Pa sem spet tu...
Z možem sva (spet) odšla na nek bazen, kjer je bilo malo prostora. Ko sva ga končno našla, sem imela težave s tem, kam bi spravila svoj mobitel. Odločila sem se, da ga skrijem pod brisačo. Mož je kar naenkrat skočil oblečen v bazen, vsem se je to zdelo tako zanimivo, meni pa ni bilo všeč. Ker ga kar nekaj časa ni bilo na površje vode, me je zaskrbelo.......Peljala sva se po nepoznani cesti in zagledala sem most. V trenutku sem se zavedla, da bova zgrešila most in zapeljala v reko. V mislih sem se začela pripravljati na to in razmišljati, kako se bom rešila. Vem, da sem si rekla, da imam še toliko lepega za doživet. Res sva zaradi prehitre vožnje zgrmela v reko, bilo je temno in ničesar nisem videla. Za hip mi je bilo grozno, a takoj sem se zavedla, da moram ukrepati. Iskala sem vrata in kljuko, da jih odprem.....Kar naenkrat me je izstrelilo iz vode, znašla sem se na obrežju reke v suhih oblačilih in okoli mene polno ljudi v belem. Ljudi, ki so mi prišli pomagat. Spraševala sem se, zakaj so tu. Hoteli so govoriti z mano, meni pa ni bilo do pogovora. Zaprla sem se vase in mislim, da jim je mož govoril, da sem tudi doma taka. Omenjali so depresijo. Zdravnica, ki je stala ob meni, je na mojem hrbtu opazila materino znamenje in ga hotela kar odstraniti. To me je ujezilo in sem zakričala, da tega ne pustim.....
Znašla sem se v predavalnici in nestrpno čakala ne nekoga. Zagledala sem ga, ko je stopil skozi vrata in me s pogledom poiskal. Zaželela sem si, da bi stopil do mene in v tistem trenutku se je res odpravil proti meni. Prerival se je med množico in me končno dosegel. Ko so se najini prsti prepletli, mi je po telesu stekla neka nenavadna energija. Bila sem srečna. Presrečna. Nagnil se je k meni in me vprašal: "Je tudi tebe tako streslo?" Pogledala sem ga v oči in mu odgovorila: "Mhm."
Zanimivo, koliko čustev sem doživljala v nocojšnjih sanjah. Ker je zunaj močno pihalo, sem se neprestano zbujala, tako da je bilo veliko epizod. Čeprav sem nekatere želela sanjati naprej, mi to ni uspelo.
Nekaj se dogaja....samo kaj?!