Author Topic: končno ženska emancipacija  (Read 99391 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
Re: končno ženska emancipacija
« Reply #60 on: August 26, 2011, 12:18:33 PM »
Sem mislil na "pošlihtanega tipa"  ;)
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #61 on: August 26, 2011, 12:28:14 PM »
Na srečo poznam.  8)
9ZK 656

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #62 on: August 26, 2011, 12:29:37 PM »
Na srečo poznam.  8)

Potem se nimaš kaj pritoževat ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #63 on: August 26, 2011, 01:32:11 PM »
Na srečo poznam.  8)

Potem se nimaš kaj pritoževat ;)

Oh, saj se ne.  8)
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #64 on: August 27, 2011, 03:43:04 AM »
Andres, kaj se ti pa zdi v današnjem času pozitivno, kar se tiče te tematike?

Dokler se emancipiranke ne bodo zavzele tudi za čistilke, tiste, ki opravljajo nižja delovna mesta, ter nešolane ali manj šolane ženske se mi v tej tematiki ne zdi pozitivnega čisto nič.   
Ker emancipacija v tem času velja samo za določeno skupino žensk in to so prisklednice, ter tiste ki hrepenijo za boljšim položajem, govorimo pač o izrabi organizacije v osebno korist. 

Andres

Kaj pa moški? Vi imate pa pošlihtano? Še o moških bi rada kaj slišala. Sicer bom počasi res mislila, da gre tu za nastrojenost in hude predsodke.

Ni nastrojenosti, ni hudih predsodkov, predvsem gre tu za enakopravnost.  Je pa res, da midva živiva vsak v drugem svetu in jaz ga kajpak  vidim drugače kot ti. Žal pa je tako, da bo moj svet brez dvema tudi do tvojega prišel, čemur lahko rečem le škoda.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #65 on: August 27, 2011, 09:56:04 PM »
Ni nastrojenosti, ni hudih predsodkov, predvsem gre tu za enakopravnost.  Je pa res, da midva živiva vsak v drugem svetu in jaz ga kajpak  vidim drugače kot ti. Žal pa je tako, da bo moj svet brez dvema tudi do tvojega prišel, čemur lahko rečem le škoda.

Andres

Te moram razočarat, sam "tvoj svet" je samo stvar tvoje percepcije in fokusa privlačnosti. Če bo komu od nas prišel tak, bo samo zaradi tvoje negativnosti. Vsekakor si tega ne bomo dovolili in te moram razočarat, ampak smo se odločili bit srečni. In za mojo srečo sem odgovoren samo JAZ (na pa sem ga napisal, četudi sem rekel, da se temu izogibamo ;) )
Enakopravnost je samo stvar lastnega odnosa do drugih. Ja, so negativni ljudje na tem planetu, sam ko se fokusiraš na pozitivne, ostalo odpade. Če koga srečaš je pa samo osebna stvar, kako ga boš tretiral. Če vzbudi v tebi negativne emocije, je to samo ker nekaj pri sebi nisi spucal. Če ti ne paše družba določenih ljudi, se pač obrneš in greš proč.

Simpl k pasulj...

Robert.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #66 on: September 02, 2011, 04:28:28 AM »

Andres

Te moram razočarat, sam "tvoj svet" je samo stvar tvoje percepcije in fokusa privlačnosti. Če bo komu od nas prišel tak, bo samo zaradi tvoje negativnosti. Vsekakor si tega ne bomo dovolili in te moram razočarat, ampak smo se odločili bit srečni. In za mojo srečo sem odgovoren samo JAZ (na pa sem ga napisal, četudi sem rekel, da se temu izogibamo ;) )
Enakopravnost je samo stvar lastnega odnosa do drugih. Ja, so negativni ljudje na tem planetu, sam ko se fokusiraš na pozitivne, ostalo odpade. Če koga srečaš je pa samo osebna stvar, kako ga boš tretiral. Če vzbudi v tebi negativne emocije, je to samo ker nekaj pri sebi nisi spucal. Če ti ne paše družba določenih ljudi, se pač obrneš in greš proč.

