Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 265043 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #345 on: February 20, 2007, 12:08:55 PM »
Regina,

ponovno se ti oglašam z enimi zadnjih sanj, ki so bile zelo žive. 

Vse skupaj se je dogajalo nekje na prostem( kot nekakšna veselica, sejem ), po katerem sem hodila z bivšim fantom . V sanjah tudi nisva bila več par, sva pa skupaj hodila od ene stojnice do druge in se pogovarjala, opazovala in komentirala dogajanje. Nato sva se ustavila pri nekem šanku, za katerim je stal en ( neznan ) moški, ki naju ( mene) je gledal in tedaj pa se zgodi scena z lasmi ( kar mi je ostalo v najbolj močnem spominu iz sanj ) - kot, da bi si lase pravkar oprala, so se mi posušili na zraku in si šop las kar na slepo spnem ( stran od obraza ) In tedaj se zagledam ( kot v ogledalu ) - imela sem prečudovite, dolge oranžne lase in čez obraz mi je padal skodran pramen. Imela sem prelepe dolge oranžne lase, sem bila celo presenečena nad tem, kako lepi so ( ima to zvezo s svojim doživljanjem sebe oz. s svojo samopodobo?) V resnici imam krajše ( kot v sanjah ), rdeče lase. V sanjah sem lase občudovala in malce opletala z njimi, kot da bi hotela, da še onadva vidita, kako lepi so. In tedaj , ko sem jima kazala hrbet, me bivši fant preseneti in obe roki naravnost zakoplje v moje lase, nad čemer sem bila presenečena in kar zmrznila/obstala ukopana od ugodja dotika....in se zbudim. Še nisem vsega predelala v podzavesti? ::)

Lepa hvala, Regina za sugestijo in prijetne sanje! Taja :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #346 on: February 20, 2007, 02:57:50 PM »
Prejšnjo vezo s fantom seveda še nisi predelala in vprašanje je, če jo sploh kdaj boš, saj se bivši partner v sanjah pojavlja kot podzavestna šifra, v kateri bi naj prepoznala svoje ponavljajoče vzorce obnašanja in odzivanja, ne pa od koga drugega.
Seveda imajo lasje veliko skupnega s samopodobo in lepši, daljši ali bujnejši so, bolj se lahko opiraš na lastne vrednote, čustveno moč in duhovne vrline. Sanje te spodbujajo, da še naprej slediš prastarim nagonskim silam in svoji notranji naravi (svoboda, moč in neodvisnost), jim posvečaš veliko pozornosti tudi v bodoče in gradiš svoj čustveni svet na zdravih temeljih.

Prijetne sanje tudi tebi, taja. :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #347 on: February 20, 2007, 03:42:43 PM »
Taja, malce si me zmedla. A se je meni točno ta post sanjal ali pa si za te svoje sanje že nekje vprašala? Zdi se mi, da sem jih videla na enem drugem forumu.  ???
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #348 on: February 20, 2007, 03:47:38 PM »
Regina,

lepa hvala za tvoj odgovor Tale podzavest pa nam daje dela.. ;), je neizčrpen vir - do konca življenja se učimo, mar ne? Če sem te prav razumela glede tega, da je vprašanje, če bom prejšnjo vezo sploh kdaj predelala, je mišljeno v tem smislu, da v bistvu človek iz določeno izkušnje ne " ne more" potegniti popolnoma vseh lekcij, pa če še tako dela na tem. Podzavest pa dela naprej in nam sporoča v svojih kodah... :D ki jih včasih razumemo, včasih pa ne...

Lepo te pozdravljam, se še enkrat zahvaljujem in želim vse lepo, Taja :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #349 on: February 20, 2007, 03:49:20 PM »
Regina,

ne, ne...saj je vse v redu in tudi ti si budna ;D ;D ;D. najprej sem ti te sanje opisala na drugem forumu, potem pa sem jih tam zbrisala in napisal sem. Sorry, za zmedo ;D

Lepo pozdravljena, Taja :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #350 on: February 20, 2007, 04:16:07 PM »
Tale podzavest pa nam daje dela.. ;), je neizčrpen vir - do konca življenja se učimo, mar ne? Če sem te prav razumela glede tega, da je vprašanje, če bom prejšnjo vezo sploh kdaj predelala, je mišljeno v tem smislu, da v bistvu človek iz določeno izkušnje ne " ne more" potegniti popolnoma vseh lekcij, pa če še tako dela na tem. Podzavest pa dela naprej in nam sporoča v svojih kodah... :D ki jih včasih razumemo, včasih pa ne...

Točno tako. Podzavest ničesar ne pozabi, pa naj gre za prijetne ali neprijetne spomine, delovanja in čustvovanja, izkušnje, znanja, želje.... vse je v njej zapisano, pa če to hočemo ali ne. ;)

Uf, zdaj si me pa potolažila. Mi je zdaj jasno, kako je prišlo do dvojnega zapisa. No, vsaj budna sem  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #351 on: February 21, 2007, 10:37:18 AM »
Zivjo Regina!

Kako si kaj? Vidim da si nadvse pridna! :) Tudi jaz pri pisanju zgodbic.

Danes sem imela res cudne sanje, sem se zbudila tako zemdena in se vedno se jih nisem otresla.

