Author Topic: Hujšamo z astrologijo  (Read 90563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Hujšamo z astrologijo
« Reply #45 on: July 21, 2010, 12:21:52 PM »
pod čigavo domeno pa slada KISLO  ::)

Kozorog pomoje  ;) Sej moja luna tud to dela, tako okisa solato, da jo potem sama jem  ;D

Jaz tudi ene nore kombinacije sladko slano, rižota s kompotom, ali zdenka sir čez pa marmelada  ;D

ooo ti si naša  :D  :-*

a kozorog misliš, pa Saturn da bi bil za kislo ::)

Ti sladko-kislo... :Ve  :kv  :Sa se ne moreš odločit a bi bilo sladko al kislo pa kar oboje skupaj  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #46 on: July 21, 2010, 12:57:20 PM »
jane, lahko mogoče malce na hitro pokukaš v mojo drugo hišo, kar se tiče teh zadev, da vem kaj bi blo dobro opustit  :) Če najdeš čas seveda  :-*

Tvoja 2 hiša se začne v ribah, neptun gre v 11-hišo. Verjetno rada poješ kako dobro večerjo v prijateljski družbi. Ribice naj bi se načeloma izogibale soli in alkohola mogoče le to omejit.
Luno imaš itak v kozorogu, kar pomeni, da si bolj suhe postave in da ni za bat  ;)

Daj mi samo nekaj povej kako je bilo pri tebi z želozom tudi med nosečnostjo in po njej? Čisti firbec  ;)

Hvala Jane  :-* :-* :-*
Ja naceloma kr rada jem..pa ponavadi ene in iste stvari  ::) Sadje se morm kr prisilit, slano nimam fejst rada, alkohola pa tud ne, tak da ne bo problema. Lahk se pa hitr zredim in hitr shujsam..par vecerov ne jem in je ze ok. Mi je pa po porodu ostalo ene 5 kg, ki se sicer ne poznajo velik, ampak mi ravno v tem obdobju gredo kr same dol..se ne trudim NIČ.
V nosecnosti pa je bilo vse bp..nobenih problemov z zelezom ne prej in ne potem  ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #47 on: July 21, 2010, 01:26:38 PM »
Evo imam enu pikič več časa...

2. :de zahteva zdravo hrano, jesti večkrat na dan po malem, redno vadit... :Me v 9. bolj tuja kot domača kuhinja (predvsem Kitajska),  :ri zahtevata veliko vode
 :Me :kon :Ve še ena, ki ima rada lep krožnik, predvsem pa sladko
 :Me :kon :Ma itak mora bit hitro pripravljeno, kdo bo zgubljal čas v kuhinji ;D
 :Me :tr :J jp prvo kar zahteva moje telo kar pozabite, jem enkrat na dan in takrat se nabašem do onemoglosti
 :Me :tr :U recepti sicer so, vendar vedno predelani po moje
 :Me :kv :NE in ne ne pijem dovolj.

:Sa v 2. poskrbi za to, da jem mrzlo hrano predvsem ostanke od tamalih dveh (če niso ravno zrezki) in svojemu telesu ne nudim potrebnega. Če to prenesem na odnos do same sebe in moje finance je čisto jasno, da vem kaj bi morala narest zase, pa dajem prednost vsem/vsemu drugemu ::)
Ven pa tole tolče v moji 6., ki je v  :ko, torej delo in zdravje v prvi vrsti. Odnos do same sebe in finance so povezane z delom in zdravjem. Itak.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #48 on: July 21, 2010, 01:30:57 PM »
oboje skupaj, če je le možno...ful imam rada posladkane svaljke ali slivove cmoke in kislo solato zraven  ;)

hvala jane :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #49 on: July 21, 2010, 01:44:05 PM »
tako sem nekje prebrala da 10 in 22 stopinja oz kozorg pomeni vse kar je kislega okusa.

logično, če dobro pomislim...kislo te skupi potegne  ;D isto kot Saturn

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #50 on: July 21, 2010, 02:12:34 PM »
Dodajam še...  :Me :kon :Ve rajši pečem sladkarije kot kuham vsakdanjo hrano. S ° pa se še nisem ukvarjala hehe
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #51 on: July 21, 2010, 02:44:08 PM »
tako sem nekje prebrala da 10 in 22 stopinja oz kozorg pomeni vse kar je kislega okusa.

logično, če dobro pomislim...kislo te skupi potegne  ;D isto kot Saturn

haha kakšna asociacija, nikoli ne bi pomislila da  :Sa kaj skup potegne. Kul.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #52 on: July 21, 2010, 02:44:39 PM »
Dodajam še...  :Me :kon :Ve rajši pečem sladkarije kot kuham vsakdanjo hrano. S ° pa se še nisem ukvarjala hehe

mmmmmmm povej kdaj lahko pridem na obisk  ;D

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #53 on: July 21, 2010, 02:56:43 PM »
Hvala Jane  :-* :-* :-*
Ja naceloma kr rada jem..pa ponavadi ene in iste stvari  ::) Sadje se morm kr prisilit, slano nimam fejst rada, alkohola pa tud ne, tak da ne bo problema. Lahk se pa hitr zredim in hitr shujsam..par vecerov ne jem in je ze ok. Mi je pa po porodu ostalo ene 5 kg, ki se sicer ne poznajo velik, ampak mi ravno v tem obdobju gredo kr same dol..se ne trudim NIČ.
V nosecnosti pa je bilo vse bp..nobenih problemov z zelezom ne prej in ne potem  ;)

