Author Topic: Angelske karte  (Read 153464 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: ANGELSKE KARTE
« Reply #240 on: December 17, 2007, 10:57:38 AM »
Draga Nensi, mene že celo jutro "nekaj daje", pa še nekomu sem o neki osebi povedala resnico, zdaj pa me daje neke vrste "moralni maček"  in se sprašujem a je blo treba to povedati. Lepo te prosim, vprašaj angelčke zame :) Vprašanja ne znam postaviti - boš že ti v duši čutila kako vprašati.
Prosim :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #241 on: December 17, 2007, 11:04:27 AM »
Draga Princeska

si me tako nasmejala, znaš prav prisrčno besede postavljati, veš da bom  :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #242 on: December 17, 2007, 10:24:02 PM »
Draga Nensi, mene že celo jutro "nekaj daje", pa še nekomu sem o neki osebi povedala resnico, zdaj pa me daje neke vrste "moralni maček"  in se sprašujem a je blo treba to povedati. Lepo te prosim, vprašaj angelčke zame :) Vprašanja ne znam postaviti - boš že ti v duši čutila kako vprašati.
Prosim :)

Princes,

sem zjutraj v naglici prebrala tvoje vprašanje in ga dojela kot da te nekaj daje (luna ali kaj podobnega) in si nekomu povedala kar mu gre.
Ko sem v miru še enkrat brala sem videla, da je kontekst čisto drug.

Kar moraš vedeti o dogodku, ki te muči, je naslednje:
to si morala storiti, ker se bo na ta način situacija reševala pravično in pošteno, naj te tega ne bo strah, ker to ni bilo neposredno v tvojem interesu ampak interesu širše skupine ljudi. Si v obdobju urejanja stvari, ko se nekaj končuje, da se bodo lahko začele nove stvari, takrat je pa naravno da prihaja do razčiščevanj, ko staro odhaja in dela prostor novemu.
Ni potrebno da si karkoli očitaš.

Offline Princes

• Mojster
« Reply #243 on: December 18, 2007, 07:46:35 AM »
Nensi, hvala za tvoj trud :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #244 on: December 18, 2007, 04:31:34 PM »
Nensi, hvala za tvoj trud :-*

Ni za kaj, z veseljem še kdaj, upam da ti je odleglo oz. si predelala zadevo.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #245 on: December 18, 2007, 05:57:43 PM »
Nensi, prosim te za nasvet.... včeraj sem se pogovarjala z angeli in preko kart so mi napovedali spremembo, vsaj upam da sem jih prav razumela... na nek način se mi to kaže tudi skozi sanje ... prosim še za tvoje mnenje...
karte pa so si sledile v naslednjem zaporedju: Vanesa, Nadangel Mihael, Izaija, Serafina (postavitev kart Kaj si angeli želijo, da bi vi vedeli iz kart Doreen Virtue)

nisem postavljala nobenega konkretnega vprašanja, samo na moje srce sem se skoncentrirala...

hvala za pomoč, Nensi

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #246 on: December 18, 2007, 10:01:15 PM »
Nensi, prosim te za nasvet.... včeraj sem se pogovarjala z angeli in preko kart so mi napovedali spremembo, vsaj upam da sem jih prav razumela... na nek način se mi to kaže tudi skozi sanje ... prosim še za tvoje mnenje...
karte pa so si sledile v naslednjem zaporedju: Vanesa, Nadangel Mihael, Izaija, Serafina (postavitev kart Kaj si angeli želijo, da bi vi vedeli iz kart Doreen Virtue)

nisem postavljala nobenega konkretnega vprašanja, samo na moje srce sem se skoncentrirala...

hvala za pomoč, Nensi

živjo

jaz bi po tem kar si napisala rekla da je to tako. Sem pogledala še jaz karte zate pa kar drži: nadangel Mihael, Serafina, Tereza, Grace&Antonija, Celestina.
Malo si oddahni, se ti dogajajo spremembe, včasih preveč prizadevanja ne pomaga, je bolje da se malo umirimo, ustvarimo praznino (vakum) ki v naše življenje, dogajanje pritegne nove, ustvarjalne energije ki nam pomagajo dalje.
Naj se ti uresniči... ;)
« Last Edit: December 18, 2007, 10:08:48 PM by nensi »

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #247 on: December 18, 2007, 10:11:01 PM »
joj, hvala nensi... moram reči, da sem si zdaj ravnokar spet zavrtela ave mario in moram prizanati, da je tako božanska, da vsakič, ko jo poslušam, občutim angelsko energijo ob sebi, in očitno so mi jo angeli poslali, da lažje vzpostavim kontakt z njimi. in zdaj se je izkazalo, da si ravno v tem času vrgla ti karte zame... in spet se je izpostavil nadangel Mihael, do katerega čutim še posebno močno povezavo...

hvala ti, hvala za vzpodbudne besede in za to, da si me spomnila na to, da moram biti potrpežljiva. če bom v karkoli "silila" bom blokirala pomoč angelov....saj vem, vem vse to...ampak včasih me morajo angeli spet spomniti na to... tokrat si bila ti tisti angel....  :-*

vse ob svojem času  :) kajne?

