Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 265002 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Phoebe

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #135 on: November 03, 2006, 07:44:34 PM »
Tako samozavestno kot si se v sanjah počutila, tako bi se bilo tudi najbolje soočit s svojimi čustvi in se na podoben način, taktično in zvito, kot si se lotila tigra, rešit nekoga v svoji bližini.  Seveda, če tako čutiš in če si tega želiš.
Sanje so erotično obarvane, zato sklepam, da je tiger metafora za ljubljeno osebo, ki ima podoben značaj in se enači s prikritimi, a nasilnimi in nenadzorovanimi nagnjenji, če jim človek dovoli, da izbruhnejo.
Še bi lahko kaj dodala Phoebe, ampak zaenkrat .... previdno!

Regina, hvala za vaš odgovor.

Pravzaprav delam "čistko" med ljudmi v svojem življenju; v bistvu se jih želim rešiti več, kot le enega.  :)

A mi lahko kdo škoduje, želi slabo zaradi tega, glede na to, da ste napisali previdno?  :-[

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #136 on: November 03, 2006, 08:38:41 PM »
V sanjah si se osredotočila le na eno osebo in ta je verjetno v danem trenutku zate najpomembnejša. Ko boš z njo razčistila, se bodo drugi sami umaknili ali pa postali tako nepomembni, da se z njimi ne boš več obremenjevala.
Namenoma ti nihče noče škodit. Neprijetno pa lahko postane, če boš  "tigra" izzivala. Tudi mačka ne mara, da jo kdo boža proti dlaki.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #137 on: November 04, 2006, 04:20:21 PM »
Kaj vse se je dans men sanjalo......

V prvih sanjah sem bila zmenjena s svojo prvo osnovnosolsko ljubeznijo s katerim nisva govorila ze vec kot 5 let..... ko je prisel so se sanje koncale, nadaljevale pa so se v novi epizodi v kateri sem bila noseca, s tem da sem na dan poroda delala - stregla - in kar vmes naj bi prislo do rojstva otroka..... no nakar so se sanje prekinile in nadaljevale vendar sem pa pozabila kaj je bilo v zadnji epizodi......

hvala za obrazlozitev.... ce je to sploh mogoce razloziti :D

lp

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #138 on: November 04, 2006, 07:28:45 PM »
Seveda je mogoče razložiti, ampak bolj skromno, tako kot si opisala sanje. Mislim, da boš na tej strani http://www.sepet-sanj.com/simbolika/sanjska_knjiga.htm prišla sama brez težav do odgovora.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #139 on: November 05, 2006, 01:38:41 PM »

Živjo Regina,

malo iz konteksta pa vendar:

Pri meni je bila prijateljica,da bi šli na neko zabavo.
Kot nora sem iskala pulover bele barve za katerega sem vedela,da
je v omari,vendar ga nisem našla.Vedno znova mi je prihajal v roke, svetlo
moder pulover.
Naj še omenim,da sta bili dve steni polni mojih,izredno skrbno obešenih,oblačil.
Omara je bila odprta tako,da sem takoj videla kje je kakšno oblačilo.Steni z oblačili sta si stali nasproti.

Lahko iz tegale kaj razbereš ?

Najlepša hvala!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #140 on: November 05, 2006, 02:42:11 PM »
Oblačila po eni strani izražajo človekovo zunanjo podobo, po drugi strani pa simbolizirajo celotno človekovo bit. S puloverjem so te sanje usmerjale v neko zunanje znamenje duhovne dejavnosti, oziroma vidne oblike tvoje notranjosti. Po tej analogiji ti je torej prihajalo v roke tisto, kar te sili k razmišljanju, razumevanju, upanju in sprostitvi, ker je bela preveč nedotakljiva in oddaljena od realnega življenja.
Malo komplicirano razložit, ampak v bistvu gre za to, kaj je bolj skladno s tvojo naravo.
www.sepet-sanj.com

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #141 on: November 05, 2006, 07:22:10 PM »

Bom večkrat prebrala napisano.

Bela barva je bila neskončno lepa,svetleča..mehka.Kot angora volna.
Tudi modra je bila čudovita.Nežna,svetla,bleščeča...

Vsekakor bom poskušala tole razvozlat ,tebi pa lepa hvala za trud.

