Si me pa našla, Regina. In navsezadnje je pameten predlog. Vsak bi lahko pokomentiral svoje sanje, saj verjetno tudi trenutna čustva igrajo tu pomembno vlogo.
Točno tako. Trenutna čustva so največkrat naša bremena, s katerimi gremo zvečer spat, zato imajo v sanjah tako pomembno vlogo. Ko se zjutraj zbudimo, se tudi čustva "ohladijo" in svet je lahko naenkrat popolnoma drugačen.
Bila si pridna, Nataša. Sprejela si izziv in dobro si opravila svojo nalogo.

Razlaga sploh ni laična in vsak, ki se s sanjami ukvarja, ti bo to lahko mirno potrdil. Namreč, pomembno je samo tisto, kar se tebi kot sanjalcu zdi resnično.
Da ne boš mislila, da sem bila nagajiva, pa bom še malo pokomentirala. Saj smem?

Simboliko trgovine si zadela v nulo. To je res kraj, ki nam ne daje samo v resnici možnost izbire, ampak tudi v sanjah, zato so tvoja vprašanja, če je šlo za neko odločitev "Je prav, ni prav...? Iti naprej, iti nazaj...?", povsem na mestu. Ker vsaka odločitev prinaša neke posledice, pa naj so to pozitivne ali negativne, obnašanje v trgovini nakazuje, kako se bo človek s posledicami znašel, kako jih bo obvladoval ali sprejemal in konec koncev, kako je navdušen nad spremembo, ki se bo z odločitvijo "zgodila".
Na tem mestu lahko spet vskočiš in sama presodiš, kaj ti je odločitev prinesla. Če imaš rada preizkušene in že utečene stvari, se lahko zgodi, da boš kar naenkrat ugotovila, da te sprememba obremenjuje. Če pa se ti zdi, da je šlo za priložnost, ki je ne bi smela zamuditi, te je bilo samo strah, kako boš težave in stiske, ki so bile z odločitvijo povezane, premagala.
Pa še nekaj. Verjetno veš, da parfum Angel v resnici obstaja? Sicer ni v beli, niti zlati ali bronasti škatlici, je pa tako omamen in čudovit.... kot ga opisuješ. Zame je to noro dober parfum in skoraj vedno se najde v moji zbirki. Moč angelov, ujeta v steklenički, kapljica na sencih ali za ušesi, je neizmerno čutna in hkrati zelo ezoterična. Bi si lahko predstavljala, da te je morda v sanjah "poklical", da bi ga v resnici preizkusila in si ga kupila? S svojo simbolično vrednostjo obuja nostalgične spomine, vonj pa nam "pomaga", ko si želimo, da bi nas ljudje toplo in lepo sprejeli.
Torej, ljubiteljica parfumov, privošči si ga.