Author Topic: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.  (Read 135389 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tilc

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.
« Reply #195 on: September 02, 2010, 11:33:11 AM »
Živijo, mene pa zanima kaj bi lahko bilo prepričanje za bolečine v prsnem košu.

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #196 on: September 02, 2010, 02:06:48 PM »
Potlačena čustva.
Kaj želiš prečistiti, pa tega še nisi storil?
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #197 on: September 02, 2010, 02:19:58 PM »
Pozdravljeni!

Mene pa zanima nekaj drugega. Pred nekaj leti sem imela majhno prometno nesrečo. Nič mi ni bilo, malce me je bolel vrat, nisem šla k zdravniku. Čez čas so se mi začeli pojavljati problemi. Nimam moči v desni roki, desna rama me boli, šepala sem. Šla sem v tri različne bolnice (slikanja, pikanja...) in niso nič ugotovili, kolegica me je napotila k kiropraktiku. Ta je ugotovil, da imam vkleščen živec v medenici. Parkrat sem bila tam in je pomagalo. Sedaj (po dveh letih) pa so se mi zopet pojavile bolečine na desni strani (pod medenico) in v desno bedro me vedno zebe. Ponoči imam ovito okoli nje dekno, podnevi pa ne morem imeti. Kaj naj bi to pomenilo?
lp

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #198 on: September 03, 2010, 04:00:36 PM »
A kdo mogoče ve kaj bi bila lahko prepričanja za gnoj v popku? :o

Težave s starši, predvsem z mamo. Raziskuj malo v tej smeri.

Takšna 'instant' prepričanja so lahko fajn izhodišče, vendar je vsak človek zgodba zase in je lahko vzrok pri nekom čisto drugje kot pri drugi osebi.

:-* Gaja

Hvala Gaja, se bo treba malo poglobiti ja:)

Prosim, Luna. Uživaj v poglabljanju. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #199 on: September 06, 2010, 06:59:55 AM »
Pozdravljeni!

Mene pa zanima nekaj drugega. Pred nekaj leti sem imela majhno prometno nesrečo. Nič mi ni bilo, malce me je bolel vrat, nisem šla k zdravniku. Čez čas so se mi začeli pojavljati problemi. Nimam moči v desni roki, desna rama me boli, šepala sem. Šla sem v tri različne bolnice (slikanja, pikanja...) in niso nič ugotovili, kolegica me je napotila k kiropraktiku. Ta je ugotovil, da imam vkleščen živec v medenici. Parkrat sem bila tam in je pomagalo. Sedaj (po dveh letih) pa so se mi zopet pojavile bolečine na desni strani (pod medenico) in v desno bedro me vedno zebe. Ponoči imam ovito okoli nje dekno, podnevi pa ne morem imeti. Kaj naj bi to pomenilo?
lp

desna stran: počisti z moškimi /jang princip/

premalo imaš ognja za premik naprej, ali pa te je strah prevzeti odgovornost za svoje življenje

Meni tole deuje kot išialni živec:
- ali bom zmogla
- strah me je premika
- pa finančne zadeve
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #200 on: September 06, 2010, 07:36:51 AM »
Hvala za odgovor.
Odgovornost za svoje življenje mislim, da prevzemam. Sem poročena 3, otroci, študiram, polno prostovoljnih dejavnosti - edino zase nimam časa. Doma skoraj vse leži na mojih ramenih. Zadnje čase nezadovoljna v službi (z novim letom dobila novo "šefico", ki ne pozna postopkov, a si ne zna dopovedati, ima vedno ona prav, izvaja neke vrste mobbing), iščem novo službo. Kar se financ tiče - res jih nimam in jih še več kot eno leto ne bom imela (oba z možem študirava ob delu, ena hčerka dela faks,sin srednjo šolo, le najmlajša je še v OŠ). Zaključimo s šolo (mi trije imamo samo še leto dni) in bo malce več € ostalo na mesec.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #201 on: September 06, 2010, 08:15:54 AM »
Odgovornost za življenje ne pomeni, da živiš po regelcih, si poročena, imaš otroke itd, ampak da sprejmeš odgovornost zase, da si srečna  ;) Torej se otresi vsega balasta in začni delat to kar te veseli in ne skrbi, denar za to in čas za to bo prišel, če si le tega želiš  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #202 on: September 06, 2010, 10:25:38 AM »
lepo napisano, jane  ;)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #203 on: September 06, 2010, 10:38:57 AM »
Hvala za odgovor.
Odgovornost za svoje življenje mislim, da prevzemam. Sem poročena 3, otroci, študiram, polno prostovoljnih dejavnosti - edino zase nimam časa. Doma skoraj vse leži na mojih ramenih. Zadnje čase nezadovoljna v službi (z novim letom dobila novo "šefico", ki ne pozna postopkov, a si ne zna dopovedati, ima vedno ona prav, izvaja neke vrste mobbing), iščem novo službo. Kar se financ tiče - res jih nimam in jih še več kot eno leto ne bom imela (oba z možem študirava ob delu, ena hčerka dela faks,sin srednjo šolo, le najmlajša je še v OŠ). Zaključimo s šolo (mi trije imamo samo še leto dni) in bo malce več € ostalo na mesec.

