Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 265052 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #45 on: October 07, 2006, 12:46:35 PM »
Kar naj se dogaja in uresničuje. Čimveč in dobrodošel. ;D

Hvala za dobrodošlico, Regina.  ::) Se bom zagotovo še oglasil, da pokomentiramo kake sanje... ;)

Zaenkrat pa lep pozdrav.  ;D
Share A Dream... Visit DreamScape.   Natalna    Progresivna

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #46 on: October 07, 2006, 03:59:52 PM »
Hmm... Regina...  :-\ Sem pred kratkim sanjal eno zanimivo epizodo, pa bi te prosil, če lahko malo pokomentiraš...  ::)

[Torek, 03.10.2006]
Krokar

Zbudil okrog 3:05. Prisoten intenziven občutek sanj; občutim težo, neko napetost... (??) Kr neki... :|

3:05
Ena hiša nekje dokaj na samem, ponoči. Zunaj nek hrup – kaj se dogaja?? Gospodična ima neke čudne prisluhe, privide?, zato greva ven pogledat. Ko prideva ven, ni nič videt, zato se po temi sprehodiva po dovozu. Nič... Prideva skoraj do ceste (?), nakar se obrneva nazaj proti hiši in šokirano obstojiva – dovoz je naenkrat poln vran! Povsod so – po travniku, po strehi, po drevju, po cesti,... – povsod! {šok} Previdno stopava med množico ptičev in se čudiva, od kod so se vzeli. Ko prideva skoraj do hiše, v zraku neko prhutanje in ogromna senca, ki se spusti proti nama. Roko dvignem ob telesu in senca se spusti naravnost nanjo – krokar! Ogromna, veličastna žival mi sede na roko, občutim težo in pritisk krempljev na podlakti. Spoštljivo ga pogledam, nato pa s ptičem na roki pokleknem na tla pred hišo in uklonim pogled proti tlom, očaran in navdušen, da se je velikanski ptič tako približal človeku. Krokar iz sebe spusti krik, nakar se dvigne in odleti. Takoj zatem odletijo še vse ostale ptice in dvorišče ostane prazno v temi in tišini... :D

Opravim svoj nočni sprehod, ko se vrnem v sobo, prižgem cigareto in premišljujem o tem, od kod občutek. Naenkrat me prešine – VRANE!!! :D :D Tole zapišem in ob 3:40 nazaj spat. Še en poskus WBTB z odštevanjem v sanje...

6:17
Ena ogromna dvorana. Zgleda, ko da pripravljamo za nekakšno veliko zabavo, mogoče poroko? – razobešajo se lampiončki, pred nakladalno rampo zunaj stoji kamion, iz katerega razkladamo mize in klopi; vlada praznično vzdušje. Čez čas grem v neko sobo – garažo (?), kjer se preoblečem – Umazano trenirko zamenjam z obleko, na noge si navlečem debele sivo-bele volnene nogavice (?!?). Ko stojim noter v boksaricah, se vrata odprejo in že naslednji hip zaprejo nazaj, zunaj se sliši hihitanje. Malo zatem se spet odprejo in noter kukajo tri dekleta (kaj že iščejo?) Ena pravi, da sem jih prehitel (verjetno z uporabo garaže?), jaz pa jih povabim noter. Neki debatiramo, nakar jim povem, da drugače tu not živim... (???)

Zanima me predvsem, kaj bi lahko pomenile tiste vrane... Vem, da naj bi bile povezane s pomembnimi spremembami, po nekaterih razlagah tud z magijo (sploh krokar...  ;D ). Kaj praviš?

Lepo pozdravljena,
Sašo

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #47 on: October 08, 2006, 10:22:12 PM »
Res je, krokar ima v sanjah vlogo prerokovalca, torej zna napovedat usodo. Bolj kot on, pa je zanimivo tvoje spoštovanje do njega in njegova senca. Prostovoljna "osamitev" in odločitev za življenje na višji ravni?
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #48 on: October 09, 2006, 10:10:40 AM »
Dobro jutro vsem skupaj.

