Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 265038 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #165 on: November 22, 2006, 09:41:13 AM »
Ni nujno, da je zašel. Morda je to bil dotik za Seleno in razmšljanje o njenih sanjah. Če sem njeno nočno dogodivščino prav razumela, bi lahko imela podobno srečanje, le da je fantka "razumela" in ga začutila.
Lord pojasni, da ne bomo nakladali.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #166 on: November 22, 2006, 01:26:31 PM »
Zadnjič mi je Selena omenjala svoje sanje in so v zvezi z "kolegom" in "njegovim" otrokom. Sem samo napisal kaj o tem otroku zadnje čase govorijo.
Tako da regina nimam kaj dosti za povedat. Samo dodal sem, kaj se s tem otrokom dogaja in da je še ena oseba, razen Selene, začutila tega otroka drugače in svetovala, da ga dajo v posebno šolo (ravno se dogovarjajo, da bi odprli Valdorsko šolo na obali!!!).

Je pač kot vsi otroci, ni avtističen (prvo kar smo pomislili), malo je hiperaktiven, kar se indigo tiče, pa ne vem v katero kategorijo bi ga vtaknil, saj ni nič posebnega. Skratka ne zgleda indigo.

Sem pa to dodal, da bo mogoče Seleni pomagalo pri razlagi njenih sanj.
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #167 on: November 22, 2006, 03:33:41 PM »
No, krasno. Vidim, da smo se ujeli.
Deček je imel srečo, da so ga pravočasni opazili pravi ljudje. Marsikateremu otroku odrasli ne znamo niti prisluhnit, kaj šele razumet, da je njegov svet lahko drugačen, kot ga vidimo mi s svojimi očmi. 
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #168 on: November 23, 2006, 12:23:51 PM »
Samo še to neumesno, Verjemi, da je ogromno ljudi, ki so se odprli svojim otrokom! Ogromno staršev je takih, ki so vedno bolj "zavedni" in svojim Indigo otrokom pustijo cveteti!
Dosti krat sem bil presenečen, celo od ljudi, ki jim za duhovnost ni mar. Instinktivno počno kar je prav. Sanje so pozitivne ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #169 on: November 23, 2006, 01:00:36 PM »
Očitno govoriš iz svojih izkušenj, kar me lahko samo veseli. :)
www.sepet-sanj.com

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #170 on: November 24, 2006, 08:45:41 PM »
Kaj naj rečem? Sanje, o katerih sem pisala, so bile nekaj posebnega in sem se zato odločila, da jih zapišem. Nisem si želela razlage, kajti vso razlago sem našla sama. Ampak našla sem jo šele zdaj, po tem, kar sem prebrala. Sanje, ki predstavljajo naše nezavedno, mi sporočajo tisto, česar si zavestno pač ne priznavam. To pa zato, ker sem še vedno preveč "razumska".  Fantek v sanjah (nikoli nisem videla v resnici), je klical po nečem. Po tem, da bi ga nekdo razumel, tako kot si jaz želim včasih nekomu razložiti svoja "videnja", občutke,....Ko se bojiš, da te ne bodo razumeli, da ti bo kdo rekel , da si nor, ker si drugačen od povprečja. Ko je LW govoril o tem, kaj počne, kaj vidi ta otrok, mi je povedal vse. Spomnila sem se, kako sem nekega dne opazovala ljudi in okoli njih opazila nekaj, kar bi zdravorazumarski svet rekel, da ne obstaja.

Ja, zdaj mi je vse jasno.
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #171 on: November 26, 2006, 04:09:44 PM »
Pozdravljeni.
Sicer vidim, da piše razlaga sanj za redne člane foruma, pa vas vseeno prosim za razlago, saj so me moje zelo nenavadne sanje pripeljale do vas. Že cel dan brskam po internetu, pa ne najdem pametne razlage.
Sanjala sem v polsnu, ko so se sanje končale sem celo uspela vstati in pogledati na uro (kazala je 5.30).
Začelo se je na nekem balkonu, kjer je viselo perilo (sama ga nikoli ne sušim zunaj in tudi balkon mi ni bil znan). Kar naenkrat se je stremnilo, začelo je močno pihati in se bliskati. Z nevihto so se "pripeljali" po zraku ljudje. Občutek sem dobila, da so pokojni/angeli. Peljali so se po trije skupaj, tam kjer sta bila dva pa naj bi meni ljubo osebo odpeljala zraven. Zagrabila me je huda panika, strah pred izgubo osebe. Eden izmed "mrtvih" me je ogovoril, mi nekaj povedal, me objel in preplavil me je občutek sreče, miru, ljubezni. Zdel se mi je znan. Želela sem oditi z njimi, pa me je zavrnil, da še nisem pripravljena. Odpeljali so meni ljubo osebo, nevihta se je polegla, v glavi mi je odzvanjalo "storm riders" in zbudila sem se.
Upam, da mi boste razložili sanje, kljub temu da sem nova članica foruma. Če sem odkrita, sem zaradi njih kar malo prestrašena.
lp
Tejka
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #172 on: November 26, 2006, 04:17:50 PM »
Dobrodošla na forum Tejka.    Naj o tvojih sanjah, oziroma analizi le te odloči Regina.  Če ti bo šla na roko upam, da boš vendarle ostala in tudi ti drugim kaj ponudila, saj vendarle ima vsak neko znanje na svojem področju.

