Hvala!
Spet prebrala.
Se identificiram natanko s 3,2% napisanega. 
na kolk stopinj maš lilith
Mogoče se je malo težje identificirat s planeti, ki so postavljeni v vkleščena znamenja, poleg tega tvoja Lilith dela trigon na Luno
Kaj pa porečeš za tvojo Venero, ki je, če bi odšteli trigon k AC neaspektirana z aspekti 1 reda
Hmmm...
Osamljena venera?

Moja ženskost... hmmm...
Visoke pete s težavo obujem (čeprav so mi lepe), se mi zdi, kot da se kr neki afnam takrat in začnem humor na svoj račun zganjat. Tud s šminko začnem čudno usta premikat in na splošno komaj zadržujem smeh, ko vidim žensko, ki se lomi v vrtoglavih štiklih.

Bohvar da takrat kaj popijem, najmanjši umeten noht mi je za umret smešen.
Recimo, da imam rada naravno, pristno, nenarejeno ženstvenost in ženskost. In estetiko. Nič kiča, nič blefa, nič pretiranega okraševanja.
Ma ne vem... koliko ima to veze z mojo Venero. Trenutno se samo to spomnim napisat.
Aja... pa se mi zdi, da glede sprejemanja - dajanja... si (morda?) ne pustim dovolj "sprejemati".
Jaz sem sicer to svojo venero gledala v konjunkciji z marsom, čeprav je orbis zelo širok, najbrž preširok. Sem se enkrat našla v splošnem opisu tega aspekta, če se sploh prav spomnim... bom še enkrat prebrala.
Enkrat sem zasledila nekje tukaj na forumu, da vkleščena znamenja pridejo do izraza po 40. letu. Imam občutek, da neke kvalitete "škorpijonove energije" vedno bolj opažam pri sebi. Bikova stabilnost oz. stalnost se mi pa tudi zdi, da se me je bolj prijela v zadnjih letih.