Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma III  (Read 210616 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma III
« Reply #270 on: December 06, 2007, 12:20:06 PM »
 ;D ;D ;D Si me pa našla, Regina. In navsezadnje je pameten predlog. Vsak bi lahko pokomentiral svoje sanje, saj verjetno tudi trenutna čustva igrajo tu pomembno vlogo.

O.k. Sprejmem izziv.

Torej, moje misli so bile pod velikim vprašajem. Je prav, ni prav...? Iti naprej, iti nazaj...?
Ker sem v trgovini iskala......iščem tudi v življenju. Ker nič nisem našla.....nič ne najdem v življenju.
Nekdo pride in mi da ravno to kar iščem. In še zelo mi je všeč.
Moje mnenje je, da mi je bilo s tem nakazano, da nisem sama. Pomoč je. Da mi je dan parfum belega angela pa sprejmem kot navodilo, da naj v življenju nosim in ohranjam čistost
duha.

To je moja čisto laična razlaga. Kaj misliš?

Ti, ti, Regina  :D ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #271 on: December 06, 2007, 05:10:53 PM »
;D ;D ;D Si me pa našla, Regina. In navsezadnje je pameten predlog. Vsak bi lahko pokomentiral svoje sanje, saj verjetno tudi trenutna čustva igrajo tu pomembno vlogo.

Točno tako. Trenutna čustva so največkrat naša bremena, s katerimi gremo zvečer spat, zato imajo v sanjah tako pomembno vlogo. Ko se zjutraj zbudimo, se tudi čustva "ohladijo" in svet je lahko naenkrat popolnoma drugačen.  ;) 
Bila si pridna, Nataša. Sprejela si izziv in dobro si opravila svojo nalogo. ;D
Razlaga sploh ni laična in vsak, ki se s sanjami ukvarja, ti bo to lahko mirno potrdil. Namreč, pomembno je samo tisto, kar se tebi kot sanjalcu zdi resnično.

Da ne boš mislila, da sem bila nagajiva, pa bom še malo pokomentirala. Saj smem?  ;)
Simboliko trgovine si zadela v nulo. To je res kraj, ki nam ne daje samo v resnici možnost izbire, ampak tudi v sanjah, zato so tvoja vprašanja, če je šlo za neko odločitev "Je prav, ni prav...? Iti naprej, iti nazaj...?", povsem na mestu. Ker vsaka odločitev prinaša neke posledice, pa naj so to pozitivne ali negativne, obnašanje v trgovini nakazuje, kako se bo človek s posledicami znašel, kako jih bo obvladoval ali sprejemal in konec koncev, kako je navdušen nad spremembo, ki se bo z odločitvijo "zgodila".
Na tem mestu lahko spet vskočiš in sama presodiš, kaj ti je odločitev prinesla. Če imaš rada preizkušene in že utečene stvari, se lahko zgodi, da boš kar naenkrat ugotovila, da te sprememba obremenjuje. Če pa se ti zdi, da je šlo za priložnost, ki je ne bi smela zamuditi, te je bilo samo strah, kako boš težave in stiske, ki so bile z odločitvijo povezane, premagala.

Pa še nekaj. Verjetno veš, da parfum Angel v resnici obstaja? Sicer ni v beli, niti zlati ali bronasti škatlici, je pa tako omamen in čudovit.... kot ga opisuješ. Zame je to noro dober parfum in skoraj vedno se najde v moji zbirki. Moč angelov, ujeta v steklenički, kapljica na sencih ali za ušesi, je neizmerno čutna in hkrati zelo ezoterična. Bi si lahko predstavljala, da te je morda v sanjah "poklical", da bi ga v resnici preizkusila in si ga kupila? S svojo simbolično vrednostjo obuja nostalgične spomine, vonj pa nam "pomaga", ko si želimo, da bi nas ljudje toplo in lepo sprejeli. 
Torej, ljubiteljica parfumov, privošči si ga. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #272 on: December 06, 2007, 05:21:55 PM »
Oj, Regina ti si sonček!

