Author Topic: Angelske karte  (Read 153605 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
Re: ANGELSKE KARTE
« Reply #225 on: December 04, 2007, 12:25:09 AM »
No, kaj pa zdaj to 222 pomeni? Veš, jaz teh številk prav nič ne razumem :'(

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #226 on: December 04, 2007, 12:30:19 AM »

Nataša.  V tej temi je bil odgovor tebi zapisan kot 222. komentar.   To je Nensi mislila.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #227 on: December 04, 2007, 12:37:55 AM »

Sem enkrat na začetku ko sem prišla na forum nekaj pisala o ponavljajočih številkah in njihovemu pomenu, če najdem link do posta ti ga prilepim, mislim da je v tematiki ponavljajočih se številk ki jo je začel Laomin, če se prav spomnim.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #228 on: December 04, 2007, 12:43:35 AM »
http://www.nenavadno.com/forum/index.php?PHPSESSID=d7cccfc67554550c3e29584093f422e5&topic=122.msg18916#msg18916

Nataša

sem našla, sem prilepila povezavo, vsaj upam da sem, tehnika pa jaz se včasih dobro razumemo, včasih pa ... no ja, nobody is perfect.

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #229 on: December 04, 2007, 08:22:05 AM »
O, Nensi, hvala!

To je pa spodbudno. Nisem vedela, da nam tudi v takšni obliki številke sporočajo.

Lep dan ti želim :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #230 on: December 04, 2007, 08:48:57 AM »
Draga Nensi, dobro jutro tebi in vsem drugim, ki prebirajo te vrstice.

Obračam se zopet nate. Naj ti opišem zakaj gre.

Pred približno 3. tedni sem slišala za neko novo izobraževanje, ki zajema konvencionalno medicino, komplementarno medicino in ezoterično zdravilstvo. Poklicala sem na telefon in se mi je oglasila prijetna gospa ter me povabila na predstavitev. Ko je bila predstavitev sem popoldne zaspala kot ubita in seveda prespala predstavitev. Naslednji teden me spet pokliče in povabi na naslednjo predstavitev, ampak spet nisem šla, ker me je lovil prehlad. No včeraj me spet pokliče ter pove, da je dodatna delavnica v bližini mojega doma čez ta vikend. Rekla sem ji, da sama čutim delovanje bolj na področju komunikacije in ne fizičnega zdravljenja.

Sama čutim, da nič ne vem ??? in se ne morem odločiti kaj naj naredim in kaj tej gospej reči, saj sem ji obljubila, da jo pokličem to sredo, ko se odločim.

Prosim te Nensi - vprašaj angelčke :-[

Hvala
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #231 on: December 04, 2007, 09:16:14 AM »
Princeska

hvala ti za tole vprašanje pa iztočnico.
Danes bo pa domača naloga prišla nazaj na tvojo klop.
Čez dan ne bo šlo, popoldne imam z otroci v šoli božični sejem in prireditev, ponoči grem za dva dni na pot, ker je jutri sreda, pa ne samo zato, si boš tokrat odgovorila sama, pa boš potem malo poročala kako je šlo, da se še kaj novega naučimo.

Danes bova pa uporabili razum, na katerega tudi pri angelskih zadevah ne smemo čisto pozabiti, da se nam ne zgodi kakšna "zgrešena investicija".

Saj veš kako je rekel Laotse: "Če lačnemu daš ribo, ga nasitiš enkrat, če ga naučiš ribolova, ga nasitiš za celo življenje."

Teorija gre nekako takole, da te ne pustim čisto na suhem:
- če si nekaj močno želiš se bo zgodilo, saj v to usmerjaš svoje misli in energijo manifestiranja
- če si nekaj želiš, pa ne veš ali je to tisto pravo ali ne, si prisluhni in občutki ti bodo povedali (sploh ti si čudovita intuitivna oseba, samo nimaš si časa tega priznat)
- če si nekaj zelo želiš in ti razni dogodki to preprečujejo gre pa od tu dalje po dveh teorijah zakaj se ti to dogaja:
1. ker tega v resnici ne rabiš
2. ker to ravno ti zelo močno potrebuješ in ti, Andres bi rekel beta, negativne sile, to na vsak način skušajo preprečiti, ker vedo, da bi ti to lahko zelo koristilo in ti postavljajo ovire 

Zdaj pa veselo na delo in sporoči kako ti bo uspelo.
Kaj je res v tvojem primeru, boš najlažje ugotovila sama, mi se bomo pa iz tvoje povratne informacije spet nekaj novega naučili.