Jane ti je lepo napisala glede odgovornosti. Jaz bi samo dodala, da včasih menjava službe ni rešitev, ker ti tvoja šefica kaže na stvari, ki te bodo spremljale tako dolgo, dokler jih ne boš ozavestila in sprocesirala. Tudi domačo situacijo lahko spremeniš, če boš spremenila sebe in svoja prepričanja. Glede denarja pa se ne omejevat zgolj na plačo, ker je še veliko drugih virov, ki k nam pridejo, ko smo dovolj odprti za sprejemanje.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #204 on: September 06, 2010, 07:13:54 PM »
Potlačena čustva.
Kaj želiš prečistiti, pa tega še nisi storil?

Če je bolečina na sredini za prsnico v višini srca, potem je to lahko zgaga, kar pride od povečanega izločanja želodčne kisline, kar je posledica sekiranja samega sebe in tako res lahko pridemo do potlačenih čustev.
Za ublažitev simptoma pomaga ingver, za odstranitev vzroka pa kopanje po omejujočih prepričanjih in iskanju rešitve iz "zagate" ;)

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #205 on: September 07, 2010, 01:28:42 AM »
Moram povedat, da sem včeraj predenj sem šla spat mela v glavi spet tisoč nerazločnih glasov, in sem se uspešno umirila s theto in zaspala, včasih so bile pa to prav more, ko sem zarad tega prečula marsikatero noč.

drugač mam pa težave pri prizemljevanju, no ne težave, samo tko me začnejo podplati ščemet srbet, pečt bolet, potem pa mine....

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #206 on: September 07, 2010, 11:13:52 AM »
Pa še eno vprašanje bi mela. Kolegica ma težave z PCO. To sem mela tud jst, pa se mi je že pred par leti poštimalo. Kaj bi bli tukaj vzroki?

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #207 on: September 07, 2010, 11:57:10 AM »
Pa še eno vprašanje bi mela. Kolegica ma težave z PCO. To sem mela tud jst, pa se mi je že pred par leti poštimalo. Kaj bi bli tukaj vzroki?
[/quote

Res ne vem kaj je PCO????
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #208 on: September 07, 2010, 12:06:40 PM »
mogoče tole

From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search
Polycystic Ovary Syndrome
Classification and external resources

Polycystic ovary shown on ultrasound image
ICD-10    E28.2
ICD-9    256.4
OMIM    184700
DiseasesDB    10285
eMedicine    med/2173 ped/2155 radio/565
MeSH    D011085
"PCOS" and "PCO" redirect here. For other uses, see PCOS (disambiguation) and PCO (disambiguation).

Polycystic Ovary Syndrome (PCOS) is one of the most common female endocrine disorders affecting approximately 5%-10% of women of reproductive age (12–45 years old) and is thought to be one of the leading causes of female infertility.[1][2][3][4]

The principal features are obesity, anovulation (resulting in irregular menstruation) or amenorrhea, acne, and excessive amounts or effects of androgenic (masculinizing) hormones. The symptoms and severity of the syndrome vary greatly among women. While the causes are unknown, insulin resistance, diabetes, and obesity are all strongly correlated with PCOS.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #209 on: September 07, 2010, 12:18:19 PM »
Nesprejemanje ženske energije, nesprejemanje odgovornosti za svoje življenje, ti povem iz prve roke  ;) Bilo...in minilo, hvala bogu.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/