Author Topic: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. Šesti del  (Read 156440 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. Šesti del
« Reply #150 on: September 11, 2011, 11:03:25 PM »
Nekaj bi vas prosila: bi mi lahko katera malo pogledala, zakaj se ne morem učiti?
Pred kratkim sem delala v tej smeri, pa se mi zdi, da se vrtim v krogu.
Navsezadnje se je le treba lepo vsedet, pa učit - ampak jaz tega ne morem več.
Sem pred koncem študija, mam še par izpitov, ki bi lahko bili že zdavnaj narejeni, tako da se mi že meša počasi.
Sem poskusila tudi z nalaganjme znanja, samo ni bilo pozitvnih rezutatov. 

A je še kaj v moji podzavesti, (poleg lenobe in izgube "zic ledra"v realnosti), kar bi me lahko oviralo?

lp, andreja

Andreja, ovir je lahko nešteto, vse pa so del tvoje podzavesti. Najprej ugotovi, zaradi česa se ne moreš učiti, kaj pozitivnega ti prinaša to stanje in delaj na tem, da vse tisto, česar te je strah čimprej opustiš. Stvari, ki se nam zdijo zakomplicirane so pravzaprav čisto preproste.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #151 on: September 13, 2011, 12:39:57 AM »
Hvala, Gaja. Sem ravno ugotovila, da res ni vse tako črno.  :D
Kot si rekla: "Stvari, ki se nam zdijo zakomplicirane so pravzaprav čisto preproste."

lp

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #152 on: September 13, 2011, 10:47:11 AM »
Hvala, Gaja. Sem ravno ugotovila, da res ni vse tako črno.  :D
Kot si rekla: "Stvari, ki se nam zdijo zakomplicirane so pravzaprav čisto preproste."

lp

Me veseli, da si spregledala. :)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #153 on: September 19, 2011, 07:30:34 AM »
Eno vprašanje.
Prepričanje glede glivic? Gre se za glivice na nohtih na nogah.
Ne vem, če se prav spomnim, ampak a ni uno, da glivice padajo na razmišljanja ala: Js sm žrtev, ne morem premenit ničesar, ipd?

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #154 on: September 19, 2011, 07:33:56 AM »
Sicer nisem prepričana, kaj točno so glive, moram pogledat doma v knjigo, drugače pa bi rekla, da je to zato, ker dovoliš, da te nekdo razjeda, možno tudi, da dovoliš, da te razjeda občutek krivde.

To popucaj, če hočeš jih odpravit, pa vsak večer lepo eterično olje čajevca na noht, pa bo šlo stran  ;)
9ZK 674

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #155 on: September 19, 2011, 09:37:20 AM »
Tenkju veri mač, maj dir.

;) :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Luna

• Mojster
« Reply #156 on: September 20, 2011, 11:39:49 PM »
Okej eno čudno in nenavadno vprašanje imam. A bi se dalo povečati jakost in intenzivnost čustev? Zdi se mi, kot da sem premalo čustvena. Ko me ena stvar prizadane mi je par minut hudo, potem pa se mi zdi da kar preveč racionalno reagiram, rečem okej to je zdej tko, vdih, izdih, gremo dalje. Saj premišljujem, če je to sploh slaba stvar, ampak se mi zdi, da bi mogla bolj občutiti bolečino. Jokala res že zelo dolgo nisem, pa sem že imela razloge. Se mi zdi, da enako velja tudi za kakšna bolj močna, pozitivna čustva. Sem par minut res zelo vesela, se pravi v afektu, potem pa ajde, gremo dalje, takoj nazaj na nevtralno. Pa tega ne delam namerno, ampak nekako sem skos v nekem nevtralnem občutenju, ki ga sploh ne znam poimenovati. Saj ne, da bi mislila, da bi mogla cel čas nekaj močnega občutiti, samo bolj pa že. Ne vem, če bo kdo sploh razumel, zelo težko to razložim.  :-\

