Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2011 ( retrogradnosti, mrki....)  (Read 80104 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
Re: PLANETARNI VPLIVI 2011 ( retrogradnosti, mrki....)
« Reply #225 on: December 01, 2011, 09:28:47 AM »
Kam lahko štejem zamenjavo osebnega zdravnika - med nove začetke ali dokončanje (dokončanje namere izpred 6 mesecev)?

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #226 on: December 01, 2011, 09:31:24 AM »
Hehe, meni je že pred časom zobozdravnica "ušla v penzijo", pa imam 1. pregled in podpis pogodbe 12.12. ob 12.10 . Kar bo pa bo, se tolažim, da itak ni zadnji zobar v mojem življenju ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #227 on: December 01, 2011, 09:44:35 AM »
Tejka, hvala bogu nisi tako saturnovska kot jaz...ko se enkrat nekam vsedem, se vsedem za dolgo.... ;D Zato pa sprašujem, ker mi ni jasno povsem :-\

Sicer pa Tejčka, leto te je brati in lep dan ti želim :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #228 on: December 01, 2011, 10:04:35 AM »
Enako Ametist :-*

Drugače pa sem kar se zdravja tiče kar Saturnovska... 6. se začne v  :ko in do zdaj sem splošno zdravnico menjala le, ko je bilo to nujno potrebno (so me "vrgli" iz šolske ambulante), zobarja tudi zdaj prvič... No pa saj bova nekako, ane ;) :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #229 on: December 01, 2011, 10:27:37 AM »
Kam lahko štejem zamenjavo osebnega zdravnika - med nove začetke ali dokončanje (dokončanje namere izpred 6 mesecev)?

Ja, to je vprašanje. Ker ponavadi so zaključki povezani tudi z novimi začetki. Ponavadi je tako, da kadar se to dogaja v R - potem pomeni, da se je že zdavnej nekaj tudi začelo v R. Če imaš mogoče podatek, kdaj si začela s svojim zdajšnjim zdravnikom, pomaga.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #230 on: December 01, 2011, 10:38:48 AM »
Ja poden, mam eno naročeno popoldne za analizo, mi je poslala še neka dodatna vprašanja, sem jih hotela zdaj predelati, pa astro com ne deluje  :o  Hmmm kje še lahko karto nardim  >:(
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #231 on: December 01, 2011, 10:40:29 AM »

Ja, to je vprašanje. Ker ponavadi so zaključki povezani tudi z novimi začetki. Ponavadi je tako, da kadar se to dogaja v R - potem pomeni, da se je že zdavnej nekaj tudi začelo v R. Če imaš mogoče podatek, kdaj si začela s svojim zdajšnjim zdravnikom, pomaga.

Tea, pojma nimam.. jo imam že več kot 10 let in ne vem datuma. Verjetno pa je bolje da počakam. Bi pa rada v tem letu to uredila. Kdaj bi bilo najbolje?

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #232 on: December 01, 2011, 10:42:03 AM »
Ja poden, mam eno naročeno popoldne za analizo, mi je poslala še neka dodatna vprašanja, sem jih hotela zdaj predelati, pa astro com ne deluje  :o  Hmmm kje še lahko karto nardim  >:(

saj piše, da bo do 13. ure urejeno :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #233 on: December 01, 2011, 10:42:22 AM »
Mene ponavadi prime zobar v R marsu hehe. Ker imam v progresijah R marsa od mojega 16 leta naprej, ko se je obračal, sploh nimam svojega stalnega zobarja.

Tejka jaz imam pa 12.12. o 12.15 okulista
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #234 on: December 01, 2011, 10:43:35 AM »

saj piše, da bo do 13. ure urejeno :)

Ja sam mam druge stvari takrat  :(
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #235 on: December 01, 2011, 10:44:31 AM »
Potem edino, da si potegneš dol solar fire - ali pa meni pošlji podatke, pa ti pošljem karto na mail.
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #236 on: December 07, 2011, 10:54:21 AM »
Mater sem čudna vedno jo R  :Me  jaz začnem pisat prošnje za službe, ko gre mimo, tud mene mine  ???

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #237 on: December 07, 2011, 10:58:25 AM »
A jaz prav berem, da imam tega merkurja ravno na svojem natalnem?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #238 on: December 07, 2011, 11:05:17 AM »
Ne vem kaj je bilo te dni.
Moja hči je imela hud konflikt z mano, povedala mi je par krepkih, ki so me zelo zabolele.
Pa še prav je imela, vendar zelo boli...
Mislim, da je pri meni deloval T :Sa :op N :Sa ali pa še vpliv  T :Sa :kon N :Lu.

Seveda je bil istočasno tudi  :So mrk, ki mi je padel ravno na IC, se pravi je bilo prisotnih več dejavnikov.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #239 on: December 11, 2011, 04:32:51 AM »
Prav na lepi številki se je ustavila Sanjalka. Ima  800 postov. 

Toda to ni tema za naštevanje postov, temveč bi dodal svojo izkušnjo s sinom, ki se je zgodila včeraj, torej na dan mrka, oziroma je bilo to okrog 6 ur po mrku.
Ker si je ob novembrskem mrku zlomil nogo in mi sedaj verjame, da imam neke stvari le prav,  sem ga predhodno in ponovno predvčerajšnjim opozoril, da ne bo kaj narobe, saj nenazadnje je on dvojček. No, odneslo ga je do amena, imela sva borbe in priznam, sedaj, ko je star 15 let je od mene zaradi groženj, žalitve in ustrahovanja dobil prve batine.  Niso bile to batine v dobesednem pomenu, ampak klofuta, vendar zanj, ki tega ni doživel kajpak dovolj, da se je malo k sebi spravil.

Kajpak je takoj klical svojo mamo in na srečo je potegnila z menoj, ter mu tako ni dala nobene protekcije na podlagi česar je bil še bolj užaljen, osramočen in razočaran.

Pravzaprav fant misli, da sem točno vedel kaj se bo včerajšnji dan zgodilo, kar sklepa zaradi mrka, ker sem ga opozoril kot rečeno, in tako sedaj tudi trosi naokoli. Pač da sem cel scenarij vedel vnaprej in nisem povedal.  :laugh:

Čakam torej naslednji mrk, da bom videl koga bo kresnil.

Je pa zanimivo da že tri dni videvam vrane, ko letijo v moji bližini.  Enkrat sta bili dve, dvakrat pa ena.  Navadno mi je v preteklosti kdo umrl ob takih videvanjih, to pot upam, da je šlo za znak  tega kar se je včeraj tudi zgodilo.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858