioner™

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #182 on: November 26, 2007, 08:41:30 PM »
Bravo, tista dva z zadnje slikce boš imel pa lahko na poročni torti... ;D

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #183 on: November 26, 2007, 09:04:07 PM »
Uf zdej že ne morem več vsega sledit. Njuljše, da se opre kr novi forum o porokah.
« Last Edit: November 27, 2007, 08:20:24 AM by bik7 »
Theta Practitioner™

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #184 on: November 26, 2007, 11:26:25 PM »
Nensi,

če boš utegnila, bi te lepo prosila, če bi mi posredovala sporočilo, katerega mi moj angel varuh pošilja skozi karte v tem trenutku?
Pridno ga nagovarjam  vsak dan in dobivam veliko sporočil iz katerih pa nekako še ne znam razbrati " jasnega " sporočila (  preveč misli, čustev  ::) ). Vem pa, da moram biti vztrajna in hvaležna za pomoč, kar tudi sem in bom še vnaprej  ;)

srčna hvala Nensi in pošiljam ti topel objemček  :D

Taja

Taja

trenutno bi bilo dobro, da si malo oddahneš, bližajo se ti nove priložnosti, ko bo prišel čas zanje jih boš zaznala s svojimi občutki, v tem obdobju si lahko ponavljaš nekaj v smislu: "Sem potrpežljiva, božanski princip me vodi, da sem vedno ob pravem času na pravem mestu."

Prosila si angele za pomoč, zdaj zaupaj, da so te prošnje prišle kamor sodijo in bodo uslišane, tvoje zaupanje je trenutno na preizkušnji, svojega angela varuha prosi le še, naj ti vedno jasno in na enostaven razumljiv način pove, kdaj in kaj moraš narediti.

Poskrbi zase, kot bi poskrbela za majhnega bolnega otročička, previdno, nežno, prijazno, saj si v obdobju ko se ti zdravijo tvoja čustva, od znotraj navzven.

Keltska boginja Izolda, ki je bila ujeta v nesrečen ljubezenski trikotnik med možem kraljem Markom in vitezom Tristanom, ti lahko pomaga skozi ljubezenska razmerja ki te obkrožajo. Pokličeš jo lahko, ko boš razčiščevala  odnose, lahko tudi za pomoč ko predeluješ končane zveze.
Njeno glavno sporočilo je: "Ljubezen, ki ste jo izkusili, je večna, ne glede na okoliščine."

Opusti dvome, izogibaj se negativcev in dvomljivcev.
Zdaj najprej poskrbi zase, vse ostalo se bo postavilo potem mnogo lažje na svoje mesto.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #185 on: November 26, 2007, 11:54:23 PM »
Iz srca hvala, Nensi...resnično sem se našla v tem sporočilu...nadaljevala bom z lastnim zdravljenjem, skrbjo, negovanjem...predvsem pa z delom na optimizmu in zaupanju, katerega imam sedaj dosti manj kot v preteklih letih...vse ima svoj namen in tudi to učenje, ta izkušnja ga seveda ima.

sedaj pa lepo v posteljo k mojemu dialogu z angeli  ;) :D

hvala še enkrat Nensi in topel objemček zate  :D

Taja

p.s. ne morem izneveriti svoje Device v sebi in te opozoriti na 444 v tvojem zadnjem postu ( čeprav sem prepričana, da si to videla   ;) )

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #186 on: November 27, 2007, 01:11:13 AM »
Sem videla ja  :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #187 on: November 27, 2007, 01:52:48 PM »
zdaj pa kar štiri 1 v uri tvojega prejšnjega posta...zdaj je pa res že too much - ali se bom odpovedala bit devica ali pa bom poskusila izbrisati iz mojih možgančkov spomin na številke... ;D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #188 on: November 27, 2007, 02:12:31 PM »
Ti številke kar obdrži, so koristne če jih čitaš kot sporočila.
Sem pa včeraj zvečer ko sem ti napisala post in videla 444 vedela da jih boš videla - razumi jih kot angelčke ki te obkrožajo.
Devica bodi pa tud ravno tolk kot ti paše, drugi se ti bodo pa že prilagodili če bodo hoteli - če pa ne pa tudi prav, samo nikoli ne bodo izvedeli kaj zamujajo   ;)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #189 on: November 27, 2007, 02:47:03 PM »
[Devica bodi pa tud ravno tolk kot ti paše, drugi se ti bodo pa že prilagodili če bodo hoteli - če pa ne pa tudi prav, samo nikoli ne bodo izvedeli kaj zamujajo   ;)
[/quote]