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #157 on: September 21, 2011, 07:51:01 AM »
Okej eno čudno in nenavadno vprašanje imam. A bi se dalo povečati jakost in intenzivnost čustev? Zdi se mi, kot da sem premalo čustvena. Ko me ena stvar prizadane mi je par minut hudo, potem pa se mi zdi da kar preveč racionalno reagiram, rečem okej to je zdej tko, vdih, izdih, gremo dalje. Saj premišljujem, če je to sploh slaba stvar, ampak se mi zdi, da bi mogla bolj občutiti bolečino. Jokala res že zelo dolgo nisem, pa sem že imela razloge. Se mi zdi, da enako velja tudi za kakšna bolj močna, pozitivna čustva. Sem par minut res zelo vesela, se pravi v afektu, potem pa ajde, gremo dalje, takoj nazaj na nevtralno. Pa tega ne delam namerno, ampak nekako sem skos v nekem nevtralnem občutenju, ki ga sploh ne znam poimenovati. Saj ne, da bi mislila, da bi mogla cel čas nekaj močnega občutiti, samo bolj pa že. Ne vem, če bo kdo sploh razumel, zelo težko to razložim.  :-\

Luna škoda, ker v podpisu nimaš svoje astrološke karte, bi nekoliko pogledali postavitev lune in ata Saturna. Mogoče se res najprej premaknemo v sobo za astro.

Te pa popolnoma razumem.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #158 on: September 21, 2011, 08:05:55 AM »

Hm, Luna, tkole ti bom rekla. Mogoče to niti ni tako napačno. Konec koncev je ta tvoja zadeva nekakšna nenavezanost na čustva, kar je čisto ok. Ljudje drugače doživljajo čustva, vsak po svoje. Mogoče ti enostavno sedaj ego govori, da bi morala bolje občutiti, bolj globoko, bolj veselo. Ni res. Ti si popolno bitje v vsej svoji lepoti in nobenega razloga ni, da bi to spreminjala. Zgolj sprejmi ta del sebe, pa boš videla, da se ti bo sprostilo, boš verjetno potem tudi lažje vse dojemala, bolj globoko. Če rabiš še kaj, pa samo sporoči.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #159 on: September 21, 2011, 08:15:15 AM »
Luna kot predstavnik zračnega znamenja te popolnoma razumem...čustva so kaj? Nekaj za na kruh namazat  :D  Da ne bo pomote, sem vesela, žalostna, ampak to mine tako hitro kot je prišlo. Večinoma pa sploh ne razumem zakaj se nekdo tako razburja. Nič ni narobe s tem, sprejmi to kot del sebe, veš koliko manj problemov imaš zaradi tega  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #160 on: September 21, 2011, 09:39:30 AM »
Ah, Luna, nič narobe tole. Zakaj bi pa rabila neke pretirane čustvene izbruhe in izlive? Jokanje ob filmih, na porokah, ganejnost na račun majhnih kužkov, otrok itd. Tega ne rabiš.  ;D

Jaz tudi čustev ne kažem. Jokat ne znam, fascinira me samo tisto, kar interpretiram kot res nekaj posebnega, ne skačem v zrak in kričim od navdušenja za vsak k* (oops). Pa to ne pomeni, da sem kamen, čeprav izgleda tako. V sebi imam globoko morje občutkov (ko sem srečna, sem res srečna in ko trpim, res trpim - po škorpijonsko, hehe), ampak jih pokažem samo zelo bližnjim osebam. Pa ni to nobena zatrtost čustev, noben strah pred izražanjem - taka sem. Enkraten, neponovljiv individuum. ;D
« Last Edit: September 21, 2011, 09:41:38 AM by Maja »
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #161 on: September 21, 2011, 09:45:38 AM »
Maja :Lu :kon :U pa res ne bo preveč čustvena ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #162 on: September 21, 2011, 09:48:52 AM »
 :Lu:ri je pa učasih še preveč  :P
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #163 on: September 21, 2011, 09:49:48 AM »
Maja :Lu :kon :U pa res ne bo preveč čustvena ;D

Berem zdaj na internetu interpretacijo za tole ... Nihanje čustev, spremenljivost, močan PMS itd. Ne bi držalo. Se obvladam, PMS-a pa sploh ne poznam ... To bo pomota. :D
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #164 on: September 21, 2011, 09:50:32 AM »
Zato smo pa tako zelo pisani in tako bolj zanimivi en drugemu ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.