Naj opišem svoje sanje tega jutra. Z možem sem se znašla ob neki vodi, za katero sem najprej mislila, da je bazen, vendar se je kasneje izkazalo, da je jezero. Na začetku je izgledalo vse lepo in prav, betonirana plaža in ob bazenu pogrnjene blazine oz.brisače. Mož je odšel, da bi nama poiskal prostor, jaz pa sem se razgledovala naokrog. Po nekaj trenutkih sem se odpravila za možem. Ko sem prišla do njega, sem opazila, da je pogrnil samo svojo brisačo, moje pa ne in da tudi ni prostora poleg njega. To me je užalilo, vendar tega nisem pokazala. Odšla sem naprej, da bi videla, kje bi lahko legla. Užaljenost in hkrati že jeza v meni sta naraščali, ko sem opazila, kako nabita je "plaža" ob bazenu. Vrnila sem se k avtu, v katerem pa je sedel mož z neko žensko, ki je nisem poznala, a v sanjah kot da sem jo. V meni je vrelo in začela sem kričati, da sem si predstavljala, da če prideva midva skupaj, bi naj bila skupaj, ne pa da je poskrbel samo zase. Zaloputnila sem vrata in odločena, da bom poskrbela zase, odšla nazaj proti bazenu, za katerega pa se je sedaj pokazalo, da je pravzaprav jezero. Na zgornjem koncu ga je obdajalo drevje in tudi "plaža" ni bila več betonska. Zagledala sem brv čez jezero, ki bi me popeljala na drugi konec, v bistvu bližnjico. Čeprav sem bila v pižami ( ker naj bi tukaj tudi prespala ) in čeprav sem že takoj ocenila, da je brv prešibka in preozka (sestavljena iz nekih "kolov" ), sem se odločila, da poskusim. Seveda sem po parih korakih padla v vodo. Začuda se s tem sploh nisem obremenjevala, saj se spomnim, da sem pomislila, da nič hudega, ker imam mokro pižamo, bom pa č noge ponoči držala ven ( ne vem, kam ven, mislim, da ven iz šotora oz. dol z blazine, da je ne bi zmočila). Bila sem do pasu v vodi. Zelo hitro sem prišla do brega, se potegnila ven in hodila ob jezeru. Bilo je seveda še vedno polno ljudi in za neko ograjo sem opazila, kako so vsi sproščeni. Nekaj žensk se je mirno preoblačilo in bile so gole. Potem sem se zbudila...
« Last Edit: October 09, 2006, 10:12:46 AM by Selena »
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #49 on: October 09, 2006, 12:40:12 PM »
Res je, krokar ima v sanjah vlogo prerokovalca, torej zna napovedat usodo. Bolj kot on, pa je zanimivo tvoje spoštovanje do njega in njegova senca. Prostovoljna "osamitev" in odločitev za življenje na višji ravni?

Hmm... Moram priznat, da tega razumsko ne razumem čisto, ampak čutim, da utegne bit nekaj na tem...  :-\ Hvala, Regina::)

Veš, ampak bom kar izkoristil situacijo... ::) Zadnje čase pogosto sanjam živali... Vem, da naj bi pomenile različne lastnosti, ampak jih itak ni smiselno kar tako jemat iz konteksta. Zato bi... Hmm... A lahko prilimam še ene živalske, da jih malo pokomentiraš?  :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #50 on: October 09, 2006, 02:33:58 PM »
Selena, pozdravljena!
Mislim, da se v sanjah ukvarjaš z načrtovanjem, oziroma ugotavljaš, da je prišel čas zanj. Negativna čustva, ki te spremljajo, so posledica dvomov in strahu, da nekaj iz tega ne boš zmogla ali pa si v podobni situaciji že kdaj prej popustila. Sedaj ugotavljaš, da je odločitev zrela, za njo pa stoji tvoj trdni značaj in ne boš popustila.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #51 on: October 09, 2006, 02:36:01 PM »

Hmm... Moram priznat, da tega razumsko ne razumem čisto, ampak čutim, da utegne bit nekaj na tem...  :-\ Hvala, Regina::)

Veš, ampak bom kar izkoristil situacijo... ::) Zadnje čase pogosto sanjam živali... Vem, da naj bi pomenile različne lastnosti, ampak jih itak ni smiselno kar tako jemat iz konteksta. Zato bi... Hmm... A lahko prilimam še ene živalske, da jih malo pokomentiraš?  :)

No, pa poskusimo. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #52 on: October 09, 2006, 03:27:50 PM »
Ekole, tole so sanje...