Brez zamere, da se jaz oglašam, vendar sem se morala. Tako lepo napisano, pa že dolgo ne. To bi morali vsi prebrati in si položiti na srce. BODIMO TO KAR SMO, saj smo zato tudi tu - enkratni, neponovljivi, edinstveni, pa čeprav ovni, dvojčki, kozorogi, device......

Nensi, tudi ti si NEPONOVLJIVA. Resnično te angeli obdajajo. :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #190 on: November 27, 2007, 04:16:53 PM »
Hvala Princes, si tako lepo to povedala  :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #191 on: November 27, 2007, 08:09:06 PM »
Ti številke kar obdrži, so koristne če jih čitaš kot sporočila.
Sem pa včeraj zvečer ko sem ti napisala post in videla 444 vedela da jih boš videla - razumi jih kot angelčke ki te obkrožajo.
Devica bodi pa tud ravno tolk kot ti paše, drugi se ti bodo pa že prilagodili če bodo hoteli - če pa ne pa tudi prav, samo nikoli ne bodo izvedeli kaj zamujajo   ;)

sem imela danes ponoči ( proti jutru ) ponovno zanimivo dogodivščino - po tem, ko sem včeraj prebrala tvoje sporočilo Nensi, sem imela resnično še bolj konkreten in daljši pogovor/priprošnje z angelčki in s seboj....nakar zaspim okrog pol ene zjutraj...sanje so bile intenzivne in sporočilne...in zbudi me kapljanje ( sem nato pogledala po spalnici, če iz sicer zaprtega okna kaplja ( kondenz ) in sem že vnaprej vedela, da ne...in resn, nič ni bilo - tla so bila suha...pogledam in budna poslušam kapljanje ( 4X je kapnilo ) in pogledam na uro in na njej je 4:04. Ko sem se prebudila sem imela v mislih melodijo pesmi ( kot, da sem jo malo prej poslušala ) pevke, katero rad posluša moški za katerega sem te že spraševala in v zvezi s katerim sedaj v sebi intenzivno razčiščujem, kaj si želim itd.... nato zaspim in sanjam dalje....in zgodaj zjutraj dobim njegovo sporočilo...

se že veselim nocojšnjega večera, noči...le kaj bo prinesla  ;) :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #192 on: November 27, 2007, 08:20:51 PM »
draga Taja

me zelo veseli zate, saj veš kaj so 444: angeli te zdaj obkrožajo in ti zagotavljajo svojo ljubezen in pomoč, ne skrbi angelska pomoč je blizu  :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #193 on: November 27, 2007, 08:29:43 PM »
draga Taja

me zelo veseli zate, saj veš kaj so 444: angeli te zdaj obkrožajo in ti zagotavljajo svojo ljubezen in pomoč, ne skrbi angelska pomoč je blizu  :)

hvala draga Nensi, vsi jo potrebujem...včasih bolj drugim manj...jaz jo sedaj zelo zelo močno  ;D

pozdravček, Taja

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #194 on: November 27, 2007, 09:28:16 PM »

Moje izkušnje z angelčkki.... Mislim, da je bil sestrica tisti angelček, ki se mi je prikazovala po njeni smrti pred tremi leti...in sem se nakako tudi sama pol skup pobrala, mi  je par mesecev zatem, ko sem bla še čist na dnu, "pripeljala"novega fanta, ki je imel rojstni dan na isti dan kot ona,no,,v letnicah rojstva je bla razlika ;), ampak vedno mi je bilo to tako noro naključje, z njim sem se skup pobrala,nekak mi je prinesel nek občutek varnosti ampak kljub temu zdaj narazen....zdaj pa že nekaj časa nekak ne najdem prave poti in mi gre kar vse narobe...nensi, lahko ti povprašaš zame, kaj pravijo tvoji angelčki? Hvala