PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Vilinke so z mano, če bi kdo sporočilo.
A lahko še jst eno, sem čudna dons neki, pa en razgovor za službo sem mela....
jane, če imaš še kaj časa bi jst tudi prosla za eno karto
Ma evo Jane, vilinčkov pa res nimam Mam pa konkretno vprašanje v mislih.
Quote from: jane on October 25, 2010, 08:58:10 AMVilinke so z mano, če bi kdo sporočilo. Če še nisem prepozna... Imam tudi določeno temo v mislih
Prosim, Jane, še meni en odgovor na vprašanje, ki ga imam zdajle v mislih.Najlepša hvala!
Quote from: Zarja on October 25, 2010, 11:18:37 AMA lahko še jst eno, sem čudna dons neki, pa en razgovor za službo sem mela....Tebi je padla karta AFIRMACIJE Da dvigneš svoj nivo zavesti, energije in da začneš manifestirati kar želiš začni uporabljati pozitivne afirmacije. Predvsem pa ostani pozitivna
Quote from: Pika on October 25, 2010, 02:39:54 PMProsim, Jane, še meni en odgovor na vprašanje, ki ga imam zdajle v mislih.Najlepša hvala! NOVA KARIJERATvoja službena pot gre v novo in uspešno smer. Tvoja ideja bo uspešna, samo poslušaj in pusti se voditi svoji intuiciji.
Quote from: jane on October 25, 2010, 02:44:43 PMQuote from: Pika on October 25, 2010, 02:39:54 PMProsim, Jane, še meni en odgovor na vprašanje, ki ga imam zdajle v mislih.Najlepša hvala! NOVA KARIJERATvoja službena pot gre v novo in uspešno smer. Tvoja ideja bo uspešna, samo poslušaj in pusti se voditi svoji intuiciji. Uuuu, pišuka, Jane, kako si vedela, kaj sprašujem? Najlepša hvala!
Quote from: Tejka on October 25, 2010, 01:22:59 PMQuote from: jane on October 25, 2010, 08:58:10 AMVilinke so z mano, če bi kdo sporočilo. Če še nisem prepozna... Imam tudi določeno temo v mislih Tejka zate: PUSTI ODITI Ko se oklepaš določenih stvari ti to požre energijo, pusti stvarem da gredo svojo pot in ko boš lažje zadihala in se nehala kontrolirat, boš dobila v svoje življenje stvari, ki si jih želiš.
Quote from: Pika on October 25, 2010, 02:54:29 PMQuote from: jane on October 25, 2010, 02:44:43 PMQuote from: Pika on October 25, 2010, 02:39:54 PMProsim, Jane, še meni en odgovor na vprašanje, ki ga imam zdajle v mislih.Najlepša hvala! NOVA KARIJERATvoja službena pot gre v novo in uspešno smer. Tvoja ideja bo uspešna, samo poslušaj in pusti se voditi svoji intuiciji. Uuuu, pišuka, Jane, kako si vedela, kaj sprašujem? Najlepša hvala! hehe nisem bila jaz, vile so