Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2011 ( retrogradnosti, mrki....)  (Read 80099 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: PLANETARNI VPLIVI 2011 ( retrogradnosti, mrki....)
« Reply #105 on: July 05, 2011, 11:12:45 AM »
Jernej, bil si dezinformiran! Katastrofa!!!  ;D
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #106 on: July 05, 2011, 11:35:37 AM »
Ja, Saša. Zdaj se bom zaprl v svojo luknjo in natančno preveril vse vire o astrologiji. Šele potem pridem nazaj ven.

Ok, poglejmo tehnično s stališča "tranzit ali kak drug dogodek kot preklopna funkcija". Če mrk velja po celo leto in če je vsako leto nekaj mrkov, potem se lahko kadarkoli v kateremkoli letu zgodi karkoli. S tako medlo logiko ne bi delovalo nobeno vezje. Princip vsebuje malo preveč nedorečenosti, glede na to, da ne verjamete v naključja. Ali pa je tako glomazna toleranca potrebna ravno zato, da se lahko naključja še vedno argumentirajo kot vnaprej določena.
« Last Edit: July 05, 2011, 11:37:47 AM by Jernej »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #107 on: July 05, 2011, 11:39:02 AM »
Sem od nekod imel informacijo, da mrki veljajo samo tri dni prej in dva dni potem...

to velja za polno luno in mlaj /naši tastari so rekli 100 ura delovanja, in dostikrat je bilo na to stouro največji vpliv/

mrki veljajo na dolgo. Redko /razen takrat, ko pade direkt na planet/ kar vemo, da delujejo. Ponavadi boljše razumemo, ko pogledamo nazaj.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #108 on: July 05, 2011, 12:09:56 PM »
Sem od nekod imel informacijo, da mrki veljajo samo tri dni prej in dva dni potem...

to velja za polno luno in mlaj /naši tastari so rekli 100 ura delovanja, in dostikrat je bilo na to stouro največji vpliv/

mrki veljajo na dolgo. Redko /razen takrat, ko pade direkt na planet/ kar vemo, da delujejo. Ponavadi boljše razumemo, ko pogledamo nazaj.

1. mrk mi je padel točno na natalno sonce....da ne govorim, imunski sistem je šel v maloro, simptomi za najhujše bolezni...dobro, da nisem paničar, ker bi bila drugače vsak drugi dan na urgenci.....kar takega ne pomnim že dolgo. Traja pa že cel mesec in se sprašujem, kdaj se bo nehalo oz. bolj, kaj bo novega butnilo ven O0
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #109 on: July 05, 2011, 12:11:34 PM »
Kaj pa če mrk pade na natalnega Jupitra? Potem boš celo leto srečen?  ;D

Ali pa na Marsa? Boš celo leto marsovsko obarvan?  ;D
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #110 on: July 05, 2011, 12:19:32 PM »

Saša, mrk je tako, kot bi nekaj mrknilo .... torej če pade na sonce, mrkne vitalnost, če na Luno, smo čustveno izredno ranljivi in muhasti tisto leto, čustveno zaprti in žalostni, če na Merkurja, potem komunikacija nikakor ne steče, pa tudi naše misli so črnoglede, če na Venero, bo naša ljubezen tavala v temi... če na Marsa, ponavadi pričakujmo operacije, opekline, poškodbe, trke itd....če na Jupitra pa nas zapusti optimizem............
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #111 on: July 05, 2011, 12:20:23 PM »

1. mrk mi je padel točno na natalno sonce....da ne govorim, imunski sistem je šel v maloro, simptomi za najhujše bolezni...dobro, da nisem paničar, ker bi bila drugače vsak drugi dan na urgenci.....kar takega ne pomnim že dolgo. Traja pa že cel mesec in se sprašujem, kdaj se bo nehalo oz. bolj, kaj bo novega butnilo ven O0

Želim ti čimveč sončka  :-*
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #112 on: July 05, 2011, 12:26:01 PM »
Ja, Saša. Zdaj se bom zaprl v svojo luknjo in natančno preveril vse vire o astrologiji. Šele potem pridem nazaj ven.

