Author Topic: končno ženska emancipacija  (Read 99403 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
Re: koncno ženska emancipacija
« Reply #75 on: September 10, 2011, 10:23:23 PM »

Najdejo se povsod. Le opazovati je potrebno kako reagira na posamezno besedo, dejanje ali celo na gibe.  Pac gre za skupek zakljuckov, ki kažejo na to, da dala bi vsaka.  Vendar je res, da ene želijo proti placilu v denarju, druge so zadovoljne s pivom, tretje se prodajajo za placilo položnic in malo steklenico vodke. Tistih, ki niso v nobeni kategoriji od naštetih, niti ni vec tako veliko, oziroma jih je manj kot pred petdesetimi leti verjamem. Pricakuje pa kajpak kaj zase vsakdo. Tudi moški.

Andres

Ok. si me preprical. zenske so ene navadne kurbetine, izkoriscevalske prasice...
In kaj zdaj?
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #76 on: September 11, 2011, 03:40:21 AM »

Najdejo se povsod. Le opazovati je potrebno kako reagira na posamezno besedo, dejanje ali celo na gibe.  Pac gre za skupek zakljuckov, ki kažejo na to, da dala bi vsaka.  Vendar je res, da ene želijo proti placilu v denarju, druge so zadovoljne s pivom, tretje se prodajajo za placilo položnic in malo steklenico vodke. Tistih, ki niso v nobeni kategoriji od naštetih, niti ni vec tako veliko, oziroma jih je manj kot pred petdesetimi leti verjamem. Pricakuje pa kajpak kaj zase vsakdo. Tudi moški.

Andres

Ok. si me preprical. zenske so ene navadne kurbetine, izkoriscevalske prasice...
In kaj zdaj?

Predvsem je ura oddaje tvojega posta zelo lepa. Če pa sem te prepričal, mi je žal, saj ti si navedel drugače kot jaz, kar posledično ne pomeni, da sem te zavedel, le razumela se nisva. V citatu preberi tvoj in moj post in razlika je očitna. Pravzaprav je razlika takšna kot če bi seksal s frigidno slabo igralko  in hudo vročo, ki v seksu uživa.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #77 on: September 11, 2011, 11:24:13 PM »

Andres

In kaj zdaj?

Predvsem je ura oddaje tvojega posta zelo lepa. Če pa sem te prepričal, mi je žal, saj ti si navedel drugače kot jaz, kar posledično ne pomeni, da sem te zavedel, le razumela se nisva. V citatu preberi tvoj in moj post in razlika je očitna. Pravzaprav je razlika takšna kot če bi seksal s frigidno slabo igralko  in hudo vročo, ki v seksu uživa.

Andres

Se mi malo pozna "asperger"... obrazloži, v čem je sploh težava in kaj bi bilo treba narediti?
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: končno ženska emancipacija
« Reply #78 on: September 11, 2011, 11:29:38 PM »
Nič se ne da, ker je moški itak vedno žrtev. Že s tem, ko se je rodil kot moški, je obsojen na to, da ga v začetku življenja zmanipulira mama, potem pa izkoriščevalske ženske.  ;D >:D
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #79 on: September 12, 2011, 01:18:36 AM »
Nič se ne da, ker je moški itak vedno žrtev. Že s tem, ko se je rodil kot moški, je obsojen na to, da ga v začetku življenja zmanipulira mama, potem pa izkoriščevalske ženske.  ;D >:D

Tvoji odgovori in kajpak predsodki Maja, so žal tiste narave, ko govoriš za celo moško populacijo. Za razliko od mene, sem v obrnjeni smeri jaz napisal dejstva za drobršen del žensk in predvsem za ženske današnjega sveta, kar je seveda razlika od tistih, ki so se rojevale v pred in povojnem času.