[Četrtek, 14.09.2006]
Šola se nadaljuje...

3:15
Ena hiša. Not nekaj folka, čakamo, da se nekaj zgodi? In res – kot nekakšna strela se pojavi nekaj, baje neko bitje (?), ki se prikaže v obliki vijolično-oranžnih prelivajočih se vzorcev. Prisotni se skrivajo pred tem, opazujejo z nekim strahom, sam pa zadevo spremljam radovedno in očarano zrem v prizor pred seboj.

5:29
Nekje, nadaljujemo s šolo sanjanja. (tole se nanaša na delavnico, katere sem se udeležil poleti) Mislim, da potem folk odide, ostanemo trije (moja draga, moj bratec in seveda - moja malenkost :lol:). Mojster pravi, naj se posedemo; da je čas za individualno razlago. Sedemo na postlo, od nekod privlečem vrečko bonbonov, mojster pa potegne svojo vrečko in ponudi – not so na koščke narezane gobice, pomešane s prav tako na koščke narezanim kruhom. Jaz enkrat posežem po materjalu, a se potem spomnim, da bom moral še vozit, zato ne nadaljujem.
Razlaganje: mojster, jaz in še nekdo (ena punca, mogoče moja draga?) sedimo / ležimo na postli, midva pripovedujema sanje, mojster razlaga. Čez čas se počasi poslovim(a) in odpravim(a).
Ko pridem(a) na en drug konc (koker domov, čeprav mi plac ni znan), grem(a) v zgornje nadstropje. Pridem v sobo in vidim, da je prostor prilično razsut – po tleh smeti, na klubski mizici so neki ostanki, na foteljih (v bistvu bolj leseni ležalniki?) blazine.
Rečem si "Pa sej to ne mor'š verjet!" in takrat slišim ene šume. Pogledam proti postli – tam nekdo spi; no, se prebuja. Ko se dvigne, vidim, da je mojster (?!?). Videt je sesut od ene fešte (?), odvleče se proti umivalniku, da bi se malo osvežil. Sam odidem ven in se odpravim v spodnje nadstropje, kjer ga počakam.
Ko pride dol, ena debata. Nato se vrnema v zgornje nadstropje. Tam ob eni mizi stoji par folka, ki gledajo kolibrija, ki ima sesalo globoko v enem odprtem jogurtovem lončku. Tiši in tiši not, skoz strgan pokrovček mu uspe prerinit v lonček, ven pa ne more. Zasmili se mi, zato mu hočem pomagat – lonček vzamem v roke in vzamem kolibrija ven. Ves je od jogurta, zato ga držim na dlani, medtem pa revež besno krili in se vrti v krogih – s sebe spravlja jogurt. Naenkrat se obrne nazaj na noge in začutim pik. Začudeno gledam, kaj se to dogaja in vidim, da mi kolibri leze pod kožo! (?!?) Peče me, ko rine globlje in globlje, hočem ga izvlečt. Prosto roko dam predenj, da ne bi lezel naprej, a brez efekta. Poskušam ga potegnit ven, a še vedno brez uspeha. Že naslednji trenutek me še malo zaskeli, ko mi kolibri v celoti zleze pod kožo. Gledam premikajočo se oteklino, ki nekaj trenutkov kasnej izgine. Potem sem se prebudil.

