9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zadnje čase sem napet kot struna. Na momente se komaj brzdam da ne eksplodiram. Potem pa grem takšen še tenis igrat... včeraj sem mislil da pojem lopar (ki seveda ni nič kriv).Torej, kaj bi lahko bilo "krivo"...Začne se vpliv P . To vsekakor iluminira mojo (samo)kritičnost s tem :de Marsom na DC-ju.Aktiven je tudi vpliv T in bo praktično do konca leta v aktivnem območju. In res je občutek, da buldožer premetava moje emocije, storiti pa ne morem nič.Jeseni pa me čaka Saturnov povratek v 7. hišo, hkrati s kvadratom na Venero. Ravno pravi čas za poroko
Podvprašanje za one astrologe z več kilometrine. Kateri aspekt bi odgovarjal tej vzkipljivosti? v ?
RETROGRADNO POTOVANJE PLANETOV V LETU 2011Merkur potuje retrogradno v letu 2011od 2. avgusta do 26. avgusta 2011od 24. novembra 2011 do 14. decembra 2011-------------------------------------------------------------------------Uran potuje retrogradno v letu 2011od 9. julija do 10. decembra 2011--------------------------------------------------------------------------Neptun potuje retrogradno v letu 2011od 3. junija do 9. novembra 2011--------------------------------------------------------------------------Pluton potuje retrogradno v letu 2011od 9. aprila do 16. septembra 2011--------------------------------------------------------------------------Jupiter :J potuje retrogradno v letu 2011od 30. avgusta do 25. decembra 2011
Hvala, Taja!Sem se hotela lotit novega projekta... bom raje počakala do konca avgusta.
Quote from: Pika on August 04, 2011, 08:52:11 AMHvala, Taja!Sem se hotela lotit novega projekta... bom raje počakala do konca avgusta. To maš prav, kajti preprek in ovir, bi bilo zaradi R merkurja kar precej. Raje se loti kaj nedokončanega od prej, pri tem je retro merkur bolj naklonjen.