Author Topic: Hujšamo z astrologijo  (Read 90585 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Hujšamo z astrologijo
« Reply #30 on: July 20, 2010, 05:06:19 PM »
2. hiša je med drugim tudi sprejemanje hrane, užitek in prilagajanje snoveh, lastna vrednost, fiziološka zgradba...  :B -ova hiša ;)  Hiša, ki me zeza in jo zato najbolj "čekiram" ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #31 on: July 21, 2010, 07:13:03 AM »
Moja 2 hiša se tudi začne v  :ov  :Ma - gre v  :rak pa še na   :rak 16°  ;D

zelo rada kuham  :rak  in rada jem domačo   :rak hrano /meso, predvsem na hitro pripravljeno ali žar  :ov skute jogurte in mlečne izdelke  :rak ribe in morske sadeže

:Ma :op :Sa ne maram hladne / :Sa/ hrane in sendviči me tudi redijo

Moj način kuhanja je tradicionalen in domač  :rak v kuhinji in pri pripravi hrane pa se ne zadržujem dolgo - vseeno mora bit hitro vse pripravljeno  :Ma pa vedno pri tem gledam, kako bi še kaj prišparala  :Sa ::) ::) /no vse pridno zmrznem za hude  :Sa  ::) čase

Tudi meni paše vadba  :Ma :op :Sa  5/6 11 hiša oz. gibanje in tozadevno mi seveda paše

Moja  :Lu  :B  seveda govori o gurmanstvu - govori pa tudi o tem kako imam rada pecivo, ki pri nas mora biti na mizi /to tko moja  :Lu ne jaz  ;)

:Lu je v 3 zato so deležni tega tudi prijatelji predvsem pa sosedi in seveda sorodniki /ki so kar nekaj časa bili sosedje hehe

:Lu :kv :U moje jedi, predvsem pecivo nikoli ne pripravljam po receptu ampak se kar malo zmišljujem, pa hitro mora bit
tiramisu, mufini, štrudl, palačinke, puding ipd........

« Last Edit: July 21, 2010, 09:08:17 AM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #32 on: July 21, 2010, 09:59:06 AM »

Moja  :Lu  :B  seveda govori o gurmanstvu - govori pa tudi o tem kako imam rada pecivo, ki pri nas mora biti na mizi /to tko moja  :Lu ne jaz  ;)

:Lu :kv :U moje jedi, predvsem pecivo nikoli ne pripravljam po receptu ampak se kar malo zmišljujem, pa hitro mora bit
tiramisu, mufini, štrudl, palačinke, puding ipd........

odličen opis  ;)

A bi jaz recimo zase potem lahko rekla, se mi začne druga hiša v  :rak, tradicionalna prehrana, ampak ker je na 21 stopinji ima primesi tuje prehrane. vedno v kuho dodajam kake začimbe ala kari, čili itd, tudi dostikrat na sporedu je kaka indijska s primesjo slovenske.

:Lu gre  v dvanajsto hišo, dostikrat jem na skrivaj  ;D Sama sebi lažem, da jaz ne pojem toliko, če verjameš  ;D Luna je sicer na 22 stopinji, kar pa pomeni da jaz pa jem dostikrat hladno, sendviči, hamburgerji, hladen čaj, hladen kakav...zanimivo, ne  ;)

:Lu  :quin  :NE in  :PL pa definitivno prinašata odvisnost od hrane. Če ne jem 150 krat na dan, ubijam  ;D Me samo čudi, da nisem še širša kot bi lahko bila  ::)

A bi lahko  :U  :op  :Lu pomenili, da jem hitro in dostikrat tudi prevroče, ker nimam časa čakat da se ohladi  ::)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #33 on: July 21, 2010, 10:39:09 AM »
zanimiv opis, zelo zanimivo  ;)

grem svojo karto gledat, kaj bom nagruntala iz moje 2 . hiše. Rada bi vedela, zakaj mora biti pri meni vsaka hrana, pijača ( čaj npr ) obupno vroča. Če ne mi ni dobro, kot da nisme jedla. Še vodo pijem toplo.  ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #34 on: July 21, 2010, 10:44:22 AM »
Še vodo pijem toplo.  ;)

A dej nehi  :o Bljak  :D  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #35 on: July 21, 2010, 11:23:08 AM »
Sem nekoč slišal, da je topla voda boljša za možganske celice.   ???