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #248 on: December 18, 2007, 10:16:24 PM »
Je tako, saj veš: hiti počasi, pa kaj lepega sanjaj danes.  :-*

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #249 on: December 18, 2007, 10:18:57 PM »
hvala  :-*
enako  :)

Offline nensi

• Sple. Simbol
Re: Angelske karte
« Reply #250 on: December 23, 2007, 12:02:11 AM »
Zdaj pa za vse sodelujoče, ki ste v tej rubriki postavljali angelom vprašanja še njihovo sporočilo osebno za vsakega od vas.
Kaj vam sporočajo za naslednje leto, kaj želijo da veste.
Za vsakega ena karta, brez obširnejše razlage, samo z osnovnim sporočilom za katerega so angeli želeli, da ga prejmete.

TEA
Tranquility - make time to relax, be still, and enjoy your solitude, indulging in much-needed self-care

DARJA
Watch your thoughts - it's important to only think about what you desire, not what you fear

MOJZES
Mother healing - as your feelings towards your mother heal, your desires manifest more rapidly and accurately

TAJA
Contemplation time - spend time alone, meditating upon what you truly desire

JANE
Friendship - make a date for a play day with one or more friends

PRINCES
Let go off stress - don't take on other people's stress, bresthe it out now

APEMAYA
Helpful person - someone wants to help you, think of whom that might be and initiate contact

REGINA
Diana - osredotočena namera - vzdržujte odločne misli, čustva in dejanja osredotočene na svoj cilj in uspeli boste

ANDRES
Happy thoughts - to feel happier right now, think about a memory or something else that makes you smile

TEJKA
Tranquility - make time to relax, be still, and enjoy your solitude, indulging in much-needed self-care

AMFITRITA
Practice - the best way to be good at a skill is to practice, practice, practice until you get it right

ANA
Light - see the light inside yourself and everyone else

SONCK
Synchronicity - your prayers and questions are being answered by synchronistic events, notice them in order to increase their flow

r1ta
Damara - vodstvo otrok - dobro znate pomagati, svetovati in zdraviti otroke, sedaj uporabite svoje veščine in pomagajte otrokom

SABINA
Helpful person - someone wants to help you, think of whom that might be and initiate contact

NELIADA
Finish what you've started - you've started something important and now it's time to complete it

FLOWER
Kuan Jin - sočutje - opustite sodbe o sebi in o drugih, osredotočite se na ljubezen in svetlobo, ki sta v vseh

CVETKA
Ready, Set, Go - now is the perfect moment to dive in and embrace your heart's desire

TIA
Alchemy - you have the Midas touch right now, and every project you begin turns to gold

Natasa
Contemplation time - spend time alone, meditating upon what you truly desire

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #251 on: December 23, 2007, 12:33:59 AM »
Prisrčna hvala Nensi za tole tvojo gesto  :-*

sem še jaz storila zate enako in angeli ti sporočajo za naslednje leto sledeče:

PERSISTANCE - throught persistant action and positive thinking, your dreams are manifesting into form. This is time for you to be persistant. Stick to your priorities and promises.

pozdravček, Taja  :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #252 on: December 23, 2007, 12:39:27 AM »
Nensi, to je pa zelo prisrčno darilo. Hvala tebi in Diani  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #253 on: December 23, 2007, 11:31:42 AM »
Nensi, prav iskrena hvala za tvoj trud, za katerega verjamem, da je prišel iz globine tvojega čistega srčka.
Hvala :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #254 on: December 23, 2007, 12:26:00 PM »
Prisrčna hvala Nensi za tole tvojo gesto  :-*

sem še jaz storila zate enako in angeli ti sporočajo za naslednje leto sledeče:

PERSISTANCE - throught persistant action and positive thinking, your dreams are manifesting into form. This is time for you to be persistant. Stick to your priorities and promises.

pozdravček, Taja  :D

Hvala ti Taja za prijaznost, ja točno to bom rabila v naslednjem letu, se mi že zdaj kaže tako.  ;)