Sanjala sem, da sem prisla do svojega avta, in videla da je skozi okno visela v mojem avtu vrecka. Ze to mi je bilo cudno, da je kr visela tam, ko sem stopila blizje so bile vse sipe od oken pocene na polovico. Prijela sem vrecko da vidim kaj je v njej in je bil mrtev mladicek mucke.
Ne vem kaj sem naredila s to vrecko, vem pa da sem potem poskusala popraviti okna in sem poskusala obe polivici sip istocasno porivati navzgor da bi se okna zaprla, vmes bi pa nalila lepilo da bi jih zalimala.Ni slo, ker lepilo ni drzalo in sipe so vedno znova zlezle v vrata avta. Nekatere sipe so se povsem lepo prilegale-obe polovicki ko si jih spravil skupaj, nekatere pa niso sle skupaj, ker je nekaj stekla manjkalo.

Vem le, da mi je bilo izredno hudo, ker mi je to nekdo naredil na avtu. IN sem v sebi cutila tesnobo ker nisem vedela kaj narest da bi to lahko popravila.

In sem se zbudila...

Grozen obcutek je bil ze v sanjah in se vedno mi sledi...  ???

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #352 on: February 21, 2007, 12:18:47 PM »
Hvala, najverjetneje gre res za nadaljevanje...
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #353 on: February 21, 2007, 04:10:05 PM »
Vem le, da mi je bilo izredno hudo, ker mi je to nekdo naredil na avtu. IN sem v sebi cutila tesnobo ker nisem vedela kaj narest da bi to lahko popravila.
Hvala za vprašanje. Jaz sem čisto ok. :)
Zelo me veseli, da pridno pišeš tudi ti in delaš v tej smeri. To je krasna oblika čiščenja, prav tako kot te današnje sanje, ki kažejo kako svoje življenje dopolnjuješ, izboljšuješ in si prizadevaš za kar najboljši izid iz neke situacije. Kaj te je torej pri vsem tem tako razočaralo? Trudila si se in skušala na silo zakrpat tudi tiste odnose, za katere si že v naprej vedela, da se iz slabega ne da veliko naredit in zdaj si kar nekako razočarana, da napori niso obrodili sadov.  Ampak saj jih ne potrebuješ, niti takih odnosov niti navad, še najmanj pa samo zaradi navezanosti na "staro" se ti res ne splača razdajat.
Vidka, veliko užitkov pri pisanju tudi v prihodnje. ;)
« Last Edit: February 21, 2007, 04:11:37 PM by Regina »
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #354 on: February 22, 2007, 10:30:21 AM »

kako svoje življenje dopolnjuješ, izboljšuješ in si prizadevaš za kar najboljši izid iz neke situacije. Kaj te je torej pri vsem tem tako razočaralo? Trudila si se in skušala na silo zakrpat tudi tiste odnose, za katere si že v naprej vedela, da se iz slabega ne da veliko naredit in zdaj si kar nekako razočarana, da napori niso obrodili sadov.  Ampak saj jih ne potrebuješ, niti takih odnosov niti navad, še najmanj pa samo zaradi navezanosti na "staro" se ti res ne splača razdajat.

[/quote]

Ves da je to res Regina. Ravno nedolgo nazaj sem se zamislila nad ljudmi ki me obkrozajo od malih nog. Ugotovila sem, da smo se v preteklih letih dobro razumeli, ker sem jaz vedno popuscala in delala kakor so zeleli. Zadnje case pa sem bolj samozavestna, se postavim zase in vedno bolj ugotavljam, da  z temi ljudmi nimamo nobenih skupnih pogledov in tock.In sem se resno vprasala, zakaj potem sploh vztrajam z njimi in v njihovi druzbi?
In to lahko prenesem tudi na sluzbo.Tako sem se trudila, ampak nikoli nihce ni videl teh potnih kapelj, razen mene. Vsi so videli samo denar, denar, denar, profit, zasluzek. Ne pa od kod izvira vse to. Enaka situacija kot v zgornjem primeru, vprasala sem se, zakaj vztrajam, ce me ne osrecuje vec kot me je vcasih?  ???
Uf letos imam jaz torej cistke v glavi, zivljenju, odnosih,...

Hvala ti Regina! (bi mela se kaksno zgodbo? :) )

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #355 on: February 22, 2007, 10:44:47 AM »
Ja, ja, ti kar pošlji.  :D
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #356 on: February 22, 2007, 03:45:48 PM »
Ja, ja, ti kar pošlji.  :D

Lej ti njo, kako je navdusena :D hehe Clovek se vorasa, le zakaj?  ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #357 on: February 22, 2007, 05:34:42 PM »
Nič spraševat, samo pošlji. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #358 on: February 25, 2007, 02:59:37 PM »
Zdravo Regina,
danes sem imela neprijetne sanje, vsaj tako sem se v njih pocutila. Bila sem gola (do pasu) in nekdo (spola se ne spomnim) je gledal moje prsi. Oseba je rekla, da ji/mu vsec, se posebaj desna. Teh sanj resnicno ne razumem.  ???
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #359 on: February 26, 2007, 11:35:18 AM »
Bi rada pred seboj ali pred kom drugim kaj prikrila?
www.sepet-sanj.com