Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2011 ( retrogradnosti, mrki....)  (Read 80064 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: PLANETARNI VPLIVI 2011 ( retrogradnosti, mrki....)
« Reply #150 on: August 24, 2011, 03:24:15 PM »
Jupitrovska tema ;)

Tea zakaj Jupitrovska tema?

oblikovanje lesa oz. mizarjenje je Jupitrovska tema

Hvala Tea za tole razlago, nisem vedela, da je les Jupitrovska tema ::)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #151 on: August 24, 2011, 03:28:15 PM »
Jupitrovska tema ;)

Tea zakaj Jupitrovska tema?

oblikovanje lesa oz. mizarjenje je Jupitrovska tema

Hvala Tea za tole razlago, nisem vedela, da je les Jupitrovska tema ::)

Lesena hiša bi bila npr. Saturn. Saturn je tudi les kot tak.
Jupiter pa je oblikovanje lesa: npr. poklic sodar, mizar ipd..... Torej ko vzamemo oblikovalca in ljubitelja lesa, bomo gledali Jupitra
Ko pa imamo izdelke iz lesa, pa Saturna

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #152 on: August 24, 2011, 03:30:45 PM »
Če potegnem vse skupi, a se čudm, da bo pol leseno, če je taka kombinacija pr nama  ;D
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #153 on: August 24, 2011, 03:48:26 PM »
Hm, zanimivo še iz te perspektive malo pogledat.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #154 on: August 24, 2011, 03:59:30 PM »
Haha, sem šla gledat še karto mojga.

njegov IC je sicer v vodnarju, se pravi če upoštevamo  :U bo to iz dons na jutr varianta, poleg tega je IC na prvi stopinji  :vo, se pravi na ovnovski stopinji. Njegov Uran gre pa drugače v Kozoroga v tretjo hišo, je sicer retrograden in v opoziciji z Marsom.

Moj ima tudi IC v  :vo ...Jaz v  :B.

Kaj bi pa lahko pokazalo to, da imava oba rada "retro"?
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #155 on: August 24, 2011, 04:16:39 PM »
Haha, sem šla gledat še karto mojga.

njegov IC je sicer v vodnarju, se pravi če upoštevamo  :U bo to iz dons na jutr varianta, poleg tega je IC na prvi stopinji  :vo, se pravi na ovnovski stopinji. Njegov Uran gre pa drugače v Kozoroga v tretjo hišo, je sicer retrograden in v opoziciji z Marsom.

Moj ima tudi IC v  :vo ...Jaz v  :B.

Kaj bi pa lahko pokazalo to, da imava oba rada "retro"?

Vladar tvojega  :B na IC je  :Ve:Sk :kon :PL v :Sk.
Jaz mislim, da tale  :Sk in  :PL dajeta pridih tega "retro".

Za tvojega pa ne vem, ker ne poznam njegove karte.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #156 on: September 08, 2011, 11:43:33 AM »
Tale mrk je del Sarosovega cikla št. 123
http://en.wikipedia.org/wiki/Solar_Saros_123

Zato bi se naj v tolmačenju upoštevale njegove karakteristike, glede na dan njegovega nastanka - 29.4.1074
Glavni aspekti:
:Sa :op :NE in  :Ve= :U / :NE

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #157 on: September 13, 2011, 11:22:34 AM »
Tale mrk je del Sarosovega cikla št. 123
http://en.wikipedia.org/wiki/Solar_Saros_123

Zato bi se naj v tolmačenju upoštevale njegove karakteristike, glede na dan njegovega nastanka - 29.4.1074
Glavni aspekti:
:Sa :op :NE in  :Ve= :U / :NE

Torej melanholičnost, psihoze in osamljenost, kaotičnost
Nedotakljivi ideali lahko padejo
A imamo morebiti efemeride za to leto?
www.Astro-Star.net

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #159 on: October 29, 2011, 08:46:34 AM »
Upam, da nisem zgrešila teme...

Zanima me kako je z podaljšanjem pogodbe v času retrogradnega merkurja. Berem da se v njegovi retrogradnosti ne začenja nič novega, ne podpisuje pogodb...
Pri meni je pa tako, da  ravno v retro merkurju pride do podaljšanja pogodbe na delovnem mestu kjer sem. Je pa to delo, ki mi res odgovarja...

Hvala za napotke :-* :-* :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #160 on: October 29, 2011, 01:25:05 PM »

Zanima me kako je z podaljšanjem pogodbe v času retrogradnega merkurja. Berem da se v njegovi retrogradnosti ne začenja nič novega, ne podpisuje pogodb...
Pri meni je pa tako, da  ravno v retro merkurju pride do podaljšanja pogodbe na delovnem mestu kjer sem. Je pa to delo, ki mi res odgovarja...

Gre le z planetarni VPLIV, ne za končno usodo. Koliko ljudem v takem in drugačenem času preteče pogodba ... Pa ni potem kar službe za pustit!
Podpišeš, imaš službo, pa je.  ;) Kaj pa je lahko narobe - delo imaš pa še odgvarja ti in če ti ponudijo podaljšanje, ni kaj za komplicirat.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #161 on: October 29, 2011, 05:35:04 PM »
Neska, vcasih nimas izbire, pac podpises in je. Bos mogoce cez pol leta podpisala spet za nedolocen cas hehe
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #162 on: October 29, 2011, 10:19:38 PM »

Neška, ne gre za novo pogodbo, pač pa za podaljšanje, kar v času R nikakor ni nič narobe. Tako da brez skrbi.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #163 on: October 29, 2011, 10:29:36 PM »

Gre le z planetarni VPLIV, ne za končno usodo. Koliko ljudem v takem in drugačenem času preteče pogodba ... Pa ni potem kar službe za pustit!
Podpišeš, imaš službo, pa je.  ;) Kaj pa je lahko narobe - delo imaš pa še odgvarja ti in če ti ponudijo podaljšanje, ni kaj za komplicirat.