Ja eno in isto, to bo pa verjetno kar luna v kozorogu. Je pač tradicionalnež  ;D Daj mi samo mekaj povej, a ti tudi ješ rada kislo, da vidimo če drži tale kozorg skupaj s kislim?
Ja luna ti je pa spet na ribji stopinji....koliko rib in morske hrane pa poješ  ;D

Moja astro karta

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #54 on: July 21, 2010, 03:16:20 PM »
Jane..rib nimam pretirano rada..ce so ok, sam nekih zelja pa nimam po njih (sem pa ravno dans jedla testenine s tuno). Od mesa (men je riba tud meso, glede na to, da ma oči in je žival) obozujem edino piscanca  :P
Tradicionalnež..ja  ::)
Spet pa ne jem pretirano kislo rada..ampak ce ze, najrajsi kislo in sladko. Moja dva favorita pri okusih. Tudi skupaj  ;)
In ne maram vročih reči in mrzlih..sem bolj za mlačno vse..tudi vodo  :D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #55 on: July 21, 2010, 03:19:03 PM »
jane,

meni se druga hiše prične v  :ko in moram rečt, da tudi jaz sicer vztrajam pri tradicionalni in eni in isti hrani, SAMO ne maram pa kislo. razen če mi kakšen drug aspekt ne nakazuje drugače, tale  :ko en vpliva kej preveč na kisle zadeve. solate sicer ne jem, razen zelja in rdeče pese, mi pa ne paše recimo preveč kisla krompirjeva solata. tudi uni kisli črvi me ne privlačijo kaj preveč, tko da totalno nasprotje kislemu  ;D
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #56 on: July 21, 2010, 03:23:03 PM »
Kateri kisli črvi  :D

Moja astro karta

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #57 on: July 21, 2010, 04:51:28 PM »
Jane, a lahko en uč še v mojo karto vržeš na to temo? hvala :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #58 on: July 21, 2010, 06:12:09 PM »
Nena ti imaš pa v drugi hiši  :ov:Ma gre v sedmo hišo in je v  :kv z   :J in  :Sa oba sta pa v  :op.  Mars je na 18 stopinji device. POmeni, da ker je oven v drugi verjetno rada ješ meso, ješ hitro in ne izgubljaš časa s tem. Mars v devici pa zahteva red, zahteva redno prehrano, zdravo prehrano.
 :Ma:kv z jupitrom, ješ veliko in tudi hrano s kakšnim tujim priokusom in začimbami. Predvsem pazit na zdravo in redno prehrano in veliko gibanja  ;)  :Ma vlada tudi krvi, torej železu, če ni prave prehrane, so problemi s slabokrvnostjo itd.

:Ve je v  :Le rada si postrežeš s kraljevskimi obroki v  :tr:Lu, s hrano se tudi pocrkljaš.

Moja astro karta

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #59 on: July 21, 2010, 06:47:21 PM »
Nena ti imaš pa v drugi hiši  :ov:Ma gre v sedmo hišo in je v  :kv z   :J in  :Sa oba sta pa v  :op.  Mars je na 18 stopinji device. POmeni, da ker je oven v drugi verjetno rada ješ meso, ješ hitro in ne izgubljaš časa s tem. Mars v devici pa zahteva red, zahteva redno prehrano, zdravo prehrano.
 :Ma:kv z jupitrom, ješ veliko in tudi hrano s kakšnim tujim priokusom in začimbami. Predvsem pazit na zdravo in redno prehrano in veliko gibanja  ;)  :Ma vlada tudi krvi, torej železu, če ni prave prehrane, so problemi s slabokrvnostjo itd.

:Ve je v  :Le rada si postrežeš s kraljevskimi obroki v  :tr:Lu, s hrano se tudi pocrkljaš.

O hvala jane, to je bilo pa brzinsko :-*
Alora...mesa skoraj, da ne jem.  Načeloma jem hitro, bi rekla mimogrede. Redna prehrana ni ravno moja vrlina, na zdravi pa delam..se ravno zdaj mal igram in se grem presnojedko:) Načeloma ne jem veliko..do zdaj sem imela 2 obroka na dan. Zdaj, ko jem bolj surovo je teh obrokov malce več. So mi pa dobre tuje kuhinje, rada poskusim kaj novega.

Malo več gibanja bi mi vsekakor koristilo, pa tudi malce več reda:) Ne vem kje je ta moja devica, ki skrbi za red ??? :ohehehe

Kraljevski obroki?? Kaj to misliš tako veliki ali tako slastni?? S hrano sem se včasih res malce pocrkljala, zdaj pa ne več toliko ;D
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115