Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 265001 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #360 on: February 26, 2007, 07:11:41 PM »
Bi rada pred seboj ali pred kom drugim kaj prikrila?

Mogoce pa res pred drugimi ...  :P hmmmmmm ...

Danes so bili v sanjah na "pohodu" hinavski ljudje iz mojega resnicnega zivljenja. Pripricana sem vsaj za eno osebo na katero so me sanje opozorile. V sanjah sem bila na postelji. Na tleh, ob postelji, na moji desni strani (ponovno desna stran! Ima desna stran v sanjah drugacen pomen kot leva? oz jo je vredno izpostaviti?) pa velika, svetlo zelena kaca. Vila se je, bila je ogromna, debela in tako zivo zelene barve, da je bodlo v oci. Ne vem zakaj, ampak v sanjah sem jo drzala za glavo. Hotela me je ugrizniti, a sem se ji vedno izmaknila. Ni bilo samo enkrat. V sanjah nisem pocela nic drugega kot izmikala roko kaci in se bala. Ja, obcutek strahu je bil prisoten.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #361 on: February 26, 2007, 09:33:15 PM »
Niso bili na pohodu hinavski ljudje, ampak je bila na pohodu tvoja nežna in krhka plat ženske narave, ker se te prejšnje sanje ali pa še celo katere od prej, niso dotaknile. Zelena kača je eden najbolj glasnih pozitivnih simbolov, ki te vabi, da se spoprimi s svojo "prvobitno naravo". To bi v povezavi z desno stranjo pomenilo, da svoje življenje krojiš preveč razumsko in to celo do te mere, da ti bolj škodi kot koristi. Če bi medsebojne odnose gradila bolj čutno, čustveno in nežno, torej v skladu s svojimi  dejanskimi duhovnimi potrebami, ki so nekako postale že del tvoje zatajene narave, bi morala marsikaj zavreči in to je tisto, česar se v resnici bojiš. Pravi bikec si, Azra.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #362 on: February 27, 2007, 10:01:36 PM »
O, Regina...hvala! Jaz sem mislila, da kaca vedno pomeni zle ljudi oz neiskrene, zahrbtne. Sem si kar oddahnila  ::)
Ne morem mimo Bikove narave, ceprav se sama sebi zdim "premehka"  ;)
Desna stran ... bom pozorna na njo v sanjah, v realnosti pa bolj na levo.
Hvala se enkrat in lepo pozdravljena!
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #363 on: February 27, 2007, 10:24:07 PM »
Ja, ti samo večkrat zavij v levo, pa bo. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #364 on: February 27, 2007, 11:00:30 PM »
Ja, ti samo večkrat zavij v levo, pa bo. ;D

zmenjeno  ;D
lahko noc

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #365 on: February 28, 2007, 09:19:30 AM »
Zivjo forumasi :)

Jaz se mi zdi, da zadnje case vse sanje ki jih sanjam dozivljam na zelo intenziven nacin. In potem tudi ko se zbudim, jih se vedno premlevam z nekim cudnim ovcutkom v sebi...

Danes sem sanjala, da je moj oce dobil po posti vabilo, naj bo sponzor stipendije neki punci, ki je niti nismo poznali, ne nic.To vabilo je prislo v obliki reklame na dom. Ne vem kaj ga je gnalo v to da je tisto dejansko tudi podpisal. Saj moj oce nima nikakrnsega podjetja, je  fizicni delavec, z mami zasluzita skupaj zelo malo na mesec.In od tega njunega zasluzka naj bi za to dekle trgali 1/3 njunega dohodka za  stipendijo.  Vem da me je ze v sanjah to zelo bolelo, ker sem si rekla, ma kaj morata ravno moja starsa placevati stipendijo dekletu, katere starsi zasluzijo vec kakor moja starsa? Mislim da potem oce ni odnesel tistega podpisanega lista na organizacijo ki je te stvari urejala. Moram reci, da me je v sanjah kar zabolelo, kako bi moja starsa shajala potem... In sem si iskreno raje zelela v sanjah, da bi si kupila nov pralni stroj ki ga potrebujeta, kakor pa da bi neznani zenski placevala pijancevanje studenstkih dni...

Se zdaj se pocutim nelagodno, ko samo pomislim, da bi se tudi v resnici kaj podobnega zgodilo... ???