Offline Princes

• Mojster
« Reply #232 on: December 04, 2007, 09:56:20 AM »
Draga Nensi, hvala za napotek. Zjutraj sem prosila angele za vodstvo, ampak odgovor je bil STUDY.
Mogoče so pa res beta sile na pohodu. Se bom poskušala poglobiti vase in poslušati občutke - ti me resnično ne izdajo nikoli.

Tudi jaz grem jutri zjutraj na pot za 2 dni, tako da bom imela še dodaten čas za utemeljevanje.

Vsekakor pa je bil tvoj stavek najlepši "sploh ti si čudovita intuitivna oseba, samo nimaš si časa tega priznat"

Nensi izjemna si ;D
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #233 on: December 04, 2007, 11:21:15 AM »
Nensi,

sem veliko premišljevala o tvoji razlagi kart. Film sem zavrtela v preteklost in sedanjost.
Lahko ti rečem, da se ujema popolnoma vse!
Nensi, lahko te le še dodatno spodbudim k tvojemu delu. Neverjetno, kako se vse ujema!
Neverjetno! Vključno s preteklim življenjem, čeprav nekateri zanikajo obstoj le tega.

Morda bom enkrat v kakem postu opisala svoje življenje in ga hkrati povezovala s tvojimi besedami. Morda.....hm, se oglaša tisti strah, o katerem si pisala?

Kakorkoli, dala si mi veliko za razmisliti in hvala ti. :-*

Evo, pa se je Tejina napoved za kozoroge v decembru začela uresničevati ;) :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #234 on: December 04, 2007, 11:56:58 AM »
Draga Nensi, hvala za napotek. Zjutraj sem prosila angele za vodstvo, ampak odgovor je bil STUDY.
Mogoče so pa res beta sile na pohodu. Se bom poskušala poglobiti vase in poslušati občutke - ti me resnično ne izdajo nikoli.

Tudi jaz grem jutri zjutraj na pot za 2 dni, tako da bom imela še dodaten čas za utemeljevanje.

Vsekakor pa je bil tvoj stavek najlepši "sploh ti si čudovita intuitivna oseba, samo nimaš si časa tega priznat"

Nensi izjemna si ;D

Saj si dobila pravi napotek: study - poglobi se v to situacijo in dobila boš odgovor ali greš tja ali ne.

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #235 on: December 13, 2007, 01:03:38 PM »
  Kaj pravijo angelčki za jutrišnji dan? Hvala ;)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #236 on: December 14, 2007, 09:08:12 AM »
  Kaj pravijo angelčki za jutrišnji dan? Hvala ;)

Ubadaš se s čustvi, poslušaj ali igraj glasbo, ki ti pri tem lahko pomaga.  :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #237 on: December 14, 2007, 11:53:28 AM »
Nensi,

kaj mi angelčki sedaj sporočajo glede odnosa z osebo ( moškim ), za katero sem že spraševala...se je vmes od zadnjega readinga že kar dosti spremenilo - ali je pravi čas za korak naprej, ponovno srečanje?  ;) :D

seveda se sploh ne mudi, ko boš imela čas, voljo in filing  :D hvala ti 

pozdravček, Taja   :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #238 on: December 14, 2007, 09:27:34 PM »
Nensi,

kaj mi angelčki sedaj sporočajo glede odnosa z osebo ( moškim ), za katero sem že spraševala...se je vmes od zadnjega readinga že kar dosti spremenilo - ali je pravi čas za korak naprej, ponovno srečanje?  ;) :D

seveda se sploh ne mudi, ko boš imela čas, voljo in filing  :D hvala ti

pozdravček, Taja   :-*

Taja

tebi bi pa lahko kar "copy paste" zadnjega odgovora naredila.

Poslušaj glasbo, umiri se, v tem obdobju zate ni najbolje, če sprejemaš kakšne bistvene odločitve, preloži jih na kasnejši čas.
Okrog sebe ustvari/zberi nežne energije (glasba, prostor).

Ko si boš priznala, kaj si resnično želiš, takrat boš vedela kako naprej.

Povezana si z otroci, pomagaš jim, s tem ko jim pomagaš, pomagaš tudi svojemu "notranjemu otroku" da se nauči lekcij, ki jih podajaš njim. Prisluhni si. Sporočila njim so tudi sporočila tebi.
Vzemi si čas za "igranje", najdi veselje otroka v sebi in našla boš srečo v drugih.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #239 on: December 14, 2007, 09:37:49 PM »
Hvala Nensi  ; ravno to pridno počnem, kar si napisala; notranji občutek očitno pridno deluje ;D

:-*