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #36 on: July 21, 2010, 11:25:18 AM »
Čist možno, samo jaz mam vseeno raje hladno  :D

Moja astro karta

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #37 on: July 21, 2010, 11:38:21 AM »
jane, lahko mogoče malce na hitro pokukaš v mojo drugo hišo, kar se tiče teh zadev, da vem kaj bi blo dobro opustit  :) Če najdeš čas seveda  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #38 on: July 21, 2010, 11:39:48 AM »
Sem nekoč slišal, da je topla voda boljša za možganske celice.   ???

zato sem jaz tako bistra ;D sem mislila, da je to zaradi  :U  :kon  :Me 

:D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #39 on: July 21, 2010, 11:41:24 AM »
hehe res, topla voda mi je dobra  ;D

Vrh 2. h je v  :de ( zdrava prehrana mi je zelo pomembna, trudim se jesti naravno, biološko..)  in gre v  :te ( definitivno mora biti hrana tudi lepa in okusna na pogled - npr. hrana temne barve me odbija ( ok razen čokolade, borovnic...)..mora biti lepo servirana ).

2 hiša se začne tudi na  :te stopinji.

V njej se nahajajo v  :kon ( z izjemo  :J in  :PL ) :PL na  :ri stopinji,  :U na  :B stopinji,  :Me na  :te stopinji ter  :J na  :Sk stopinji.

Kuhala nikoli nisem rada in bila zelo uspešna pri tem  ;D, šele zadnje dve leti pa se občasno z užitkom spravim v kuhinjo in skuham ali spečem kaj dobrega. Obvezno pa se pri meni eksperimentira, kuha hrano tujih kuhinj in nikoli se ne držim recepta. Verjetno imata   :J in  :U vlogo pri tem.

Bom še kaj nagruntala  :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #40 on: July 21, 2010, 11:47:37 AM »
pod čigavo domeno pa slada KISLO  ::)

Od nekdaj sem nora na kisel okus in že kot otrok sem pretiravala pri tem. Solato lahko mešam samo zase, ker drugi ne morejo jesti tako kisle.

In vedno sem rada mešala okuse - jem skupaj sladko in kislo, slano in kislo..v glavnem običajno zelo nore kombinacije...so se doma zgražali ko sem kot otrok jedla skupaj govejo juho,  napolitanke in zeleno solato  ;D več pa raje ne povem   :D
« Last Edit: July 21, 2010, 11:49:17 AM by taja6 »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #41 on: July 21, 2010, 11:51:39 AM »

Kozorog pomoje  ;) Sej moja luna tud to dela, tako okisa solato, da jo potem sama jem  ;D

Jaz tudi ene nore kombinacije sladko slano, rižota s kompotom, ali zdenka sir čez pa marmelada  ;D

Moja astro karta

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #42 on: July 21, 2010, 11:56:37 AM »

Kozorog pomoje  ;) Sej moja luna tud to dela, tako okisa solato, da jo potem sama jem  ;D

Jaz tudi ene nore kombinacije sladko slano, rižota s kompotom, ali zdenka sir čez pa marmelada  ;D

ooo ti si naša  :D  :-*

a kozorog misliš, pa Saturn da bi bil za kislo ::)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #43 on: July 21, 2010, 11:58:11 AM »
tako sem nekje prebrala da 10 in 22 stopinja oz kozorg pomeni vse kar je kislega okusa.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #44 on: July 21, 2010, 12:02:56 PM »
jane, lahko mogoče malce na hitro pokukaš v mojo drugo hišo, kar se tiče teh zadev, da vem kaj bi blo dobro opustit  :) Če najdeš čas seveda  :-*

Tvoja 2 hiša se začne v ribah, neptun gre v 11-hišo. Verjetno rada poješ kako dobro večerjo v prijateljski družbi. Ribice naj bi se načeloma izogibale soli in alkohola mogoče le to omejit.
Luno imaš itak v kozorogu, kar pomeni, da si bolj suhe postave in da ni za bat  ;)

Daj mi samo nekaj povej kako je bilo pri tebi z želozom tudi med nosečnostjo in po njej? Čisti firbec  ;)

Moja astro karta