7:08
Še enkrat se dobimo. Prostor je tokrat drugačen – kot neka koča ob jezeru; noter od vhoda v hišo pa skoraj do izhoda na teraso položne stopnice, ki se spodaj zaključijo podobno kot arena. Tokrat je moja draga zraven. :)
Folk sedi po stopnicah, pogovarjamo se in se smejimo. V skupini je ene par novih – predstavi se mi ena ženska (cca. 40 let, dolgi, rjavi lasje); pravi, da ji je ime Jasna (?). Potem si sežem v roke še z dvema tipoma – eden v modri trenirki z belimi črtami po ramenih in rokah, z brki in očali; ter še eden. Njunih imen se ne spomnim. Vmes spet ena debata, nekdo se predstavi moji dragi in takrat pokomentiram, kolk sem nevljuden, češ, da bi jo lahko predstavil. Možakar z očali me vpraša, če kadim. Vem, kaj misli, zato odgovorim s "Hmmm..." in nasmehom, čez čas s pogledom oplazim zavojček tobaka na tleh in dodam: "Ja, tobak." Itak se v tem času že vsi okrog smejijo... Na svoji levi vidim še Naguala, ki zgleda nekam odsoten...
Vse skupaj se počasi prestavi v spodnji del (areno), folk išče neki iz hladilnika in ko še sam pridem bližje, vidim, da je v njem metulj !!! To me spomni na prejšnje sanje – stopim do mojstra in ga vprašam, če smo sanjali skupaj. Odgovori mi, da smo danes skupaj leteli, da je blo čist noro... Jaz mu pripovedujem o svojih sanjah s kolibrijem, a je videt, da me posluša samo na pol. V rokah drži nekakšno tablo (podlago za papir), na kateri je ena razpredelnica.
Ko stojimo na terasi in gledamo proti vodi, vidim povsod cel kup metuljev in kačjih pastirjev, ko se naslonim na ograjo in pogledam v vodo, vidim, da v njej plava neka olivno zelena ruta, na kateri prav tako sedi kačji pastir. Potem odidemo proti pomolu. Na njem so ob kamnito škarpo, razdeljeno s stopnicami, prislonjene štiri ogromne blazine (po dve na vsaki strani stopnic), ki tvorijo nekakšne fotelje. Enega zasede en model, ki pravi, da bi blo zdej fajn naredit en pošten nakamal; na drugi strani stopnic pa enega zasede mojster, ki se zadovoljno smeji.
Pogledam mimo njiju; nad stopnicami hribček, proti vrhu miza in klopi, narejene iz drevesnih debel, ob drevesu desno od blazin prav tako klopca, na kateri sedita en tip in ena deklica, tip jo masira, deklica pa očitno uživa. Ko na hitro pogledam proti njima, se mi zazdi, da masira mojo drago, a že naslednji hip ugotovim, da sem imel le privid.

Ja, pravi roman...  ;D Ko sem razmišljal o teh sanjah, sem se spotaknil predvsem ob sanje v sanjah (!!!), potem pa zmrznil ob vseh silnih žužkih...  :-\ Razlage so namreč (spet?!?) povezane s transformacijo, svežimi pogledi na življenje in svet, torej se nekako navezujejo na tiste iz prejšnje objave, čeprav sem jih sanjal dosti prej... Kaj praviš?

Pa hvala!  ::)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #53 on: October 09, 2006, 05:18:32 PM »
Razlage so namreč (spet?!?) povezane s transformacijo, svežimi pogledi na življenje in svet, torej se nekako navezujejo na tiste iz prejšnje objave, čeprav sem jih sanjal dosti prej...

Se strinjam, vsaj kar se drugega dela sanj tiče. Glede kolibrija je pa tako, da po starih verovanjih pripada dušam mrtvih bojevnikov, ki se vračajo na zemljo v tej obliki ali v obliki metuljev. Po psihološkem ključu bi ta, ki se je zaril pod tvojo kožo pomenil tujek, oteklina pa samoobrambo.
www.sepet-sanj.com

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #54 on: October 09, 2006, 06:15:35 PM »
Hmm, zanimivo...  :-\ Torej bi izginotje otekline lahko pomenilo dvoje, če razmišljam v pravi smeri: prvo - tujek je izginil, glede na to, da je oteklina uplahnila ali pa drugo - tujek je postal del mene?!? :o  ???

