Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 265014 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #150 on: November 07, 2006, 06:58:56 PM »
Lahko, če tako čutiš. Gre pa vsekakor za neko pozornost, ki so jo sanje izzvale, kot so jo pač najbolj znale, da bi ti približale tisto, kar pogrešaš.
pomojem bolj tisto, kar si zelim  :) drugace upam, da to ni samo plod mojih zelja, ampak da so bile sanje prerokovalske :P
lalala

hvala obema :)

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
« Reply #151 on: November 08, 2006, 07:59:16 AM »
Duan, še tukaj in enkrat hvala za lepe želje. Bil je zadetek v polno. ;)
Kar se pa sanj tiče, si pa že sama povedala. Šle so ti že na živce, kaj ti ne bi potem šel na živce tisti dejanski občutek razdvojenosti, ko nikakor ne veš, kdaj in kako se bo v službi izšlo. Pravljice in slikanice namreč zelo nazorno predstavljajo tisto nedolžno željo po vrnitvi "v otroštvo", ko nisi imela teh skrbi. Nakit pa... to je bogastvo, ki je v tebi, to si ti. Ne dovoli, da to zaradi težav ostane na tleh in se razvleče v nekaj dolgočasnega.  ;)

Hvala ti za razlago,sem razmisljala v tej smeri ;)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #152 on: November 18, 2006, 09:23:46 AM »
Draga Regina, dobro jutro!

Nocoj sem imela tako žive sanje, da jih opišem in prosim za tvoje mnenje:

Z možem sva se peljala v avtu po zelo dobri in utrjeni asfaltirani cesti, prvo po ravnem potem je cesta zavila navkreber do predora, kjer je bilo takoj zaznati, da je to delovišče. Pred vhodom v predor sta bila dva delavca, eden je celo zažvižgal - tako skozi dva prsta v ustih (ne vem kako se druga reče), vendar nisva slišala žvižga slišala. Mislim, da je hotel opozoriti na neprevoznost ceste. V predoru je bilo kupe cementa in drugega materiala, ampak mož je vozil naprej po ozki potki, ki ni bila pot amapak prostor med globoko luknjo in zemljo. Skratka vozil je po ozkem delu zemlje na obeh straneh. Rekla sem si, jaz tega ne bi zmogla. No in srečno sva prišla skozi predor, ki je bil sicer kratek. Na drugi strani, ko sva že skoraj obupala, se je odprla široka cesta ampak blatna, ki se je spuščala navzdol. Mislim, da sva oba občutila olajšanje...

Ker imava rahlo krizo :'(, si mislim, da sanje nakazujejo izhod iz te krize, ki bo sicer dober ampak ne najboljši (blatna cesta) in bova morala še kaj postoriti za boljši jutri, ali drži? ???

Drugi del sanj je tudi zanimiv, ampak tu me zmanjka, ne vem, kaj mi dopovedujejo :(. Midva živiva v stanovanju, ob pročelju stanovanja si s sosedi delimo vsak svoj košček vrta. V sanjah sem videla, da je bil ta vrt globoko izkopan z veliki skalami in sem vedela, da morava ta vrt zapolniti z zemljo, da bo nastala lepa zelenica in bomo potem lahko postavili "sušilo za perilo" :o na njo.

Regina, kaj to pomeni?
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #153 on: November 18, 2006, 11:23:48 AM »
Pozdravljena, Princes!
Prvi del sanj si si zelo dobro razložila. Razlaga za drugi del je precej podobna, saj so si tudi sanje precej podobne, le da se v njih poigraš z drugimi simboli. Prve ti kažejo časovno obdobje in način, s katerim bosta iskala cilj, druge pa te usmerjajo v vsebino tistega, kar naj bi za vaju pomenilo boljši jutri.
Vrt lahko primerjaš s svojim življenjem, lastnim potencialom ali potencialno energijo in možnostmi, ki so pred vama, po tej analogiji pa naj bi na njem nekaj zrastlo in vama dalo duševno hrano. Kar precej tistih velikih skal (težave, nevšečnosti, mučne trenutke, nesoglasja, ....) sta sposobna odstraniti in navoziti zemljo, težava pa se pojavi, ker na njem nimata namena ničesar zasaditi, ampak postaviti sušilo za perilo. Po krizi je seveda treba najprej umazano perilo oprati, se znebiti vseh obsojanj in občutkov krivde, poskrbeti pa je treba tudi  za tiste ovire, ki so očem skrite. Če bodo te ostale kot madež na vajini duši, bodo samo omogočale nadaljne spore, duševnega miru, zadovoljstva, sreče in ljubezni, pa takšen vrt ne ne more zagotoviti.
Mislim, da boš iz te razlage sanjski nasvet zlahka izluščila.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Princes

• Mojster
« Reply #154 on: November 18, 2006, 12:23:46 PM »
Joj, Regina, frapirana sem nad mojim nezavednim svetom in tvojo čudovito razlago.
Ja, razumela sem bistvo. Težka bo, vendar se bom potrudila postoriti vse, kar je v moji moči. Naj naju bog varuje in nama podeli več modrosti in strpnosti.