In kaj je planetarni vpliv drugega kot usoda

Mislim, da Neška ni spraševala po mnenju, pač pa je postavila strokovno vprašanje iz področja astrologije in je bilo namenjeno astrologom.

Spoštujem tvoje mnenje Maja, ampak nekoliko nasilno trosiš svojo filozofijo zadnje čase na forumu. Živi in pusti živeti.

Gre za astrološko sobo in za simpatizerje te vede, pa take, ki so astrologijo študirali in o njej vedo vsaj toliko, da si z njo lahko življenjsko koristijo,  poleg tega spoštujemo vsako vprašnje, ki je postavljeno.

O filozofskih vprašanjih ali astrologija drži ali ne - pa prosim odpri novo temo, pa kdor bo želel dokazovati eno ali drugo, lahko piše po želji

Hvala za razumevanje
« Last Edit: October 29, 2011, 10:33:20 PM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #164 on: October 30, 2011, 10:04:48 AM »

In kaj je planetarni vpliv drugega kot usoda

Mislim, da Neška ni spraševala po mnenju, pač pa je postavila strokovno vprašanje iz področja astrologije in je bilo namenjeno astrologom.

Spoštujem tvoje mnenje Maja, ampak nekoliko nasilno trosiš svojo filozofijo zadnje čase na forumu. Živi in pusti živeti.

Gre za astrološko sobo in za simpatizerje te vede, pa take, ki so astrologijo študirali in o njej vedo vsaj toliko, da si z njo lahko življenjsko koristijo,  poleg tega spoštujemo vsako vprašnje, ki je postavljeno.

O filozofskih vprašanjih ali astrologija drži ali ne - pa prosim odpri novo temo, pa kdor bo želel dokazovati eno ali drugo, lahko piše po želji

Hvala za razumevanje

Pod to pa se podpišem Tea :)

Glede na obdobje, ki sem ga in še bom prebila na forumu, moram priznati, da se je dogodila preobrazba foruma, ampak ne v pozitivnem smislu.  Pred časom je bil ta forum razdeljen na teme in vsak, ki je imel znanje oz. pametno idejo....je v določeno rubriko to napisal. Strokovnjak s tega področja pa je podal svoje mnenje, ki pa je bilo kot "strokovna literatura" v branje in učenje drugim. Skratka, v določeni temi si dobil točno to, kar si iskal.
Res je tudi, da so nas zapustili določeni in so prišli novi in s tem tudi nove navade in način izražanja ter komentiranja.

Z mojega stališča bi bilo zaželjeno, da vsak komentira in to po možnosti tehtno v svoji rubriki..

Pustimo astrologom, da je astrološko področje njihovo!
Pustimo vedeževalcem, naj pokažejo maksimalno v tej sobani....
Manjka nam strokovnjak s področja SANJ.....oh, Regina...kje si?
Angelsko področje ima par čudovitih ljudi, ki se trudijo po svojih močeh (prav bi prišla tudi včasih kritična misel naše Nensi...Kje si?)

Na tem forumu je nekaj ljudi s čudovitim ostrim, prodornim in hitrim umom, ki na momente pokaže vso ostrino trenutne situacije, na katero se odzovejo, pa čeprav ni vedno napisano tankočutno... vendar njihov odziv seže v globino, ker je pristen in pošten. Ostanite izvirni!

V naših življenjih in življenjih drugih duš se dogajajo stvari in dogodki, ki presegajo trenutno razumevanje. Zato imamo ta forum, da se lahko obrnemo na naše člane po pomoč. Veliko situacij je bilo v preteklosti rešeno preko zasebnih sporočil, ko so bile take situacije, ki niso za javnost...in je bila tam Tea, Nensi, Andres, Regina..... ne bom več naštevala, ker bi lahko koga užalila, ker ga ni na seznamu. Njihovi odzivi so bili za vsakogar neprecenljivi.

Pa da ne izpustim Andresa....ta čudovit um, srce in duša tega foruma ima neprecenljivo znanje, ki ga pa žal zaradi svojih obveznosti ne deli več v taki meri, kot ga je v preteklosti. Manjka....sicer pa dobro, da ima FB in tam kaj preberemo!

Da ne širokovezim, lepo bi bilo, ko bi forum spet zaživel z dušo in spoštovanjem, znanjem in širokogrudnostjo do vseh, ki na teh straneh prosijo za pomoč in nasvet. Vedeti moramo, da samo določen procent ljudi se registrira in gre za vedno, ko dobi odgovor....večina prej prebira ta forum in se potem opogumi, da vpraša. Mogoče se motim, Andres bolje ve, ker spremlja statistiko.

Tea, duhovna mati in zakladnica astrologije tega foruma, hvala za izrečen (napisan) stavek Maji, s tem si me spodbudila, da sem to napisala, kar me je že dolgo tiščalo!

p.s. manjkajo mi angelčki, no pa bo to tudi prav :-* :-* :-*