Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 265035 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nika

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #270 on: January 18, 2007, 06:03:42 PM »
Tadeja, vidiš samo slabe znake, po moje je najbolje da se osredotočiš na ''Dreaming of a spider can be reassuring: You have it in you to find the solution & Whatever hard times the dreamer is going through now, she has what it takes to get through them.'' to je pa zelo spodbudno za napredek in moraš samo delati na tem.

Regina, sanjala sem, da sva šli z mami navzgor po kar strmem pobočju hriba, hodili sva precej hitro, nič zmatrani, samo naravnost,komaj čakali da prideva na vrh ... ko sva prišli na vrh je do mene pritekel otrok-fantek-ki me je ful vesel in razposajen čakal tam. Pomeni?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #271 on: January 18, 2007, 08:23:16 PM »
Pomeni, da te nekaj, kar ni odvisno od tebe, skrbi in vpliva na tvoje razpoloženje.  Tako kot se te ne tiče, tako se bo tudi prej ko slej stvar uredila mimo tebe. Verjetno boš takrat presenečena, kako nepotrebno je bilo breme, ki si si ga naložila.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tadeja

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #272 on: January 18, 2007, 11:21:23 PM »
vsem, ki ste se javili na razlago mojih sanj iskrena hvala. Upam, da bom našla pravi odgovor zase. Vsekakor vam sporočim kako in kaj.

Živim zdaj in tukaj. :-)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #273 on: January 18, 2007, 11:41:41 PM »
Glede strahu pred prihodnostjo - res je, zadnje čase me obletavajo strahovi, da bom vedno sama, da capljam na mestu in da se nikamor ne premaknem. Ali moje sanje dajejo kako upanje, da se bo kaj premaknilo??
Mislim, da si odgovor našla že v tem razmišljanju in če sem te prav razumela, je bilo zelo spontano in iskreno.  Potem smo te zmedli, misli si razpršila v različne smeri in celo na druge ljudi. Ampak ponavadi je prav prvi preblisk tisti pravi "boom", ki te najbolje usmeri.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Nika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #274 on: January 19, 2007, 09:12:06 AM »
Pomeni, da te nekaj, kar ni odvisno od tebe, skrbi in vpliva na tvoje razpoloženje.  Tako kot se te ne tiče, tako se bo tudi prej ko slej stvar uredila mimo tebe. Verjetno boš takrat presenečena, kako nepotrebno je bilo breme, ki si si ga naložila.

Res je...res je....čist preveč se obremenjujem s situacijo v službi, ki se me v bistvu sploh ne tiče...pomembno je le moje delo..očitno se v podzavesti preveč dogaja...Hvala! Bom delala na tem. Lp

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #275 on: January 19, 2007, 09:25:50 AM »
Zdravo Regina! Sanjala sem, da sem po posti prejela racun.  :-\ Zneska se ne spomnim, 9ke so se vmesavale ...
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #276 on: January 19, 2007, 11:12:02 AM »
No, pa poskusiva skupaj, Azra. Zdelo se ti bo, da bi morala bit z denarjem nekaj časa malo previdna, postavljena boš pa pred dejstvo, da bo treba denarnico kljub vsemu malo bolj na široko odpret. Kje bi se lahko zataknilo? Je kje ostal kakšen neporavnan dolg? Je možno, da se doma kaj pokvari? Ali pa te preprosto rado zanese namesto mimo izložbe, naravnost v trgovino?. ;D
Devetke bi ti lahko malo olajšale skrbi in če si vsaj malo vraževerna, mimogrede, ko greš domov, uleti na loterijo Slovenije.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #277 on: January 20, 2007, 07:15:05 PM »
Hvala Regina. Z denarjem je res tezko. Kakor hitro pride - tako hitro gre ... ::)
Zadnje dni se sanj ne spomnim najbolje, po odsekih. Kakor danes - stopnisce ... hodila sem navzgor. Bilo je zavito stopnisce, leseno. Kamnite stene ob straneh...
Lp
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #278 on: January 21, 2007, 02:43:14 PM »
Danasnje sanje so mi bile prav vsec.
Sanjala sem, da smo s kupino (ljudi nisem poznala) na ladji. Vozili smo se po morju. Kar naenkrat smo prisli na zelo lepo obmocje-cista voda, turkizno modre barve. Bilo je ogromno otockov in koralnih grebenov. Stopili smo iz ladje in hodili po teh koralnih grebenih. Bili smo v vrsti, eden za drugim. Po stopalih sem cutila vodo in dotik grebenov. Preskakovala sem grebene. Otocki so bili poli zelenja in cvetocih grmov. Nato smo sli nazaj na ladjo in nas je odpeljala. Tega dela sanj je bilo konec. V drugem delu sem sedela v lokalu. Osebe nisem videla. Nekaj sem se pogovarjala. Nato se spomnim telefonskega klica. Nekdo me je klical in rekel, da je osebi poleg mene (s katero sem bila na pijaci), vsec moja torbica.  ??? Ta del je res smesen  :D
Potem je bilo vsega konec ...
Lepo nedeljo vsem!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #279 on: January 21, 2007, 07:11:00 PM »
Kakšna nova simpatija, Azra? Ali pa bi ti rada nekomu ugajala? ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #280 on: January 21, 2007, 07:16:49 PM »
Kakšna nova simpatija, Azra? Ali pa bi ti rada nekomu ugajala? ;D

Hmmmmmmm  ;D
Pozabila sem napisati, da se mi je v prvem delu sanj sanjalo, da sem dobila vest o smrti bivsega profesorja.  :(

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #281 on: January 21, 2007, 07:49:32 PM »
Očitno ni bilo tako pomembno.
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #282 on: January 21, 2007, 07:53:21 PM »
ok. hvala  :)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #283 on: January 22, 2007, 12:01:01 PM »
Danes sem hodila po cesti. Navzdol. Na moji desni so bila rizeva polja. Imela sem lep razgled. Cesta je bila ozka, nealsfaltirana. Vem, da sem se kregala preko gsma in bezala. Nekdo me je iskal, jaz sem se zavestno skrivala  ::)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #284 on: January 22, 2007, 12:27:42 PM »
Podzavest ti namiguje, da je vse kar potrebuješ za "končno razumevanje", že prisotno, samo pojasnit še tega ne zmoreš z jasnimi stavki. Pred čim ali pred kom se torej skrivaš?
www.sepet-sanj.com