Lep pozdrav. Včlanila sem se na novo, ker imam težave s sanjami in sem tukaj našla pomoč. Upam, da mi boste lahko kako pomagali. Hvala!
Stara sem 18 let in imam težave s spanjem. Zelo velikokrat sanjam. Ampak to niso običajne sanje, ampak so podobne že nočnim moram. Na splošno me zelo zanimajo vojne in vse, kar je v povezavi z njimi, zato velikokrat sanjam o tej temi, vendar pa je zanimivo to, da sem sama udeležena v vojni, bežim pred vojaki in se bojujem za življenje, velikokrat pa rešujem tudi življenja ljubljenih oseb. Zmeraj pa v sanjah nastopajo znane osebe (starši, prijatelji, fant…). Poleg tega se mi dostikrat zgodi, da imam blodnje (2 do 5 krat na mesec).Zgodilo se je že, da sem se začela sredi noči oblačiti, kot da bi šla v šolo (ura pa je bila tri ponoči). Klicala sem tudi fanta ponoči, ker sem mislila, da je imel prometno nesrečo in mi ni povedal, metala slike iz sten in podobne stvari. Ena izmed bolj zastrašujočih blodenj je tudi ta, da sem odšla sredi noči spat v kopalno kad in sem tam spala do jutra. Zaradi tega se ne naspim in sem zjutraj zelo utrujena. Strah me je, da bi sebe ali komu drugemu kaj naredila ali pa da bi šla neznano kam. Zanima me, kaj vse lahko vpliva na mene ? Ali mogoče šola? Hodim v Splošno gimnazijo. Zanima me tudi, če se lahko to kako »pozdravi« in če se lahko to tudi stopnjuje – je lahko kdaj še huje? S starši nimam težav in tudi s fantom sem že eno leto srečna. Upam da mi boste lahko pomagali. ???
Najlepša hvala za Vaš odgovor!