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
« Reply #142 on: November 07, 2006, 10:32:24 AM »
Hej Regina, RD cestitka se ti nahaja v rubriki cestitajmo si,nisem pozabila na tebe,le racunalnika ni bilo blizu. Upam da si lepo prezivela ta dan!
Na dopustu sem non stop sanjala o odpovedi v sluzbi, tako da so mi sle sanje ze rahlo na zivce :D
Danes pa se spomnim da sem bila v neki trgovini s knjigami,majhna trgovina, ampak super sem se pocutila v njej,kar sedela sem in listala knjige. Spomnim se samo ene knjige,katere vsebina je bila podobna pravljici oz.risanki. Odprla sem knjigo, na desni strani je bila v oknu - okvirju slika, ki se je kot film-risanka odvijala. Eno uho sem si zaprla, drugo je ostalo odprto, v smislu, da z enim usesom slisim glasbo,oz.to kaj se pogovarjajo, drugo uho pa je zaprto zato da gledam sliko,ki se vrti kot film. Figure,liki na sliki so bili kot iz risanke, neki smesni avto, medvedek (vedno prej(pred leti) ko sem sanjala medvede sem jih na grozen nacin)...Pred vhodom v to trgovino se spominjam nakita - dolgih valjastih visecih uhanov,vsec so mi bili..naenkrat jih vidim na tleh - kot da so padli in so se se bolj raztegnili - kot dolgi spageti. Ce se prav spomnim so bili modri "spageti" z rumenim okrasjem,ki se je ovijah okrog njih
Hvala za vsakrsen namig ;)
Lep dan

Offline zaspana

• Novinec
  • *
« Reply #143 on: November 07, 2006, 12:25:50 PM »
meni se je pa danes cist v zivo tole sanjal..... hodim jest mem mize in gledam...... no pa se enkrat ustavm tam zamenjam pepelnik, ga pogledam, on pogleda mene, pa obadva isto casno receva: jest nemu: a bi su ti kdaj z mano na spehod  , on pa men ce mu dam cifro...... no in mu dam cifro, mi pozvoni tip.... in ga prasam kdaj se slisva pa prav drug tedn....

kaj pa vem zdej iz tega? da se bova dejansko drug tedn slisala??  ??? ::)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #144 on: November 07, 2006, 03:19:15 PM »
Duan, še tukaj in enkrat hvala za lepe želje. Bil je zadetek v polno. ;)
Kar se pa sanj tiče, si pa že sama povedala. Šle so ti že na živce, kaj ti ne bi potem šel na živce tisti dejanski občutek razdvojenosti, ko nikakor ne veš, kdaj in kako se bo v službi izšlo. Pravljice in slikanice namreč zelo nazorno predstavljajo tisto nedolžno željo po vrnitvi "v otroštvo", ko nisi imela teh skrbi. Nakit pa... to je bogastvo, ki je v tebi, to si ti. Ne dovoli, da to zaradi težav ostane na tleh in se razvleče v nekaj dolgočasnega.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #145 on: November 07, 2006, 03:20:41 PM »

Možno  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline zaspana

• Novinec
  • *
« Reply #146 on: November 07, 2006, 03:59:12 PM »
Regina s hecom mi odgovarjas na butasto vprasanje :D hvala :P

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
« Reply #147 on: November 07, 2006, 05:00:46 PM »
regina ojla,imela sem sanje ki so me zelo prizadele,mogoce zaradi preteklosti .
sanjala sem zensko ki je tepla svojega otroka,novorojenega otroka,nato sem ji jaz uzela tega otroka iz rok in sem ga pocartala nezno sem ga stisnila k sebi ga bozala in mu zapojala uspavanko.
mislis sa ta otrok predstavlja mene?
zeljo po neznosti?
hvala
ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #148 on: November 07, 2006, 05:57:39 PM »

Možno  ;D
Ma ja, včasih se moram malo nasmejat, da sanje ne bi zvenele preveč resno. Mi pa res usta vedno potegne v nasmeh, ko so želje tako direktne in zgovorne. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #149 on: November 07, 2006, 06:02:06 PM »
regina ojla,imela sem sanje ki so me zelo prizadele,mogoce zaradi preteklosti .
sanjala sem zensko ki je tepla svojega otroka,novorojenega otroka,nato sem ji jaz uzela tega otroka iz rok in sem ga pocartala nezno sem ga stisnila k sebi ga bozala in mu zapojala uspavanko.
mislis sa ta otrok predstavlja mene?
zeljo po neznosti?
hvala
Lahko, če tako čutiš. Gre pa vsekakor za neko pozornost, ki so jo sanje izzvale, kot so jo pač najbolj znale, da bi ti približale tisto, kar pogrešaš.
www.sepet-sanj.com