Navajaš pa da je moški žrtev, kar je že skrajno mimo te teme.  No, lahko dodam, da je moški kadar se tako zahoče res žrtev ženskega psihičnega nasilja.  Iz tega potem tudi sklepamo, da so ravno ženske tiste, ki v letih od  25-50 pogosteje obiščejo psihologa ali psihiatra, kot moški.  Nasilje je tudi manipulatorstvo in ne morete mi oporekati, da so v tem ženske spretne, moški pa bolj iskreni.   Kadar gre za nasilje nad žensko sta prisotni le dve vrsti. Fizično nasilje in ljubosumje, v kar lahko podrazumevamo kot psihično nasilje, kar izvajajo tudi ženske.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #80 on: September 12, 2011, 01:23:54 AM »
Nisi prepoznal svojega pisanja v mojem postu? O materah itd.?

Smo pisali že o pravih moških ...
Kakšna bi pa bila zate idealna ženska?
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #81 on: September 12, 2011, 01:43:07 AM »

Nisem prepoznal, ker jaz ne označim cele ženske populacije. Ti pa si jo, (moško)  tudi Lord predhodno je za ženske celotno vse napisal, da so kurbe in podobne.  No, kljub temu vam ta poklic leži, čeravno se pojavlja konkurenca na seksualnem področju zaradi vsesplošno spremenjenih nagnjenj, ki jih je pognal internet.

Idelano žensko sam težko opišem, predvsem moja partnerka pa je zelo dobra, medtem, ko ideal nastane v sleherni glavi, le tega pa ni.  Če idealne osebe so, sem  potem brez dvoma jaz eden izmed njih.  Ni res?  Le poznaš me ne, kot se zagre. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #82 on: September 12, 2011, 01:49:58 AM »

Nisem prepoznal, ker jaz ne označim cele ženske populacije. Ti pa si jo, (moško)  tudi Lord predhodno je za ženske celotno vse napisal, da so kurbe in podobne.  No, kljub temu vam ta poklic leži, čeravno se pojavlja konkurenca na seksualnem področju zaradi vsesplošno spremenjenih nagnjenj, ki jih je pognal internet.

Idelano žensko sam težko opišem, predvsem moja partnerka pa je zelo dobra, medtem, ko ideal nastane v sleherni glavi, le tega pa ni.  Če idealne osebe so, sem  potem brez dvoma jaz eden izmed njih.  Ni res?  Le poznaš me ne, kot se zagre. :)

Andres

Z Lordom sva samo ponovila, kar si ti predhodno napisal ... Menda ...

No, pomembno je to, da se svoji partnerki odpreš in pokažeš v pravi luči. Da bi te kdo drug tako poznal, kot ona, ti najbrž niti ni pomembno.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #83 on: September 12, 2011, 02:04:05 AM »

... razlika od tistih, ki so se rojevale v pred in povojnem času.

Andres

Tole je zanimiva tema, malo še za razčlenit. V čem se razlikujeta ženska iz predvojnega in iz povojnega časa? Katera je boljša/slabša in zakaj? Bom vesela, če bo še kdo kaj napisal o tem.

Aja, pa še tole bi na tem mestu vprašala ... Je kdo bral teorije našega freudovca Romana Vodeba?
« Last Edit: September 12, 2011, 02:06:06 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #84 on: September 12, 2011, 02:27:58 AM »

Andres

No, pomembno je to, da se svoji partnerki odpreš in pokažeš v pravi luči. Da bi te kdo drug tako poznal, kot ona, ti najbrž niti ni pomembno.

Vidva z Lordom slabo prepisujeta in še slabše razumeta kaj pravzaprav hočem povedati.  Škoda, ker se že toliko časa trudim, očitno moja beseda ne prime, potem pa izzveni, kot da sem proti vsem ženskam nastrojen. So pa med vami ženskami kajpak tiste, ki jih lahko imenujem zvonček. Torej tiste, ki bi se samo z joški naslonile in tako vse dobila. Dol mi take visijo. Je pa res, da predvsem tiste, ki niso lepotice kažejo boljši predznak dobre ženske.  Bržkone zato, ker se morajo več truditi. Kajpak tudi tiste, ki bi morale (po njihovi presoji) iti na kakšno plastično operacijo. Pri takih ženskah se izoblikuje kompleks manjvrednosti, slabega izgleda ali nekaj pač, ter se tako skozi življenje bolj trudijo in posledično kažejo boljšo osebnost kot mnoge druge.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #85 on: September 12, 2011, 02:32:33 AM »
Bi vprašal tudi Maja, če ti veš kaj je to sataraž?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #86 on: September 12, 2011, 02:37:51 AM »

