Regina pozdravljena, na zalogi imam sanje 3eh noci

1. noc se mi je sanjalo, da si je brat odrezal levo dlan, takoj pod clenki roke, ko je rezal salamo na salamoreznici.....

kaj je bilo po tem, ko sem mu roko drzala skupaj, ne vem ker sem se zbudila.... vem samo da nisem sigurno pol ure zaspala nazaj....
2. noc pa se mi je sanjalo, da smo sli s kolegi in sosolci nekam v en lokal, ki se je nahajal sredi nekega travnika. Vsedli smo se za vecjo mizo, ker nas je bilo veliko - mize so bile locene - saparejcki, no za sosednjo mizo pa je sedel moj bivsi z njegovo ekipo. Nato sva se midva malce zadebatirala na koncu pa skregala. Potem pa je on ustal in sel ven, se vsedel v avto in odpeljal. Potem pa me je od njega brat prosil, da greva za njim in ga poisceva, da se mu ne bo kaj zgodilo (najprej nisem zelela, nato sem popustila). Peljala sva se za njim in ga nasla na parkiriscu sredi avtoceste (izgledalo je tako, kot bi bili na avtocesti proti Splitu). Tam se skregava se enkrat, popustiva in gremo vsi skupaj nazaj. Nato pa grem jaz na wc. Vsi moji in njegovi kolegi so odsli za njim ven, jaz pa sem ostala sama za mizo s se eno sosolko.... konec sanj ???
3. noc sanje se odvijajo pri zobozdravniku.... neka cudna prijazna zobozdravnica mi je zvrtala luknjo v sedmico desno zgoraj, da je preverila kaksno je stanje modrostnega zoba

in prisla do ugotovitve, da je zdrav...
ok to so moje burne nocne more.-.....
lep vecerni pozdravcek iz dezele sanj