Prav na lepi številki se je ustavila Sanjalka. Ima 800 postov.
Toda to ni tema za naštevanje postov, temveč bi dodal svojo izkušnjo s sinom, ki se je zgodila včeraj, torej na dan mrka, oziroma je bilo to okrog 6 ur po mrku.
Ker si je ob novembrskem mrku zlomil nogo in mi sedaj verjame, da imam neke stvari le prav, sem ga predhodno in ponovno predvčerajšnjim opozoril, da ne bo kaj narobe, saj nenazadnje je on dvojček. No, odneslo ga je do amena, imela sva borbe in priznam, sedaj, ko je star 15 let je od mene zaradi groženj, žalitve in ustrahovanja dobil prve batine. Niso bile to batine v dobesednem pomenu, ampak klofuta, vendar zanj, ki tega ni doživel kajpak dovolj, da se je malo k sebi spravil.
Kajpak je takoj klical svojo mamo in na srečo je potegnila z menoj, ter mu tako ni dala nobene protekcije na podlagi česar je bil še bolj užaljen, osramočen in razočaran.
Pravzaprav fant misli, da sem točno vedel kaj se bo včerajšnji dan zgodilo, kar sklepa zaradi mrka, ker sem ga opozoril kot rečeno, in tako sedaj tudi trosi naokoli. Pač da sem cel scenarij vedel vnaprej in nisem povedal.

Čakam torej naslednji mrk, da bom videl koga bo kresnil.
Je pa zanimivo da že tri dni videvam vrane, ko letijo v moji bližini. Enkrat sta bili dve, dvakrat pa ena. Navadno mi je v preteklosti kdo umrl ob takih videvanjih, to pot upam, da je šlo za znak tega kar se je včeraj tudi zgodilo.
Andres