Simpl k pasulj...

Robert.

Moja percepcija in fokus privlačnosti sta dva različna pojma. Konkretno drugi, torej fokus privlačnosti je zelo širok pojem in ga lahko razumem kot fokus privlačnosti torej fokus do osebe ki me privlači, ali pa kot fokus privlačnosti do ljudi, kar pomeni, da so to tisti s katerimi se srečam. 
Enakopravnost ni stvar lastnega odnosa do drugih.  Kadar se v imenu enakopravnosti podreja in postavlja v slabši položaj druge, to ni več stvar lastnega odnosa do drugih, temveč je to lasten odnos do samega sebe. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #67 on: September 02, 2011, 12:07:51 PM »
Moja percepcija in fokus privlačnosti sta dva različna pojma. Konkretno drugi, torej fokus privlačnosti je zelo širok pojem in ga lahko razumem kot fokus privlačnosti torej fokus do osebe ki me privlači, ali pa kot fokus privlačnosti do ljudi, kar pomeni, da so to tisti s katerimi se srečam. 
Enakopravnost ni stvar lastnega odnosa do drugih.  Kadar se v imenu enakopravnosti podreja in postavlja v slabši položaj druge, to ni več stvar lastnega odnosa do drugih, temveč je to lasten odnos do samega sebe. 

Andres

Naša percepcija pogojuje fokus privlačnosti. Če se fokusiraš na negativne ženske, ki ne bom trdil da ne obstajajo, boš same take srečeval. To pa zato, ker v množici pozitivnih, boš prepoznal samo negativne!
Moj point je v tem, da se družim z ljudmi, s katerimi se počutim uredu. S katerimi lahko napredujem in lahko skupaj napredujemo. Če se bomo taki ljudje vibracijsko dvignili, bo to povleklo še ostale, saj jim bomo dali dober vzor in pobudo, da spremenijo svoj način gledanja in delovanja. Če takim ljudem očitavamo karkoli, jih samo ojačamo v njihovem prepričanju. Sebe smatram za svobodnega človeka, vsaj kar se tiče odločitev kako hočem živet in razmišljat. In menim, da vsak človek bi raje živel sproščeno in brez manipuliranja, sam dokler se zadržuje v takem okolju, ker si SAM take ljudi privlači, mu je napredek onemogočen iz vseh možnih strahov.
Če pa mu damo možnost izbire, bo večina prešla. Ko pa bo kritična masa presežena, bo vse ostale enostavno potegnilo v to, hoteli ali ne. In če bodo vstrajali v svoji negativi, bodo enostavno odpadli. Ni druge. Mene pa zanimajo samo ženske, ki so svoje življenje postavile na mesto, ker z njimi se česa naučim in napredujem.
Moj fokus je na take ljudi, ker je moja percepcija sveta takšna. To je moja svobodna in zavestna odločitev, da enostavno preziram ljudi, ki niso na tem nivoju po lastni izbiri. Vedno sem pripravljen ljudem pokazat drugačno pot, če to sami iskreno želijo.

Imaš pa pravico živet, verjet, delovat, se fokusirat in dojemat svet, kot ti najbolj paše. Samo zavedaj se, da je to samo tvoj svet, ko je moj popolnoma drugačen. In v skladu s tem spoštuj moj pogled, kot bom jaz tvojega.

:)

Robert.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #68 on: September 02, 2011, 12:46:44 PM »
In menim, da vsak človek bi raje živel sproščeno in brez manipuliranja, sam dokler se zadržuje v takem okolju, ker si SAM take ljudi privlači, mu je napredek onemogočen iz vseh možnih strahov.
Če pa mu damo možnost izbire, bo večina prešla. Ko pa bo kritična masa presežena, bo vse ostale enostavno potegnilo v to, hoteli ali ne. In če bodo vstrajali v svoji negativi, bodo enostavno odpadli. Ni druge.

Tole je pa tako res ...
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #69 on: September 02, 2011, 10:45:29 PM »
Te dni ne morem odgovarjat, ker zgodaj prihajam in pozno prihajam domov.  Bom brez dvoma odgovoril.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #70 on: September 06, 2011, 03:07:54 AM »
Lord.

