kako svoje življenje dopolnjuješ, izboljšuješ in si prizadevaš za kar najboljši izid iz neke situacije. Kaj te je torej pri vsem tem tako razočaralo? Trudila si se in skušala na silo zakrpat tudi tiste odnose, za katere si že v naprej vedela, da se iz slabega ne da veliko naredit in zdaj si kar nekako razočarana, da napori niso obrodili sadov. Ampak saj jih ne potrebuješ, niti takih odnosov niti navad, še najmanj pa samo zaradi navezanosti na "staro" se ti res ne splača razdajat.
[/quote]
Ves da je to res Regina. Ravno nedolgo nazaj sem se zamislila nad ljudmi ki me obkrozajo od malih nog. Ugotovila sem, da smo se v preteklih letih dobro razumeli, ker sem jaz vedno popuscala in delala kakor so zeleli. Zadnje case pa sem bolj samozavestna, se postavim zase in vedno bolj ugotavljam, da z temi ljudmi nimamo nobenih skupnih pogledov in tock.In sem se resno vprasala, zakaj potem sploh vztrajam z njimi in v njihovi druzbi?
In to lahko prenesem tudi na sluzbo.Tako sem se trudila, ampak nikoli nihce ni videl teh potnih kapelj, razen mene. Vsi so videli samo denar, denar, denar, profit, zasluzek. Ne pa od kod izvira vse to. Enaka situacija kot v zgornjem primeru, vprasala sem se, zakaj vztrajam, ce me ne osrecuje vec kot me je vcasih? ???
Uf letos imam jaz torej cistke v glavi, zivljenju, odnosih,...
Hvala ti Regina! (bi mela se kaksno zgodbo?

)