Nensi,
če boš utegnila, bi te lepo prosila, če bi mi posredovala sporočilo, katerega mi moj angel varuh pošilja skozi karte v tem trenutku?
Pridno ga nagovarjam vsak dan in dobivam veliko sporočil iz katerih pa nekako še ne znam razbrati " jasnega " sporočila ( preveč misli, čustev
). Vem pa, da moram biti vztrajna in hvaležna za pomoč, kar tudi sem in bom še vnaprej 
srčna hvala Nensi in pošiljam ti topel objemček 
Taja
Taja
trenutno bi bilo dobro, da si malo oddahneš, bližajo se ti nove priložnosti, ko bo prišel čas zanje jih boš zaznala s svojimi občutki, v tem obdobju si lahko ponavljaš nekaj v smislu: "Sem potrpežljiva, božanski princip me vodi, da sem vedno ob pravem času na pravem mestu."
Prosila si angele za pomoč, zdaj zaupaj, da so te prošnje prišle kamor sodijo in bodo uslišane, tvoje zaupanje je trenutno na preizkušnji, svojega angela varuha prosi le še, naj ti vedno jasno in na enostaven razumljiv način pove, kdaj in kaj moraš narediti.
Poskrbi zase, kot bi poskrbela za majhnega bolnega otročička, previdno, nežno, prijazno, saj si v obdobju ko se ti zdravijo tvoja čustva, od znotraj navzven.
Keltska boginja Izolda, ki je bila ujeta v nesrečen ljubezenski trikotnik med možem kraljem Markom in vitezom Tristanom, ti lahko pomaga skozi ljubezenska razmerja ki te obkrožajo. Pokličeš jo lahko, ko boš razčiščevala odnose, lahko tudi za pomoč ko predeluješ končane zveze.
Njeno glavno sporočilo je: "Ljubezen, ki ste jo izkusili, je večna, ne glede na okoliščine."
Opusti dvome, izogibaj se negativcev in dvomljivcev.
Zdaj najprej poskrbi zase, vse ostalo se bo postavilo potem mnogo lažje na svoje mesto.