Regina, zopet sem prišla v tvoj kotiček na obisk.
Zadnjič sem te spraševala o tistem neznosnem smradu, ki sem ga vonjala in bežala proč od njega.
Tokrat pa je stvar popolnoma drugačna. Saj jaz si lahko razlagam po svoje, saj si vsi iščemo neke razlage, vendar ti si strokovnjak na tem področju in vedno me zanimajo mnenja drugih.
Bila sem v trgovini in iskala nekaj, da bi si kupila. Na oddelku parfumov.
Vendar bolj kot sem iskala vonj, ki bi mi bil všeč, bolj nisem nič takšnega našla. Razočarana sem se odločila, da ne bom kupila nič.
In, ko sem že odhajala iz trgovine pristopi k meni nekdo v dogem belem oblačilu, me prime za levo roko in me s parfumom poškropi po njej. Reče:"Vzemi, to je parfum zate." in mi da škatlico v roke. Najprej povonjam svojo roko in vonj je bil nenavadno lep, omamen...čudovit. Bila sem navdušena in presenečena, da sama tega vonja nisem našla. Pogledam na škatlico in ta je bila bela na njej pa narisan čudovit angel. Parfum pa se je imenoval Beli Angel.
Seveda sem parfum vzela in nenehno vonjala svojo roko, ki je takooo lepo dišala.
Ko sem odhajala iz trgovine sem na polici zagledala še ostale angelske parfume, toda bili so bronasti in zlati. Povonjala sem tudi njih, toda nobeden me ni tako prevzel, kot ravno tisti, ki mi ga je ta oseba dala.
Še celo noč sem v snu vonjala ta vonj, čeprav se je dogajanje v sanjah spreminjalo, je vonj ostal še vedno na moji roki.
Pravzaprav ga čutim še sedaj.
In ker sem ljubiteljica arom in parfumov upam, da bom takšen parfum v resnici kdaj lahko kupila

Regina, pozdravček in lep dan