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #366 on: February 28, 2007, 11:41:35 AM »
Jaz se mi zdi, da zadnje case vse sanje ki jih sanjam dozivljam na zelo intenziven nacin. In potem tudi ko se zbudim, jih se vedno premlevam z nekim cudnim ovcutkom v sebi...
Očitno se je tudi nekaj v tvojem življenju spremenilo. Poskusi ugotovit, če bi morala začet delovat tudi v resnici bolj intenzivno ali pa te nekaj hoče zavirat.
www.sepet-sanj.com

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #367 on: February 28, 2007, 03:45:13 PM »
pozdravcek spet jaz :)

danasnje sanje so bile pa tako zive, da se spomnim celo imena oseb, ki sem jih spoznala na novo. V sanjah je nastopala tudi ena sosolka do 4. razreda OŠ, ki pa je nisem od takrat vec videla.... Bila pa je tudi druzba, s katero se druzim sedaj..... Poleg pa je bil tud nek fant, ki pa ga od prej nisem poznala.... Njemu sem bila vsec, vendar pa jaz nisem pokazala zanimanja zanj, ceprav je tudi meni pognal zanimanje v mozgane :) najbolj mi je bilo pa cudno, ko mi je ta sosolka iz 4. razreda non stop govorila kako je grd???
Potem pa se sanje nadaljujejo pri njem doma, celotna druzba naj bi sla k njemu, da bi njegovi mammi pomagali pri nekem kuhanju - se ne spomnim tocno cesa, potem pa sva bila samo midva in sva rezala limone, ki sva jih mogla razrezati na 15 konckov :)

no to je to :)

smesno zanimive sanje.... aja pa zjutraj, ko sem se zbudila sem bla full dobre volje, kar je pa tudi nekaj :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #368 on: February 28, 2007, 08:47:31 PM »
No zaspana, zdaj pa še razmisli kaj tako smešno zanimivega ti je rojilo po glavi v predhodnih dneh. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #369 on: February 28, 2007, 08:53:59 PM »
huh to je pa pretezko ze za moje mozgancke  ::) pojma nimam kaj bi lahko bilo takega, da bi jaz sanjala taksne sanje?

me pa se nekaj zanima, je to res, da oseba, ki jo sanjas v resnici obstaja, ne glede na to, da je ne poznas.... tako kot v mojem primeru recimo?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #370 on: February 28, 2007, 10:18:26 PM »
To je povsem možno zaspana in takih primerov je, kolikor hočeš. Pomembno pri tem je samo eno. Ne samo gledat, treba je videt.
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #371 on: March 01, 2007, 08:00:40 AM »
Draga Regina, spet se obračam nate z mojimi sanjami. Naj opišem:

Včeraj je bil zame en zelo težak dan, duša in srce sta bila razbolela. Doživela sem razočaranje, ki je verjetno posledica mojega naivnega pogleda na soljudi. V vsih poskušam videti le najboljše, vendar realnost je potem drugačna. No toliko za opis dneva.
Sanjala sem, da sem bila z mojim nekje v naravi in smo občudovali čudovit razgled na visoke vršace, visoke trdne gore. Skratka bile so zelo lepe. Potem pa jim kažem s prstom na en detalj in sicer videla sem visoko v gorah slap. Drugi ga niso videli, dokler se ta čudoviti slap ni približal čisto do nas, tako da je voda kristalno čista padala po kaplicah tudi na naše dlani. Bilo je čudovito občutenje.

Glede na to, da so se te sanje pojavile po čustveno burnem dnevu, kaj nakazujejo?

Hvala Regina za tvojo pomoč :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #372 on: March 01, 2007, 08:41:55 AM »
Za nekatere je občudovanje gora pomirjevalno, za druge je spodbujevalno, tretjim pomeni nepremagljive ovire, množico izzivov, ambicij... in še bi lahko naštevala. Kot si opisala svoje razočaranje, bi verjetno lahko našla v enem samem dnevu vse pozitivne in negativne elemente tega arhetipa z zapleteno simboliko, zato je v danem trenutku pomembno samo to, da si ga sprejela in predelala. Življenje pa tako veš, kakšno je. Nikoli stabilno, ampak kot tisti slap, sestavljeno iz nenehnega gibanja in spreminjanja kapljic.
Princes, upam, da so ti sanje prinesle vsaj malo olajšanja.
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #373 on: March 01, 2007, 11:23:31 AM »
Regina, res hvala za tvoj odgovor. Kot si rekla, res sem se zjutraj dobro počutila ob mislih na moje sanje. Začutila sem, da ta slap zame pomeni nek nov začetek, ki sem ga v sanjah samo jaz prvo videla, potem vsi ostali. Tako tudi čutim.

Hvala in še enkrat hvala :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #374 on: March 01, 2007, 02:07:01 PM »
Očitno se je tudi nekaj v tvojem življenju spremenilo. Poskusi ugotovit, če bi morala začet delovat tudi v resnici bolj intenzivno ali pa te nekaj hoče zavirat.

Saj ves Regina, da se v nasih zivljenjih vsakodnevno spreminjajo stvari.
Jaz sem razmisljala o svojih sanjah in ugotavljala ce so mogoce prikaz mojega strahu pred izgubo druzine in ljudi ki mi ogromno pomenijo. Ne zelim, da bi jih drugi zlorabljali na kakrsenkoli nacin. Vedno bi se postavila za njih.
In mogoce sem se malce umaknila tudi od njih, ker si pocasi zelim osamosvojiti. Vem pa, da to ni enostavno in bo boelce tako zame kot mojo druzino.