Evo mene zopet...Res sem zadnje čase bolj malo na forumu, ampak služba in faks mi vzameta ogromno časa...
Zadnje čase sicer sanjam, vendar se zjutraj sanj skoraj da ne spomnim..to bo verjetno od tega, ker prehitro odprem oči in vsi sanjski dogodki se razpršijo...
Nocoj oz. bolj bi rekla proti jutru pa sem sanjala nek čuden vrstni red sanj, ki pa so mi ostale v spominu..
Bila sem v sobiz dojenčkom, ki naj bi ga podojila...mali pa kot, da bi me malo hecal, je imel v ustih nek nastavek, ki se je prisesal na mojo bradavičko..Potem se je končno le priselsa na mojo dojko, vendar ni bilo mleka, kar mu ni bilo preveč všeč..vse to pa tudi ni čudno, ker to ni bil moj dojenček..zato je potem prišla njegova mam in ga podojila..
Potem sem bila z družbo v enem lokalu..s prijateljem sva pila čaj in kavo, ostali pa so pili pivo..nalsednjo rundo sva tudi midva naročila pivo..nekja zatem pa mi prijatelj reče : " Ej stara, a vidiš kaj sva naredila??..Spet pijeva pivo..shit"..Odgovorila sem mu, da če ima slabo vest, je bolje, da ne pije sploh..simpl, ko pasulj..
Potem sva se s tem istim prijateljem znašla na pomolu, ki je segal precej daleč v morje..Z obeh strani so bili visoki valovi, ki so se bližali pomolu...bilo je kot, da ga bodo poplavili, vendra ga niso...sama nisem čutila nobenega strahu..vendar me je prijatelj nekje na pol poti prijel za roko in rekel, da je bolje, da se vrneva nazaj..Nekaj časa sem še gledala v te valove, nato pa sem mu sledila ...znašla sva se v eni stavbi, v kateri je bila ena ženska..ta ženska je imela najine slike in naj bi nekaj čarala...rekla mi je nekaj v tem smislu, da sem predebela in da bi bilo treba tu nekaj narediti..Odgovorila semi ji : " In kaj me ta debelost dela slabšo od drugih??"..On pa je rekla, da se da to stanjšati, da bi bila suha kot stena..bbbbbb...tega nisem hotela in sem odšla..ta prijatelj se je v tem času "spremenil" čist v enega drugega moškega, malo bolj "okroglega"...ko sva stopila ven iz stavbe me je objel in bilo je zelo prijetno...v tistem pride mimo ena ženska, ki naj bi bila precej zrihtana vendar na pogled niti ni bila..nekaj je rekla temu moškemu, kot bi ga osvajala..on pa ji je rekel, da vedno kadar je blizu nejga, se vedno nališpa in je vsa cvetoča, vendar, da nikoli ne bo dosegla tega, kar lahko jaz, ki sem samo v tej jakni......the end;)
V teh sanjah me motijo seveda tile viskii valovi, ki naj bi kazali na čustveno razburkanost..oz. verjetno, na to, da bi bilo potrebno narediti kak bistven korak v tej smeri..Čeprav v bistvu mi ni toliko grozno, ker me valovi itak niso dosegli...ampak bolj tisto, ker naj bi bilo tako, da valovi niso ravno najboljši...Sicer se trenutno nič takšnega razburljivega ne dogaja v mojem življenju..A to pomeni, da je kaj na vidiku??..Morda na čustvenem področju??
Tisto o dojenju bo verjetno od tega, ker je moja sestrica pred kratkim rodila in se mali seveda skoz doji..pa še rekala, sem, da bom enkrat probala, kako to izgleda..

Regina, kakšen namig????? Hvala, hvala, hvala....