Regina, čudovita si :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #155 on: November 19, 2006, 10:35:40 AM »
Vse dobro ti želim, Princes in verjamem, da bosta iz tega obdobja potegnila najboljše, kar se da.
Pozdravčke in lepo nedeljo.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #156 on: November 19, 2006, 11:38:37 AM »
Evo mene zopet...Res sem zadnje čase bolj malo na forumu, ampak služba in faks mi vzameta ogromno časa...

Zadnje čase sicer sanjam, vendar se zjutraj sanj skoraj da ne spomnim..to bo verjetno od tega, ker prehitro odprem oči in vsi sanjski dogodki se razpršijo...

Nocoj oz. bolj bi rekla proti jutru pa sem sanjala nek čuden vrstni red sanj, ki pa so mi ostale v spominu..
Bila sem v sobiz dojenčkom, ki naj bi ga podojila...mali pa kot, da bi me malo hecal, je imel v ustih nek nastavek, ki se je prisesal na mojo bradavičko..Potem se je končno le priselsa na mojo dojko, vendar ni bilo mleka, kar mu ni bilo preveč všeč..vse to pa tudi ni čudno, ker to ni bil moj dojenček..zato je potem prišla njegova mam in ga podojila..
Potem sem bila z družbo v enem lokalu..s prijateljem sva pila čaj in kavo, ostali pa so pili pivo..nalsednjo rundo sva tudi midva naročila pivo..nekja zatem pa mi prijatelj reče : " Ej stara, a vidiš kaj sva naredila??..Spet pijeva pivo..shit"..Odgovorila sem mu, da če ima slabo vest, je bolje, da ne pije sploh..simpl, ko pasulj..
Potem sva se s tem istim prijateljem znašla na pomolu, ki je segal precej daleč v morje..Z obeh strani so bili visoki valovi, ki so se bližali pomolu...bilo je kot, da ga bodo poplavili, vendra ga niso...sama nisem čutila nobenega strahu..vendar me je prijatelj nekje na pol poti prijel za roko in rekel, da je bolje, da se vrneva nazaj..Nekaj časa sem še gledala v te valove, nato pa sem mu sledila ...znašla sva se v eni stavbi, v kateri je bila ena ženska..ta ženska je imela najine slike in naj bi nekaj čarala...rekla mi je nekaj v tem smislu, da sem predebela in da bi bilo treba tu nekaj narediti..Odgovorila semi ji : " In kaj me ta debelost dela slabšo od drugih??"..On pa je rekla, da se da to stanjšati, da bi bila suha kot stena..bbbbbb...tega nisem hotela in sem odšla..ta prijatelj se je v tem času "spremenil" čist v enega drugega moškega, malo bolj "okroglega"...ko sva stopila ven iz stavbe me je objel in bilo je zelo prijetno...v tistem pride mimo ena ženska, ki naj bi bila precej zrihtana vendar na pogled niti ni bila..nekaj je rekla temu moškemu, kot bi ga osvajala..on pa ji je rekel, da vedno kadar je blizu nejga, se vedno nališpa in je vsa cvetoča, vendar, da nikoli ne bo dosegla tega, kar lahko jaz, ki sem samo v tej jakni......the end;)

V teh sanjah me motijo seveda tile viskii valovi, ki naj bi kazali na čustveno razburkanost..oz. verjetno, na to, da bi bilo potrebno narediti kak bistven korak v tej smeri..Čeprav v bistvu mi ni toliko grozno, ker me valovi itak niso dosegli...ampak bolj tisto, ker naj bi bilo tako, da valovi niso ravno najboljši...Sicer se trenutno nič takšnega razburljivega ne dogaja v mojem življenju..A to pomeni, da je kaj na vidiku??..Morda na čustvenem področju??

Tisto o dojenju bo verjetno od tega, ker je moja sestrica pred kratkim rodila in se mali seveda skoz doji..pa še rekala, sem, da bom enkrat probala, kako to izgleda.. ;D

Regina, kakšen namig????? Hvala, hvala, hvala....

« Last Edit: November 19, 2006, 11:48:52 AM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #157 on: November 19, 2006, 09:13:36 PM »
Pozdravljena, Nena!
Ker si podnevi bolj obremenjena, je tudi podzavest manj dejavna, zato ni nič nenavadnega, če v tem času svoje sanje pozabljaš. A v teh valovih, ki se ti zdijo najbolj moteči, ne vidim nič grozečega, pa tudi v kakšne globoke čustvene vode te ne usmerjajo. V njih vidim le nekoliko bolj nemirne dejavnosti vesti, kot da so se sanje dogajale po kakšnem izpitu, za katerega si bolj malo študirala in več plonkala ali po kakšnem dogodku, ki si ga dobro izpeljala samo zato, ker si imela več sreče, kot pameti  ;)
Sanjski namig bi bil, da se ne zanašaj preveč na slepo srečo.
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #158 on: November 19, 2006, 11:05:56 PM »
Regina, hvala za tako izčrpen odgovor. Res je, da sem se malce prišlepala skozi prvi predmet na faksu..me pa čaka še seminarska naloga in izpit. Tako, da bo potrebno malce bolj knjige v roke vzet in pridno študirat.
Me pa čaka tudi sodišče ta teden, vendar upam, da se tokrat konča in pustim končno del preteklosti tam, kjer ji je mesto.