Tvoj Portir:  Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #173 on: November 26, 2006, 04:20:20 PM »
dan dan,

moje sanje danes so ble pa tko malce cudne.....

sanjala sem, da sem sla k svojemu bivsemu v gostilno na kavo, z menoj je bila se prijateljica. Prisedli sva k njemu in njegovi druzbi. Potem pa sem jaz vstala in sla do njega, ga objela okrog vratu in se pri njem malo pocartlala, on pa mi je sel z roko skozi lase. Sanje so bile "zive". Po vec kot enem letu sem zopet videla njegov nasmeh in pogled, ki je bil namenjen le meni. Obcutki so bili lepi, samo ko sem se zbudila, sem raje takoj vstala, da se mi sanje ne bi nadaljevale....

zelo mi je cudno, da se mi je to sanjalo, saj o njem ze dolgo ne razmisljam vec.....  ::)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #174 on: November 26, 2006, 07:49:29 PM »
Pozdravljeni.
Sicer vidim, da piše razlaga sanj za redne člane foruma, pa vas vseeno prosim za razlago, saj so me moje zelo nenavadne sanje pripeljale do vas. Že cel dan brskam po internetu, pa ne najdem pametne razlage.
Pozdravljena, Tejka!
Tako kot je že Andres rekel, tudi jaz upam, da te bo forum pritegnil še s s kakšno drugo tematiko, da te bomo sčasoma lahko bolje spoznali, zaenkrat pa se vprašaj, kaj ti pomeni tale nevihta.
Njen pojav se namreč enači z izbruhom čustev in nepotešenih želja, ki so polne  obupa in razočaranja, uničevalne strasti, zatajenega besa ali jeze, lahko pa tudi kaže na bolj puščobno in pesimistično razpoloženje, ki bi se ga morala znebiti, izločiti, se ga rešiti iz vsakodnevne rutine in nekaj spremeniti. Oboje je lahko povezano z nemočjo, ker ne moreš izpeljati nekega projekta, uresničiti čustvenih potreb  v medsebojnem odnosu ali pa nekdo ni izpolnil obljube, v katero si trdno verjela, zdaj pa čutiš, da se bo izjalovila.
Sanje so se pojavile kot očiščevalna sila, ki te vodi k temu spoznanju, strah pred izgubo pa je  rdeča nit sanjskega sporočila. Majhne težave v medsebojnem odnosu in majhni prepiri so ponavadi hitro pozabljeni. Ko pa se bliža huda nevihta, ta ne pomeni ohranitev ali osvežitev, ampak opozarja na posledice, na katere nismo pripravljeni , a se bomo morali z njimi  prej ko slej soočiti.
Lp
Regina

www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #175 on: November 26, 2006, 07:58:11 PM »
zelo mi je cudno, da se mi je to sanjalo, saj o njem ze dolgo ne razmisljam vec.....  ::)

Ti ne razmišljaš, podzavest pa ničesar ne pozabi in v sebi ohrani vse, kar smo kdajkoli, kjerkoli in s komerkoli doživeli. Ne samo neprijetne in travmatične trenutke, ampak tudi prijetne in lepe, ki so nas nekoč osrečevali.
www.sepet-sanj.com

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #176 on: November 26, 2006, 11:37:03 PM »
Regina najlepša hvala za tole razlago. Tako je razloženo, kot bi me (moje življenje in določene težave) dobro poznala.
Andres hvala za dobrodošlico. Na forumu bom pa vsekakor ostala, saj sem ob hitrem pregledu našla marsikaj kar me zanima.
lp
Tejka
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #177 on: November 26, 2006, 11:57:38 PM »
Tea. Me veseli, da nisi ena tistih, ki pridejo samo zaradi prošnje in potem jih pobere veter do naslednjih sanj.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #178 on: November 27, 2006, 12:33:33 AM »
Razlaga res ne zveni nič kaj optimistično, pa me toliko bolj veseli, da ostajaš, Tejka. 
Želim ti veliko prijetnega sodelovanja na forumu, pa upam, da boš tudi svoje težave čimprej uredila. :)
www.sepet-sanj.com

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #179 on: November 28, 2006, 06:48:36 PM »
Kaj je mogoče, da je strah pred tem, da ji bo bližnje pobralo, preden z njimi ne "poravna računov"? Vsi umiramo in ko je prepozno se spomnemo, da bi določenim ljudem še nekaj morali povedat/razčistit...
Vsekakor je Regina glavna, to je bil samo moj priblisk, ko sem bral...
LP