Author Topic: Tranzit Neptuna  (Read 91057 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Tranzit Neptuna
« Reply #60 on: April 03, 2008, 01:06:36 AM »
Točno Regina. Sem pozabil, da nisi več na uvajanju. Predlagam, da se začasno preseliš k meni ali pa k Tei.  Boš na ta način v lažjo oporo.

Andres

Hmmm ....... pa smo spet pri prvo ali drugo  ;)

Kaj če bi se obadva kar k meni preselila?  ;D

Predlagam letečo menjavo. Malo jaz pri vama malo vidve pri meni.  To je tudi uransko delo, saj potrebno bo iti v  višino, da se lahko sploh sem pride.  In seveda. Uransko in pa Neptunsko se potem pri meni ob pogovoru  izvaja kar samodejno.

Andres
« Last Edit: April 03, 2008, 01:08:08 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #61 on: April 03, 2008, 01:10:22 AM »
Seveda andres ......... pa saj smo že zmagali  ;)

Absolutno.  Po tem komaj vidim, da mnogi niti ne vedo kaj so problemi. :)  MIslim, da se tu skozi Neptuna  bližamo tisti temi o kvadratih.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #62 on: April 03, 2008, 06:52:25 AM »
Vsak kvadriran aspekt je po svoje dejaven. To je neka notranja napetostna sila, ki nas provocira, da delujemo. Na fizičnem nivoju se odražajo tako, da "mi sami" poskrbimo za nastale probleme. Če pa gledamo opozicije, pa smo soočeni z izzivi preko drugih, ki so ali vstopajo v naše življenje.

Pri Neptunskih kvadratih je pa težava pravzaprav ta, da se jih ne zavedamo na pravi način. Zato tudi ne moremo natančno ugotoviti odkod psihoza, ki nas preganja.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #63 on: April 03, 2008, 10:09:02 AM »
No zdaj mi je bolj jasen tisti moj kvadrat jupitra in neptuna, ki sta vladarja moje sedme hiše...

Ali to, da so osi pod pravim kotom pomeni, da je človek sam sebi izziv?  ;D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #64 on: April 03, 2008, 10:11:57 AM »
No zdaj mi je bolj jasen tisti moj kvadrat jupitra in neptuna, ki sta vladarja moje sedme hiše...

;D  Jaz temu rečem, postavljam se na glavo  ;D mečem se na popek  ;D včasih rata, včasih ne odvisno kakšen tranzit je trenutno zajel kvadratno sceno

Drugi pa to le začudeno opazujejo in ne morejo pogruntat kaj se sploh dogaja  :P ;)
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #65 on: April 03, 2008, 10:28:48 AM »

;D  Jaz temu rečem, postavljam se na glavo  ;D mečem se na popek  ;D včasih rata, včasih ne odvisno kakšen tranzit je trenutno zajel kvadratno sceno

Drugi pa to le začudeno opazujejo in ne morejo pogruntat kaj se sploh dogaja  :P ;)

...in trenutno to sceno "dirigira" uran...še dobro, da ima natalno dobre aspekte...je vsaj upanje, da se akrobacije dobro končajo  ;)  ;D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #66 on: April 03, 2008, 10:41:03 AM »
No, meni je Uran vedno prinašal pestrost
prva poroka: Uran opozicija Luna, druga poroka Uran kvadrat Sonce, tretja ... hehe, je še ni sam spoznala sva se ko je Uran kvadriral Venero in delal sekstil na Marsa  ;D
Moj Uranček je pač v sedmi in mi nosi takele scene  ;D

Ampak kako me je Neptun vozil zadnja leta .... to pa svet ni videl  ;D Mam rajši vse Urane, Saturne in Plutone, kot pa kakšen Neptunov aspekt. No, še tegale čez luno moram preživet pa bo.
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #67 on: April 03, 2008, 10:59:16 AM »
O neptunu pa raje ne bi...moram ga pogruntat, da me ne odpelje predaleč, ko se že tam okoli sonca suče...sicer pa, kdaj pa kdaj si je treba nadeti mavrična očala... :D

;D zgleda, da sem si izbrala kar pestro karto za tole življenje ;D

DZK število - 656

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #68 on: May 09, 2008, 01:44:14 PM »
prva poroka: Uran opozicija Luna, druga poroka Uran kvadrat Sonce, tretja ... hehe, je še ni sam spoznala sva se ko je Uran kvadriral Venero in delal sekstil na Marsa  ;D

Ampak kako me je Neptun vozil zadnja leta .... to pa svet ni videl  ;D Mam rajši vse Urane, Saturne in Plutone, kot pa kakšen Neptunov aspekt. No, še tegale čez luno moram preživet pa bo.

Ja verjetno je lažje vižat pri tranzitih saturna, tle je treba mal več dela in gre s problemi naprej, ampak pri neptunu, to je le naše nezavedno, je pa težko.

Zanima me, kolk časa si bla poročena prvič, ker glede na veze rojene pod uranovimi vplivi trajajo ponavadi eno uranovo dobo, mogoče dve?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #69 on: May 09, 2008, 03:40:14 PM »

Ja verjetno je lažje vižat pri tranzitih saturna, tle je treba mal več dela in gre s problemi naprej, ampak pri neptunu, to je le naše nezavedno, je pa težko.

Zanima me, kolk časa si bla poročena prvič, ker glede na veze rojene pod uranovimi vplivi trajajo ponavadi eno uranovo dobo, mogoče dve?

15 let
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #70 on: May 14, 2008, 09:11:38 AM »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #71 on: May 20, 2008, 07:01:48 AM »

15 let

Torej dve, zanimivo.

Ja.

Sicer pa se mi zdi, da bo tale Uran pri meni malo popustil z leti, sploh pa, ker mi je P Sonce šlo ravno v znamenje Kozoroga.
www.Astro-Star.net

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #72 on: August 28, 2008, 12:06:32 PM »
Neptun na mojem Saturnu...ena sama zmeda, nejasnosti, labilni ljudje, megla,laži....

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #73 on: August 29, 2008, 08:30:39 AM »
Neptun na mojem Saturnu...ena sama zmeda, nejasnosti, labilni ljudje, megla,laži....

misliš da je samo to vzrok?
www.Astro-Star.net

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #74 on: August 29, 2008, 10:05:04 AM »

misliš da je samo to vzrok?
Energije se prepletajo. Vendar je prehodov več(pet) in vedno se ponavljajo dogodki, ljudje,,,,