Glede percepcije  in nadalje fokusiranja na določeno vrsto žensk, torej slabšo imam za tebe novi dogodek. Včeraj sem bil v geotermalnih toplicah in ker sem imel dovolj časa sem tako malo okoli hodil ob bazenu, ven iz kompleksa, na kavo, skratka po svoje zabijanje časa.   
Ustavila me je ženska, kar tako sama od sebe in prvo kar sem videl je bil kurbin nasmeh.  Nalašč nisem šel naprej in nekaj me je po desetih sekundah začela po trebuhu božala.  Potem sem jo vprašal odkod je in odgovor je bil, da iz Kolumbije.  Na hitro se je obrnila in rekla da se prisedem k njihovi mizi, kjer sta bile še dve, očitno Kolumbijke in en Američan. 
Sprva sem rekel, da rajši ne prisedem, a me je nato kar nekako posilila v to.  Kasneje niti 10 sekund nisem gor sedel, ko je rekla, da ona pije pivo in da naj ga grem na šank iskat.  No, tako sem naredil spet krog do ženske emacipacije, saj nenazadnje jaz pijem kavo, ona se ima za emancipirano, torej naj mi jo plača sama. Povrhu vsega kot je razvidno, jo ne poznam čisto nič in tudi želim si je ne, zato piva ni od mene dobila, nisem pa jo poslal v tri krasne, kot bi ob kakšnem slabšem dnevu sicer tudi storil.

Ko ženska na račun svojega tistikrat četrt nagega telesa izkorišča moški spol, temu ne morem reči emancipacija. Ne morem reči, genetska deformacija, lahko pa rečem, da gre za babo, ki se tudi toliko ne potrudi, da bi oseba ostala. Ker to ne naredi, normalno vrže slabo luč še na vse druge kurbe.  In tudi tiste, ki to niso. :)

Andres

« Last Edit: September 06, 2011, 03:31:59 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #71 on: September 06, 2011, 07:33:39 AM »
Andres, pravzaprav sem sedaj po vsem tem branju že dobila občutek, da so ti take ženske na moč všeč, saj se prav veliko z njimi ukvarjaš oz. s pisanjem o njih, ali pač opravičuješ sebe, da se vedno s takšnimi v kontakt spraviš in si pravzaprav jezen nase ;) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #72 on: September 06, 2011, 08:29:38 AM »
hehe jaz res ne vem kje jih Andres najde  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #73 on: September 06, 2011, 11:44:37 PM »
Andres, pravzaprav sem sedaj po vsem tem branju že dobila občutek, da so ti take ženske na moč všeč, saj se prav veliko z njimi ukvarjaš oz. s pisanjem o njih, ali pač opravičuješ sebe, da se vedno s takšnimi v kontakt spraviš in si pravzaprav jezen nase ;) :-*

Če bi bilo tako kot praviš ti potem bi ravno takim ženskam stregel saj posledično je pričakovati tudi seks. Ukvarjam se z njimi predvsem zaradi kurbirske narave, ki jo posamezne ženske nosijo s seboj. 
Res ne vem  zakaj bi potemtakem sebe opravičeval. Ker jih navadno pošljem v božjo mater?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #74 on: September 06, 2011, 11:47:50 PM »
hehe jaz res ne vem kje jih Andres najde  :D

Najdejo se povsod. Le opazovati je potrebno kako reagira na posamezno besedo, dejanje ali celo na gibe.  Pač gre za skupek zaključkov, ki kažejo na to, da dala bi vsaka.  Vendar je res, da ene želijo proti plačilu v denarju, druge so zadovoljne s pivom, tretje se prodajajo za plačilo položnic in malo steklenico vodke. Tistih, ki niso v nobeni kategoriji od naštetih, niti ni več tako veliko, oziroma jih je manj kot pred petdesetimi leti verjamem. Pričakuje pa kajpak kaj zase vsakdo. Tudi moški.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858