Še enkrat hvala, Regina::)

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #55 on: October 09, 2006, 08:37:21 PM »
Selena, pozdravljena!
Mislim, da se v sanjah ukvarjaš z načrtovanjem, oziroma ugotavljaš, da je prišel čas zanj. Negativna čustva, ki te spremljajo, so posledica dvomov in strahu, da nekaj iz tega ne boš zmogla ali pa si v podobni situaciji že kdaj prej popustila. Sedaj ugotavljaš, da je odločitev zrela, za njo pa stoji tvoj trdni značaj in ne boš popustila.
Regina, tvoj odgovor je v resnici podoben mojemu razmišljanju. Namreč v soboto sem prišla domov kar precej utrujena s predavanj. Tam so me kar  zamorili z vso literaturo, obvezno in neobvezno, z vsemi  grožnjami", kako težek bo izpit in v nekem trenutku sem resnično pomislila, če bom zmogla. In ko sem to primerjala s tisto brvjo iz sanj, sem imela podobne občutke. V obeh primerih sem se zavedala, da bo težko, a bom zmogla. Kot sem vedela, da je brv ozka, lomljiva, tako sem tudi vedela, da me čaka veliko dela, ko sem se vpisala na študij. Volja, delo in potrpljenje, pa bo.

Hvala za tvoj odgovor. Sem želela sicer sama nekaj napisati, pa sem mislila, da bi preveč vplivala na tvoj odgovor. Kot vedno si tudi tokrat zadela v "polno". Thx. :-*
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #56 on: October 09, 2006, 11:21:24 PM »
Hmm, zanimivo...  :-\ Torej bi izginotje otekline lahko pomenilo dvoje, če razmišljam v pravi smeri: prvo - tujek je izginil, glede na to, da je oteklina uplahnila ali pa drugo - tujek je postal del mene?!? :o  ???

Še enkrat hvala, Regina::)

Drugo. Tujek je postal del tebe, ampak telo ga je sprejelo.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #57 on: October 09, 2006, 11:27:41 PM »
Selena, pozdravljena!
Regina, tvoj odgovor je v resnici podoben mojemu razmišljanju. Namreč v soboto sem prišla domov kar precej utrujena s predavanj. Tam so me kar  zamorili z vso literaturo, obvezno in neobvezno, z vsemi  grožnjami", kako težek bo izpit in v nekem trenutku sem resnično pomislila, če bom zmogla. In ko sem to primerjala s tisto brvjo iz sanj, sem imela podobne občutke. V obeh primerih sem se zavedala, da bo težko, a bom zmogla. Kot sem vedela, da je brv ozka, lomljiva, tako sem tudi vedela, da me čaka veliko dela, ko sem se vpisala na študij. Volja, delo in potrpljenje, pa bo.

Hvala za tvoj odgovor. Sem želela sicer sama nekaj napisati, pa sem mislila, da bi preveč vplivala na tvoj odgovor. Kot vedno si tudi tokrat zadela v "polno". Thx. :-*

Me zelo veseli, Selena in samo čestitam ti lahko za tako zdrav optimizem, moč, voljo in vztrajnost.
Srečno in veliko uspeha :)
www.sepet-sanj.com

Offline kati

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #58 on: October 10, 2006, 10:23:56 AM »
Lep dan vsem skupaj;
zadnje čase se mi dogaja nekaj kar si ne znam razložiti,ne gre tu za enkratni dogodek,ampak se mi to ponavlja...
večkrat se mi sanja od oseb,na videz poznanih,ne znancev,ki jih že dolgo nisem videla,ampak kar mi je zanimivo je to,da jih potem vedno vidim naslednji dan!!!

je tu kakšna simbolika???

hvala lepa za odgovor,pa lep dan še naprej vsem skupaj

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
« Reply #59 on: October 10, 2006, 10:28:17 AM »
Lep dan vsem skupaj;
zadnje čase se mi dogaja nekaj kar si ne znam razložiti,ne gre tu za enkratni dogodek,ampak se mi to ponavlja...
večkrat se mi sanja od oseb,na videz poznanih,ne znancev,ki jih že dolgo nisem videla,ampak kar mi je zanimivo je to,da jih potem vedno vidim naslednji dan!!!

je tu kakšna simbolika???

hvala lepa za odgovor,pa lep dan še naprej vsem skupaj

KATI, nekaj preroske krvi pa imas v sebi ;)