Hej Regina, RD cestitka se ti nahaja v rubriki cestitajmo si,nisem pozabila na tebe,le racunalnika ni bilo blizu. Upam da si lepo prezivela ta dan!
Na dopustu sem non stop sanjala o odpovedi v sluzbi, tako da so mi sle sanje ze rahlo na zivce

Danes pa se spomnim da sem bila v neki trgovini s knjigami,majhna trgovina, ampak super sem se pocutila v njej,kar sedela sem in listala knjige. Spomnim se samo ene knjige,katere vsebina je bila podobna pravljici oz.risanki. Odprla sem knjigo, na desni strani je bila v oknu - okvirju slika, ki se je kot film-risanka odvijala. Eno uho sem si zaprla, drugo je ostalo odprto, v smislu, da z enim usesom slisim glasbo,oz.to kaj se pogovarjajo, drugo uho pa je zaprto zato da gledam sliko,ki se vrti kot film. Figure,liki na sliki so bili kot iz risanke, neki smesni avto, medvedek (vedno prej(pred leti) ko sem sanjala medvede sem jih na grozen nacin)...Pred vhodom v to trgovino se spominjam nakita - dolgih valjastih visecih uhanov,vsec so mi bili..naenkrat jih vidim na tleh - kot da so padli in so se se bolj raztegnili - kot dolgi spageti. Ce se prav spomnim so bili modri "spageti" z rumenim okrasjem,ki se je ovijah okrog njih
Hvala za vsakrsen namig

Lep dan