Andres

Vidva z Lordom slabo prepisujeta in še slabše razumeta kaj pravzaprav hočem povedati.  Škoda, ker se že toliko časa trudim, očitno moja beseda ne prime, potem pa izzveni, kot da sem proti vsem ženskam nastrojen. So pa med vami ženskami kajpak tiste, ki jih lahko imenujem zvonček. Torej tiste, ki bi se samo z joški naslonile in tako vse dobila. Dol mi take visijo. Je pa res, da predvsem tiste, ki niso lepotice kažejo boljši predznak dobre ženske.  Bržkone zato, ker se morajo več truditi. Kajpak tudi tiste, ki bi morale (po njihovi presoji) iti na kakšno plastično operacijo. Pri takih ženskah se izoblikuje kompleks manjvrednosti, slabega izgleda ali nekaj pač, ter se tako skozi življenje bolj trudijo in posledično kažejo boljšo osebnost kot mnoge druge.

Andres

Mislim, da tu, na tem forumu ni takih naslanjačic z joški, zakaj potem toliko debate ravno o tem? Menim, da smo tu večinoma pozitivno naravnani, osredotočimo se na to. Mogoče bi diskusije lahko razvijali v smer, kako bi lahko izboljšali določene družbene probleme, namesto, da se samo pljuva po tistih, ki nam ne ustrezajo. Sicer pa, zakaj bi se z njimi sploh obremenjevali (saj se tudi oni z nami najbrž ne) ... To je samo kurjenje živcev in energije.
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #87 on: September 12, 2011, 02:39:48 AM »

... razlika od tistih, ki so se rojevale v pred in povojnem času.

Andres

Tole je zanimiva tema, malo še za razčlenit. V čem se razlikujeta ženska iz predvojnega in iz povojnega časa? Katera je boljša/slabša in zakaj? Bom vesela, če bo še kdo kaj napisal o tem.

Aja, pa še tole bi na tem mestu vprašala ... Je kdo bral teorije našega freudovca Romana Vodeba?

Predvojna ženska je vzgojila svoje hčerke kot se za gre. Povojna še nekako, potem pa vsaka generacija manj.  In sedaj, torej še vedno povojne hčerke niti župe ne znajo več skuhat, oziroma vedo točno kako se pripravi kumarica za na ksiht. Otroci so ovira, oziroma pogosto tudi zato, da se z njimi pokaže, da je v nekem življenskem ciklusu taka ženska le rodila.  No, kasneje se postavlja vprašanja zakaj je rodila. Zaradi dodatnih prihodkov ali zaradi gradnje družine, ter ljubezni do otrok ter partnerja.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #88 on: September 12, 2011, 02:41:55 AM »

Andres

Andres

Mislim, da tu, na tem forumu ni takih naslanjačic z joški, zakaj potem toliko debate ravno o tem? Menim, da smo tu večinoma pozitivno naravnani, osredotočimo se na to. Mogoče bi diskusije lahko razvijali v smer, kako bi lahko izboljšali določene družbene probleme, namesto, da se samo pljuva po tistih, ki nam ne ustrezajo. Sicer pa, zakaj bi se z njimi sploh obremenjevali (saj se tudi oni z nami najbrž ne) ... To je samo kurjenje živcev in energije.

Sleherni moj post se nanaša na žensko populacijo, ali velik del le te. Ti si v okvir naslanjačic vzela samo vas tule. Že predhodno sem napisal, da sam vidim vse zelo široko, zato ve tule ste resnično zelo zelo mali del, ki niti promila ne more izpodbijat. Na gor ali pa na dol.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #89 on: September 12, 2011, 02:49:37 AM »
Kaj je sploh smoter teh debat?  ??? Kaj lahko spremenijo, dosežejo?
9ZK 656