Nič se ne da, ker je moški itak vedno žrtev. Že s tem, ko se je rodil kot moški, je obsojen na to, da ga v začetku življenja zmanipulira mama, potem pa izkoriščevalske ženske.

Tvoji odgovori in kajpak predsodki Maja, so žal tiste narave, ko govoriš za celo moško populacijo. Za razliko od mene, sem v obrnjeni smeri jaz napisal dejstva za drobršen del žensk in predvsem za ženske današnjega sveta, kar je seveda razlika od tistih, ki so se rojevale v pred in povojnem času.
Navajaš pa da je moški žrtev, kar je že skrajno mimo te teme. No, lahko dodam, da je moški kadar se tako zahoče res žrtev ženskega psihičnega nasilja. Iz tega potem tudi sklepamo, da so ravno ženske tiste, ki v letih od 25-50 pogosteje obiščejo psihologa ali psihiatra, kot moški. Nasilje je tudi manipulatorstvo in ne morete mi oporekati, da so v tem ženske spretne, moški pa bolj iskreni. Kadar gre za nasilje nad žensko sta prisotni le dve vrsti. Fizično nasilje in ljubosumje, v kar lahko podrazumevamo kot psihično nasilje, kar izvajajo tudi ženske.
Andres