Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 265237 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #15 on: September 28, 2006, 02:36:35 PM »
Zanimivo da se sanj zadnjih tednov bolje zapomnim kot prej. In današnje sanje sem pripravljen podeliti med vas. Te zadevajo ženske in partnersko naravo.  ;D

Z eno žensko, ki niti ne vem kdo je sem šel ob dopoldanskem času k njej domov.  Mislim, da sva bila predhodno pri meni doma, česar se ne spomnim točno. No potem sva se pa dol dala tam v njeni pritlični hišici nakar je kar naenkrat še ena prišla.  No, ta ženska mi je rekla, da ni problema, ker je to njena prijateljica. V redu in za hip sem pomislil da se bo še sama pridružila.  Tako je ženska tam čakal, ko je prišel po vrtu mož od ta prve s katero sem bil.   Malo panike je bilo, priznam toda verjetno je že vsega vajen in se tudi ozrl ni preveč.  Potem sem se pa zbudil.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #16 on: September 28, 2006, 02:49:18 PM »
Andres!
Odvisno je tvoje spolne usmerjenosti, ampak če te v sanjah ni kaj posebej pretreslo, potem gre le za sprostitev napetosti.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #17 on: September 28, 2006, 03:03:37 PM »
Saj pretreslo me malo tudi je. Samo potem, ko sem videl, da je njemu vseeno in je samo nekaj v predal prišel iskat, mi je bilo že vseeno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #18 on: September 28, 2006, 06:04:00 PM »

Ampak recimo... če tebi tole kaj pove, bi prižiiganje sveče lahko opozarjalo na skrivna sestajanja. Se ti zdi logično?

Niti ne.Pravzaprav sploh ne.Sem že po naravi taka,da vse sčvekam.
Meni je bil,ko sem svečko prižgala,zanimiv čudovit plamen.Neka nenavadna svetloba je bila.Kaj vem... ne znam opisati. ??? :-\

Hvala za razloženo!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #19 on: September 28, 2006, 07:52:19 PM »
Tudi jaz nisem znala povezati te prispodobe s tvojo naravo, kvečjemu bi se lahko nanašala na koga iz tvoje bližine. Ampak, ko v svojem dnevniku nisi našla kakšnega pretresljivega odkritja, ki bi ti v primeru prižiganja sveče postal jasen, sem to zanemarila. Še vedno mislim, da gre bolj za duhovni vzpon in zdravje, kot kaj drugega.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #20 on: September 28, 2006, 11:58:26 PM »
Kako sem ze pogresala... ::)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #21 on: September 29, 2006, 12:05:00 AM »
Pozdravljena, Azra. Lepo te je videt. :D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #22 on: September 29, 2006, 12:29:58 AM »
Enako Regina!
Sem se ze sprasevala, ce bo forum se sploh deloval...
Moje sanje pa v zadnjem casu ... ponovno letim. Nazadnje sem videla letalsko nesreco - letalo se je zaletelo v zid. Spet me mucijo notranji demoni :-\

p.s.:
kako spremeniti slikico s kaksno svojo?
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #23 on: September 29, 2006, 01:42:59 PM »

Živjo Regina,

mene pa zanima kako je možno oz.kaj nam naša podzavest sporoča v primeru ko se, preko sanj, srečamo z ,določeno,družino(mati,oče,otrok),se z njimi prisrčno pozdravljamo,poklepetamo ob kavici .... in poslovimo kot se poslavljamo
običajno oz.s poljubom na lica .Preživimo z njimi lep dan.
Poznamo točno pot do družine in kasneje tudi domov.

V realnem življenju je družina, videna prvič ,se pravi družine ne poznamo in je nikoli nismo poznali .Isto velja za družino  iz sanj.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #24 on: September 29, 2006, 08:02:19 PM »
Enako Regina!
Sem se ze sprasevala, ce bo forum se sploh deloval...
Moje sanje pa v zadnjem casu ... ponovno letim. Nazadnje sem videla letalsko nesreco - letalo se je zaletelo v zid. Spet me mucijo notranji demoni :-\

p.s.:
kako spremeniti slikico s kaksno svojo?

Verjetno ti ne bom povedala nič novega, če rečem, da si bila zaradi nečesa precej razočarana, saj so kakšne tvoje ideje ali pričakovanja naletela na ovire, želje pa ostale neizpolnjene. Ne leti preveč ;)

PS: avatarja ne moreš zamenjat za kakšno od svojih slik, če je nimaš naložene že kje na netu.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #25 on: September 29, 2006, 08:36:41 PM »

Živjo Regina,

mene pa zanima kako je možno oz.kaj nam naša podzavest sporoča v primeru ko se, preko sanj, srečamo z ,določeno,družino(mati,oče,otrok),se z njimi prisrčno pozdravljamo,poklepetamo ob kavici .... in poslovimo kot se poslavljamo
običajno oz.s poljubom na lica .Preživimo z njimi lep dan.
Poznamo točno pot do družine in kasneje tudi domov.

V realnem življenju je družina, videna prvič ,se pravi družine ne poznamo in je nikoli nismo poznali .Isto velja za družino  iz sanj.

Ker je družina, pa tudi vsi bližnji in daljni sorodniki v sanjah le prispodoba za vloge, ki jih "igramo" v življenju in za naše karakterne lastnosti, so ti ljudje lahko znani, lahko pa tudi ne.

Srečanje s tistimi, ki jih tudi v resnici ne poznamo, bi lahko nakazovalo čustveno odtujenost, preveč kontrolirana ali preveč potlačena čustva do znanih, pa tudi opozarjalo na možnost nesoglasja z njimi. Ponavadi se pojavijo, ko gre za skorajšnjo spremembo nekih življenjskih navad, zaključek nekega obdobja ali odnosa, če pa se v istih sanjah tudi poslovijo, "predlagajo", da se odločimo za takšen konec in se od nečesa ali nekoga dejansko poslovimo.

Tvoje sanje nakazujejo, da se podzavestno ločuješ od nekega problema, nekega mnenja, nekega vidika svojega življenja, ki je imel nate prej škodljiv, kot koristen učinek in ugotavljaš, da se ga ne izplača več imet, saj je na neki način že dolgo "mrtev" ali "končan".
www.sepet-sanj.com

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #26 on: September 29, 2006, 11:42:07 PM »

Bo kar držalo kar si zapisala.Tole tudi sama čutim.
Mislim,da se spreminjam v svoje dobro in ne škodo.Vsaj upam.

Hvala!

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
« Reply #27 on: October 01, 2006, 10:50:46 PM »
reginca,tudi tebe sem pogresala.
samo vse sanje sem si pridno zapisala,in nebos verjela se mi uresnicujejo. ;D
ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #28 on: October 01, 2006, 10:58:59 PM »
Lepo, lepo, lipicanka in dobrodošla nazaj.  :D
Pod katerim imenom pa si bila na starem forumu?
www.sepet-sanj.com

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #29 on: October 02, 2006, 09:25:05 AM »
Podravljena Regina in vsi sanjači.
Koliko juter sem se spomnila na naš priljubljeni topic! Spet sem v fazi, ko sanjam, sanjam.... a sanjam samo v sanjah, ne več z odprtimi očmi ;). Sanje so prijetne, a intenzivne. Zanimivo pa je to: kadar o nečem, nekom razmišljam čez dan, se ne soočam z njim ponoči in kadar želim nekaj potiskati v podzavest, me na to takoj opozorijo sanje in se moram s tem ubadati v njih. To so jasna sporočila, da ničemer ne moremo uiti, najsi še tako trudimo.
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.