Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 265004 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #255 on: January 15, 2007, 12:25:05 PM »
Prisluhni si Selena, ker očitno še stvar ni "dozorela". ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #256 on: January 16, 2007, 10:50:50 PM »
Pozdravljena Regina! :)Moram povedati, da se vedno sanjam "ogromno" predvsem letenja, vrat (lesenih, velikih) ter razgledov. Ugotavljam, da ce sanjam razgled, ki je ponavadi zelo lep (zelene travnatne povrsine, jezero, enkrat sem celo videla poroko), dozivim naslednji dan kaj pozitivnega-ponavadi novice. Bi lahko to povezala?
Drugace pa...zadnji let ni bil prijeten, saj so me v pleteni vreci vrgli iz letala. Kljub mojemu upiranju, sem morala pristati v vreci. Padca se ne spominjam. Samo strahu. Nato sem se sprehajala po mestu. Tuji ljudje, tuj jezik. Ponovno razgledi...
Lep zacetek dneva... ;)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #257 on: January 16, 2007, 11:18:26 PM »
Ja kje pa ti hodiš Azra in kje se švercaš? Uletiš, ko je forum še vroč, potem pa "uzela jo magla". ;D
Seveda lahko povežeš prijetne sanjske občutke s prijetnimi dogodki naslednjega dne ali pa nekoliko kasneje. To je pač tako, ko smo v sebi zadovoljni in čutimo, da smo dobro delali, razmišljali, želeli...
Zaradi zadnjih sanj pa le malo popazi. Vreča še ni padalo, pa je lahko padec zelo neeleganten in boleč. Čeprav bi lahko šlo le za besedno igro, se v naslednjih dneh izogibaj kakšnega nepotrebnega spora.
Lep dan tudi tebi. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #258 on: January 16, 2007, 11:34:52 PM »
Hvala Regina! V soboto sem se spomnila prav nate, namrec spoznala sem gospo, ki se pravtako ukvarja s sanjami. Rdecelasa, skorpionka-prva dekada. Neverjetno! :)
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #259 on: January 16, 2007, 11:43:37 PM »
Jaz sem "umetno" blond in tretja dekada, če je to neverjetno. ;) ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #260 on: January 16, 2007, 11:55:05 PM »
joj kako sem zamesala! sem mislila, da si prva dekada!  ;D rdecelasa pa mi po glavi hodi verjetno zaradi tvojega avatarja. res me (pre)dolgo ni bilo  ::)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #261 on: January 16, 2007, 11:57:17 PM »
Mogoče pa to sploh ni tako slaba ideja, Azra. Bom razmislila o morebitni spremembi. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #262 on: January 17, 2007, 12:46:31 AM »
 :D spremembe so dobrodosle, samo da smo zadovoljni  ::)
lp

Offline Tadeja

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #263 on: January 17, 2007, 12:55:44 PM »
Še dvoje zanimivh sanj sem imela zadnje čase:
1. sanjala sem, da sem s prodajne police vzela časopis, ga prebrala in ker se mi ga ni dalo plačati, sem ga zložila in dala nazaj na polico. en gospod (meni neznanec) me je opazil in zatožil, zato sem morala ta časopis plačati, zraven me je bilo tega sram. Ko sem nadaljevala pot, mi je pa ena ženska ukradla iz torbice kreditne kartice. Zavpila sem naj jo ustavijo, vendar ji je uspelo pobegniti v dvigalo in tako so bile moje kreditne kartice ukradene... Kaj pomenijo tatovi in tatvine??

2. sanjala sem tudi enega velikega, črnega pajka, ki sem ga opazila na  stopnicah. Zelo me je bilo strah, pajka sem se bala. Ko so vstopili ljudje v prostor, se je pajk umaknil in meni je bilo to olajšanje. Kaj pomeni pajek??

Nekaj časa in postov nazaj sem dobila razlago na ene od svojih sanj, da se v meni dogaja en velik proces čiščenja. To me je osupnilo, saj se je to res dogajalo. Upam, da je ta proces končan :-)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #264 on: January 17, 2007, 05:07:00 PM »
Mislim, da proces še ni končan. Vsaj iz teh sanj, ki si jih opisala, je čutiti veliko beganja in zmedenosti, pa tudi strahu pred prihodnostjo. Kako pa je s tvojim statusom? Še študiraš, si zaposlena ali brez službe? Na tem področju se zdi, da te tudi nekaj ovira.
www.sepet-sanj.com

Offline Tadeja

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #265 on: January 18, 2007, 10:19:15 AM »
Ojoj, pa sem upala, da mi gre na bolje  :-[

Sem zaposlena, a veliko razmišljam o menjavi službe, nekaj se tudi obeta.

Glede strahu pred prihodnostjo - res je, zadnje čase me obletavajo strahovi, da bom vedno sama, da capljam na mestu in da se nikamor ne premaknem. Ali moje sanje dajejo kako upanje, da se bo kaj premaknilo??

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #266 on: January 18, 2007, 10:53:45 AM »
Sanje ne dajejo upanja, dokler jim mi sami ne damo povoda za to, ampak saj pa ni takšen ojoj, Tadeja. ;) Le nekaj časa rabiš, da se sestaviš in znebiš strahov.  Potem bo pa tudi tvoj pajek spletel lepo in čvrsto mrežo.
« Last Edit: January 18, 2007, 05:14:28 PM by Regina »
www.sepet-sanj.com

Offline Nika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #267 on: January 18, 2007, 11:51:37 AM »
O pomenu pajka je tale zanimiva razlaga..predvidevam da vsi razumete, zato kar kopiram in prilepim :)

Spider 
1. An ancient symbol for weaving, and thus for creativity. The dreamer may be going through a rough time in life, and need to find a creative solution to resolve the situation. Dreaming of a spider can be reassuring: You have it in you to find the solution.
2. If the spider seems threatening, or the web too intricate, the message is that you are complicating things unnecessarily and need to simplify your life.
3. If you are an artist of any kind, Spider heralds a rush of creative activity that could point you in a new career direction.
4. A sign of strength and resiliency. Whatever hard times the dreamer is going through now, she has what it takes to get through them.
Astrological parallels: Venus, Pluto.
Tarot parallels: The Magician, Strength. 

Offline Tadeja

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #268 on: January 18, 2007, 12:15:31 PM »
Thief
To dream that you are a thief, suggests that you are afraid of losing what you already have. Perhaps you are feeling that you are undeserving of the things you already have. Alternatively, you may? be overstepping your boundaries in some situation or relationship.

To dream that you are a witness to a theft, indicates that others are wasting and stealing your time, energy, and ideas.

Šment, jaz sem pa sanjala oboje. Torej se bojim, da izgubim nekaj, kar v bistvu niti ni vredno in mi jemlje dragoceni čas??

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #269 on: January 18, 2007, 05:32:01 PM »
Šment, jaz sem pa sanjala oboje. Torej se bojim, da izgubim nekaj, kar v bistvu niti ni vredno in mi jemlje dragoceni čas??
Ne glej na simbole tako "preprosto", Tadeja. Vsak človek je zase unikat in neprecenljiva vrednost, ki je ne moremo primerjati z nobenim bogastvom, denarjem in kreditnimi karticami. Česa te je torej strah in kaj ti lahko ukrade "tat"? Tat sam po sebi sploh ni tako pomemben, da bi se orientirala po enem samem simbolu, tako kot niso materialne dobrine v primerjavi z vrednotami, ki jih nosiš v sebi.
www.sepet-sanj.com