Hvala, Regina za namig...čeprav sreča mi je kar všeč..včasih bolj koristna kot pamet ;) :D
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #159 on: November 19, 2006, 11:26:39 PM »
Itak. Če ima človek srečo, mu lahko tudi na asfaltu debeli krompir zraste ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #160 on: November 20, 2006, 09:32:13 AM »
Lepo pozdravljeni v novem dnevu.... :-*

Danes  ponoči sem se znašla v nekem obmejnem mestu, veliko napisov je bilo v italijanščini. Mislim, da sem tja prispela z avtobusom, saj se spomnim, da sem o tem razmišljala med sanjami. Odpravila sem se k nekemu znancu, mislim, da se mi je zdelo, da mi je nekoč dejal, naj ga obiščem. Še sama pravzaprav nisem točno vedela, zakaj grem tja, vendar me je nekaj gnalo in nisem se ubadala s tem ZAKAJ. Njegovo stanovanje je bilo na hribu in iz njega je bil lep razgled na mesto. Odprla mi je ženska (točno se spomnim, kako je izgledala, a mislim, da to ni pomembno). Poleg nje je stal mali kodrolasi fantič, star tri, mogoče štiri leta. Znanca ni bilo doma. Prijazno me je ženska povabila naprej, čeprav ji niti nisem znala razložiti, kaj sploh iščem tam. Ugotovila sem, da ona le čuva fantka, ki je bil pravzaprav sin tega znanca. Nekaj časa sva klepetali, potem pa sva ostala s fantkom sama, saj je "varuška" odšla na pijačo v bližnji lokal. Odpeljal me je v svojo sobo, igrala sva se in se zabavala in do njega sem čutila neko posebno naklonjenost in čustva, ki jih niti ne znam opisati. Vsake toliko časa me je prešinilo, kaj sploh delam tam, a bilo mi je lepo, kot bi se igrala z lastnim otrokom. Njegove oči so bile rjave...navihane, iskrive. Zdel se mi je kot kakšen angelček, hahahaha.
Pomislila sem, da je že pozno in da se moram odpraviti. Skupaj z dečkom sva se odpravila do lokala, kjer je t.i. "varuška" sedela z njegovim dedkom in babico. Ko sem se poslavljala, mi je bilo tako težko pri srcu, mali pa se nikakor ni hotel odlepiti od mene. Vedela sem, da sem dobila velikega prijatelja. Ob poti po hribu navzdol sem srečala znančevo ženo. Čutila sem, da je ona, čeprav je nikoli nisem spoznala. Pospešila sem svoj korak in zdelo se mi je, da sem odšla ravno ob pravem trenutku.

Tako torej. Današnje sanje so ene tistih, ki se mi še posebej vtisnejo v spomin. Ene takih, ki mi zbujajo lepe občutke in o katerih razmišljam še dolgo.

Lep dan vam želim.
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #161 on: November 20, 2006, 12:48:18 PM »
Imam občutek, da ne potrebuješ kakšnega namiga in da si sanje zapisala le za to, da "ostanejo".
Lep dan tudi tebi, Selena. :)
www.sepet-sanj.com

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #162 on: November 20, 2006, 07:59:57 PM »
Cel dan sem razmišljala o teh sanjah, ker so bile na nek način zelo prijetne. Zanimivo, da si od vsega najbolj zapomnim svoje občutke. In to, o čem sem razmišljala takrat.

Hvala, ker razumeš, Regina.
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #163 on: November 21, 2006, 11:27:22 PM »
Temu "znancu" so rekli v vrtcu, da ima malo "posebnega otroka"... niso hotele uporabit besedo "čudaškega". Vprašali so ženo, če bi imela kaj proti, če bi ga psihologinja malo opazovala, ker da je drugačen od ostalih. Igra se po svoje, ne rabi družbe, skratka samozadosten in neodvisen. Verjetno vidi tudi avre pri ljudeh, ker ne mara da se ljudje kregajo okoli njega. Dosti se pogovarja z nekom, ki ga ni. Pozdravlja vodo, kamenje, drevesa, živali kadar gre proč in se je z njimi igral. V stanju zamaknjenosti je več krat na dan. Določene ljudi prezira kot da nebi obstajali. Skratka...
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #164 on: November 22, 2006, 09:20:25 AM »

Malo zašel? A so bile sanje -če ne ;

Tri  možnosti so: da je avtist-ičen,hiperaktiven ali samo indigo otrok. 

Pa takoj k strokovnjaku,da se mu ne bo delala škoda.