Sem prav vesela tvojih besed. In veš, da je bil dan resnično popolnoma drugačen? Pravzaprav misli.
Hvala ti.

Praviš, da parfum Angel obstaja? O, zdaj pa na lov za njim. :D

Regina hvala in pozdravček :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #273 on: December 06, 2007, 05:26:46 PM »
Praviš, da parfum Angel obstaja? O, zdaj pa na lov za njim. :D

Ejjj, pa poročaj.   ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #274 on: December 06, 2007, 06:25:39 PM »
Definitivno poročam! ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #275 on: December 06, 2007, 06:37:26 PM »
Definitivno poročam! ;D

Se že veselim.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #276 on: December 06, 2007, 09:48:35 PM »
Jaz prevec berem tale forum!

Sem danes sanjala, da sem sla na WC in so se vrata odpirala. Vedela sem, da so to eni duhci, nisem pa bila prepricana, dokler na vijolicnih oblazinjenih vratih nisem videla odtisov prstov, ki so potiskali vrata. Jaz pa z druge strani. Pa se enkrat sem videla, da mi duhci nagajajo, samo se ne spomnim, kako. ???

To je pa prevec- se bom morala malo distancirat :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #277 on: December 06, 2007, 09:50:39 PM »
Jaz prevec berem tale forum!

Sem danes sanjala, da sem sla na WC in so se vrata odpirala. Vedela sem, da so to eni duhci, nisem pa bila prepricana, dokler na vijolicnih oblazinjenih vratih nisem videla odtisov prstov, ki so potiskali vrata. Jaz pa z druge strani. Pa se enkrat sem videla, da mi duhci nagajajo, samo se ne spomnim, kako. ???

Samo probej  ::)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #278 on: December 06, 2007, 09:55:51 PM »

Ja ja, pa kaj še? Raje uporabi svojo intuicijo in ugotovi, kako lahko duhecom nagajaš nazaj.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #279 on: December 06, 2007, 10:01:13 PM »
Ej, da pa se na WC ne morem >:(

Sicer pa je res, da zadnje case nic vec ne razumem na nasem forumu: angeli, pa sporocila iz onstranstva, pa Tajine stevilke... - vse to me veseli, da potekajo pogovori, samo razumem pa vedno manj.  :'(

jah  :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #280 on: December 06, 2007, 10:02:57 PM »
Veš kaj, najbolje da greš v bar k bikcu na en coctail. Bosta malo pokomentirala dogajanje  :D
www.Astro-Star.net

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #281 on: December 06, 2007, 10:03:23 PM »

Sicer pa je res, da zadnje case nic vec ne razumem na nasem forumu: angeli, pa sporocila iz onstranstva, pa Tajine stevilke... - vse to me veseli, da potekajo pogovori, samo razumem pa vedno manj.  :'(

A na WC si šla ???
Potem si pa ti glasbeni post od Andresa "odplaknila", ti ti porednica  ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #282 on: December 06, 2007, 10:04:51 PM »

A na WC si šla ???

Hmmm, sigurno nisi pokrila WC s pokrovom  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #283 on: December 06, 2007, 10:08:10 PM »
Punce ne hecajte se. Apemaya je ena redkih, ki ima v sanjah dobro prebavo, pa bo te angele, sporocila iz onstranstva in Tajine številke mimogrede predelala. Potem se pa kar pripravite, ko pride na tisti obisk, s katerim že toliko časa grozi.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #284 on: December 06, 2007, 10:09:21 PM »
Veš kaj, najbolje da greš v bar k bikcu na en coctail. Bosta malo pokomentirala dogajanje  :D

Najbolje res, da enega ruknem :D Upam, samo da sva po razumevaju tem na istem, ker ce ne bom morala dva ruknit :D

A na WC si šla ???

Hmmm, sigurno nisi pokrila WC s pokrovom  ;D

Ja, WC pokrova pa nikoli ne spustim ::) Mogoce je pa Andres cistil vodni kamen :D