Ok, poglejmo tehnično s stališča "tranzit ali kak drug dogodek kot preklopna funkcija". Če mrk velja po celo leto in če je vsako leto nekaj mrkov, potem se lahko kadarkoli v kateremkoli letu zgodi karkoli. S tako medlo logiko ne bi delovalo nobeno vezje. Princip vsebuje malo preveč nedorečenosti, glede na to, da ne verjamete v naključja. Ali pa je tako glomazna toleranca potrebna ravno zato, da se lahko naključja še vedno argumentirajo kot vnaprej določena.

Ne šteje se samo mrk, pač pa vse dogajanje. Mrki se itak ponavljajo, imamo serije, tranziti tudi na nek način.
Ko damo vse skupaj, pač lahko naredimo neko interpretacijo.
Ampak tisto leto pa je obarvano z temnejšo barvo mrka.

Saj še celo, če tvoj RD pade npr. na mlaj, bo tisto leto precej mlajsko, če pa na polno luno, pa se bo dogajalo čuda in pol - seveda v kombinaciji s tranziti.
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #113 on: July 05, 2011, 12:30:00 PM »

Saša, mrk je tako, kot bi nekaj mrknilo .... torej če pade na sonce, mrkne vitalnost, če na Luno, smo čustveno izredno ranljivi in muhasti tisto leto, čustveno zaprti in žalostni, če na Merkurja, potem komunikacija nikakor ne steče, pa tudi naše misli so črnoglede, če na Venero, bo naša ljubezen tavala v temi... če na Marsa, ponavadi pričakujmo operacije, opekline, poškodbe, trke itd....če na Jupitra pa nas zapusti optimizem............

Tea, tole je pa zelo koristna informacija  :)

Hvala!

:-*
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #114 on: July 05, 2011, 03:17:19 PM »
Ne vem, a prav gledam... moja luna na 8. stopinju raka v 11. hiši je direkt utrpela mrk 1.7.
Kaj lahko pričakujem? Kaj to pomeni?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #115 on: July 05, 2011, 03:22:55 PM »

Aha no sej je tukaj odgovor. Exactly. Samo še črnogledost tu manjka.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #116 on: July 06, 2011, 03:47:58 AM »
Ponovno ste me narajcali, da se oglasim v tej temi. Pravzaprav letošnjih mrkov osebno nič ne čutim, zaznam le v okolici, po novicah in propovedih drugih.
Zanimivo da je 3. julija neka Litvanka na Islandiji rodila v službi in nato odnesla novorojenčka v zabojnik za smeti.   Pravzapav se je enako zgodilo ob predhodnem, junijske mrku v Sloveniji.  Ne spomnim se več, a mislim, da je bilo to v Gorici. 

Sem pa malo pogledal zadnjega, predzadnje, naslednjega in tistega decemberskega mrka.  Nekako mi luna takrat pade točno na true node, katere ikone ne najdem tu, torej jo bo potrebno dodati. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #117 on: July 06, 2011, 04:04:11 PM »
Zadnje čase sem napet kot struna. Na momente se komaj brzdam da ne eksplodiram. Potem pa grem takšen še tenis igrat... včeraj sem mislil da pojem lopar (ki seveda ni nič kriv).

Torej, kaj bi lahko bilo "krivo"...
Začne se vpliv P :Lu :kv :Ma. To vsekakor iluminira mojo (samo)kritičnost s tem  :de Marsom na DC-ju.
Aktiven je tudi vpliv T :PL :semikv :Lu in bo praktično do konca leta v aktivnem območju. In res je občutek, da buldožer premetava moje emocije, storiti pa ne morem nič.

Jeseni pa me čaka Saturnov povratek v 7. hišo, hkrati s kvadratom na Venero. Ravno pravi čas za poroko  :P

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #118 on: July 06, 2011, 04:49:01 PM »
Zadnje čase sem napet kot struna. Na momente se komaj brzdam da ne eksplodiram. Potem pa grem takšen še tenis igrat... včeraj sem mislil da pojem lopar (ki seveda ni nič kriv).
No saj. Imamo primere, ko se je to že dogajalo :)

Človek ima dosti kvadratov in opozicij :) Astro.com karta
« Last Edit: July 06, 2011, 04:52:39 PM by Jernej »

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #119 on: July 06, 2011, 05:01:28 PM »
Podvprašanje za one astrologe z več kilometrine. Kateri aspekt bi odgovarjal tej vzkipljivosti?  :Ma :kon :Lu:dv ?