Author Topic: končno ženska emancipacija  (Read 99345 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: končno ženska emancipacija
« Reply #135 on: July 17, 2013, 10:56:09 AM »
Mnogo tem je, kamor bi lahko zabeležila tole - odločila sem se za ta prostor tu ...

Razjasnimo najprej, da tole ne leti na nobeno dotično osebo tu! Če se pa kdo najde v opisu, je pa to njegova interpretacija.  ;D
Gre za opažanje v bližnji okolici, za dejanske primere (iz soseske in službe).

Že nekaj časa nazaj sem nekje pisala o skupinskih aktivnostih. Sem spadajo kulturne in športne dejavnosti in ostala udejstvovanja (karkoli; kvačkanje, skupinske meditacije, gasilsko društvo, razni tečaji ...). Vse to imenujem "skupna drstišča".  :laugh:

Skratka, prvi znak, da nekje nekaj ne funkcionira. Lahko gre za osebni problem, ki si ga je ustvaril um samo ene osebe, lahko gre za težave v skupnosti (partnerstvu, zakonu, koruzništvu itd.). Pišem za slednje.
Dobronamerno opozorilo vsem moškim (in ženskam - v oklepaju, ker so tu moški bolj v nevarnosti): Ko se začne boljša polovica naenkrat udejstvovat v neki dejavnosti (našteto zgoraj), je velika možnost (ne 100%, da ne bo kaj narobe ...), da v odnosu nekaj ni tako, kot bi moralo biti, da bi bil uspešen! Gre za prikriti beg iz odnosa.
"Služba, oh, potem še nadure, potem pa malo kozmetike, pa še na telovadbo moram zvečer ..."  ;D

V glavnem, nekaj odnosov opazujem že dlje časa in predvidim, kako bo šlo naprej, in pri vseh vedno isti vzorec in končni rezultat - ločitev.  ;D
« Last Edit: July 17, 2013, 11:19:48 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #136 on: July 17, 2013, 03:45:14 PM »
Maja. Dobro si to temo na novo obudila.   Veliko si napisala, vendar vse znano, ni pa odveč če se ponovi.  Te stvari se da gledat tudi skozi biokibernetiko.   
Ženska hodi naokoli na krožke, tam se naleze neke bete od bab. Moški je recimo alfa in se posledično doma kregata. Ker je ona že malo zabredla ji do kozmetike ne manjka veliko ter posledično izostanki od doma.   Na koncu ji frajer še spermo notri pusti, toda ker je beta, saj drugačnega si s takim biosistemom niti ne more izbrati, ona potem zaradi sperme samo še bolj beta ratuje.
Kot si napisala. Potem sledi loćitev.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #137 on: July 18, 2013, 12:16:35 AM »
Zato pa zagovarjam skupne aktivnosti  ;D

Drugače pa ja, se strinjam, to je alarm, velik. Ker ne zgodi se kar na enkrat, da imaš tooolik obveznosti, da ne moreš več prihajat domov. Mi je pa zanimiva tudi tvoja razlaga, Andres.
9ZK 674

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #138 on: July 28, 2013, 09:29:18 PM »
kaj pa ko "ženska" začne komplicirat in filozofirat, ker je gledala preveč filmov in misli, da ji nekaj doma manjka in začne težit tipu, ki je čisto kul? In sledi ločitev, ker ona ni več "nevem kaj čutila?

Namreč zadnje čase opazam, da si ženske prav iščejo probleme, ki jih ni. In potem je tip "brezsrččen", "hladen" itd itd....
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #139 on: July 29, 2013, 02:45:17 AM »
kaj pa ko "ženska" začne komplicirat in filozofirat, ker je gledala preveč filmov in misli, da ji nekaj doma manjka in začne težit tipu, ki je čisto kul? In sledi ločitev, ker ona ni več "nevem kaj čutila?

Namreč zadnje čase opazam, da si ženske prav iščejo probleme, ki jih ni. In potem je tip "brezsrččen", "hladen" itd itd....

Moško različnost od ženske, najpogosteje tudi brezbrižnost, ženska najpogosteje najde kot slabost pri svojem partnerju. Ko ga je izbirala jo vse to ni motilo.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #140 on: July 30, 2013, 07:03:04 AM »

Jaz to opažam že 10 let, ene so še meni toook tečne, da res ne vem kako lahko kdo zraven zdrži. Se spomnim, ko se me sodelavke na vsak način hotle prepričat, da moj odnos z možem ni kul, ker pač bla, bla....ko sem jim rekla, da v bistvu mene to nič ne moti, so me gledale, kot da sem z Lune padla  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #141 on: July 30, 2013, 09:04:36 AM »
Ja, ene so res malo hecne... Ne vem sicer, kaj si predstavljajo, samo ok, lej, to je njihova izbira.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #142 on: July 30, 2013, 10:44:22 AM »
Potrebno živeti vse vidike in potem lažje razumeš. Sem se včasih marsičemu čudila, pa mi je življenje ravno to prineslo na pot, verjetno z namenom, da razumem in se ne čudim več. Ljudje smo res kompleksna bitja in vsi imamo vse te lastnosti v sebi, odvisno samo od situacije, v kateri se znajdemo in od celosti nas samih, koliko smo zgrajeni oz. zaceljeni sami v sebi, zato danes večinoma gledam ljudi iz tega zornega kota.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #143 on: July 30, 2013, 10:51:15 AM »

Lord, krasno zrcalo, saj kot vem, tudi sam zelo rad gledaš filme in mogoče tam notri vidš ženske, ki vse razumejo, ki so sočutne in svoje moške dvigujejo v zvezde, skratka ne komplicirajo in niso zatežene, so prikazane, da naredijo vse, da moškega osrečijo ;)
Ah, tipi ste pa ja tako srčkani in topli, meni ste prav všeč ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.