www.courageoussouls.comSabina,
zelo dobro te razumem, mislim da sta tudi Princes in Apemaya izredno subtilno in odkrito napisali, kaj se nam tu na zemlji dogaja.
Vsak ima svojo zgodbo, vsaka je v nekem obdobju na tak ali drugačen način zanj boleča.
Vsak posameznik, duša, pa še pred utelešenjem na ta svet zase izbere svojo izkušnjo, ki bi jo rad predelal in se iz nje nekaj naučil. Namen prihoda sem je osebnostna rast skozi izkušnjo/-e, ki si jih vnaprej izberemo, ker ko jo doživimo, občutimo, predelamo smo notranje bogatejši, vse te občutke pa ponesemo s sabo naprej, v naslednja bivanja.
Zemlja je planet, kjer se ravno zaradi vsega tega najhitreje napreduje, na drugih nivojih zavesti tega hitrega napredka ni.
Sem enkrat nekje brala, žal se ne spomnim kje, da najmočnejše duše, izberejo tudi najtežje preizkušnje, ker jih lahko predelajo.
Zgornji link ti omogoča dostop do segmenta knjige v katerem je zgodba ženske, ki sta ji umrla tako mož, kot tudi sin, kar jo je seveda zelo prizadelo in ni mogla razumeti zakaj.
Prišla je v stik z "mediji (kanalizatorji)", ki so ji omogočili stik z umrlim možem in sinom, ki sta ji razložila, česar ona še ni mogla sama videti in vedeti: preden so se vsi trije podali na zemeljsko potovanje, so se kot duše dogovorili, kakšna bo njihova skupna zgodba tukaj, pobudnik pa je bila ravno ona, ker je to potrebovala.
Vsak se v težkih trenutkih sprašuje zakaj, zakaj pa ravno jaz, pa ne že spet...
Takrat je dobro poiskati neke vrste pomoč, ki ti je blizu, s pomočjo pogovorov, astrologije, knjig, česarkoli, kar čutiš, da ti lahko pomaga poiskati odgovore.
Ko odgovore najdemo se pa začne najtežji del zgodbe, delo na sebi, da se seznanimo z lekcijo, ki smo si jo izbrali in jo skušamo predelati in razumeti, se iz nje nekaj naučiti.
Bodi pogumna, saj si očitno zelo močna, da si si izbrala težke preizkušnje.
Javi se še kaj, da poklepetamo, mogoče ti bo ob tem vsaj 1mm lažje, to je pa že ogromno.