Author Topic: Natalne karte članov foruma-četrti del  (Read 69093 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Natalne karte članov foruma-četrti del
« Reply #105 on: November 08, 2011, 09:37:39 AM »
Hvala!
Spet prebrala.
Se identificiram natanko s 3,2% napisanega.  ::)

na kolk stopinj maš lilith

Na 3. stopinji skoraj natančno (3,04,24 ). Dvojčkova?
No recimo da se identificiram s 30%.  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #106 on: November 08, 2011, 09:57:39 AM »
Hvala!
Spet prebrala.

Mogoče se je malo težje identificirat s planeti, ki so postavljeni v vkleščena znamenja, poleg tega tvoja Lilith dela trigon na Luno

Kaj pa porečeš za tvojo Venero, ki je, če bi odšteli trigon k AC neaspektirana z aspekti 1 reda

Na 3. stopinji skoraj natančno (3,04,24 ). Dvojčkova?
No recimo da se identificiram s 30%.  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #107 on: November 08, 2011, 11:58:37 AM »
Hvala!
Spet prebrala.

Mogoče se je malo težje identificirat s planeti, ki so postavljeni v vkleščena znamenja, poleg tega tvoja Lilith dela trigon na Luno

Kaj pa porečeš za tvojo Venero, ki je, če bi odšteli trigon k AC neaspektirana z aspekti 1 reda

Hmmm...
Osamljena venera?  ;)
Moja ženskost... hmmm...
Visoke pete s težavo obujem (čeprav so mi lepe), se mi zdi, kot da se kr neki afnam takrat in začnem humor na svoj račun zganjat. Tud s šminko začnem čudno usta premikat in na splošno komaj zadržujem smeh, ko vidim žensko, ki se lomi v vrtoglavih štiklih.  ;)  Bohvar da takrat kaj popijem, najmanjši umeten noht mi je za umret smešen.
Recimo, da imam rada naravno, pristno, nenarejeno ženstvenost in ženskost. In estetiko. Nič kiča, nič blefa, nič pretiranega okraševanja.
Ma ne vem... koliko ima to veze z mojo Venero. Trenutno se samo to spomnim napisat.
Aja... pa se mi zdi, da glede sprejemanja - dajanja... si (morda?) ne pustim dovolj "sprejemati".
Jaz sem sicer to svojo venero gledala v konjunkciji z marsom, čeprav je orbis zelo širok, najbrž preširok. Sem se enkrat našla v splošnem opisu tega aspekta, če se sploh prav spomnim... bom še enkrat prebrala.

Enkrat sem zasledila nekje tukaj na forumu, da vkleščena znamenja pridejo do izraza po 40. letu. Imam občutek, da neke kvalitete "škorpijonove energije" vedno bolj opažam pri sebi. Bikova stabilnost oz. stalnost se mi pa tudi zdi, da se me je bolj prijela v zadnjih letih.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #108 on: November 14, 2011, 06:03:38 PM »

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #109 on: November 14, 2011, 06:13:36 PM »
Hm, bi lahko  :Sa čez  :NE v 6. hiši kaj nagajal?
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #110 on: November 14, 2011, 06:26:35 PM »

Rapidno izgublja težo, vzroka ne najdejo. Izgleda upadlo, včeraj sem se ga prestrašila. Daleč od tega, da bi zgledal zdrav. Počuti se danes ok.
Kolikor vidim, gre (bo šel)  :Sa čez  :U, ne čez Neptuna??

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #111 on: November 14, 2011, 07:17:46 PM »

Rapidno izgublja težo, vzroka ne najdejo. Izgleda upadlo, včeraj sem se ga prestrašila. Daleč od tega, da bi zgledal zdrav. Počuti se danes ok.

Ja, tako je, zmotila sem se ... Mislila  :U, napisala Neptun ... :embarrassed:
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #112 on: November 14, 2011, 07:20:11 PM »

Ja, tako je, zmotila sem se ... Mislila  :U, napisala Neptun ... :embarrassed:

Sej se mi je zdelo, da si se zaplanetila.  ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #113 on: November 14, 2011, 07:22:03 PM »

Kar nekaj vplivov lahko zabeležimo

Plutonski kvadrat k natalnemu Plutonu v 6 hišo - včasih je ta kvadrat prinesel konec življenja, še posebno, če je bil v kombinaciji 8 in 6 hiše.

Venera kot vladarica AC /naše telo/in dispozitorica Plutona - je napadena s strani T Saturna - kvadrat

Mars kot tradicionalni sovladar 6 hiše pa z opozicijo T Saturna

in seveda tudi Saturnov prehod preko Urana - tako da lahko rečemo, da ta trenutek T Saturn sproža T kvadrat

kriza bo še trajala, dokler se Saturn ne premakne dol /sredi decembra/ in se bo ponavljala še v nekaj prehodih.

Poleg tega P Luna počasi vstopa v kvadrat z vladarjem 6 hiše Merkurjem

Naj se pozabava s sporočilom planetov ......
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #114 on: November 14, 2011, 09:40:36 PM »

Kar nekaj vplivov lahko zabeležimo

Plutonski kvadrat k natalnemu Plutonu v 6 hišo - včasih je ta kvadrat prinesel konec življenja, še posebno, če je bil v kombinaciji 8 in 6 hiše.

Venera kot vladarica AC /naše telo/in dispozitorica Plutona - je napadena s strani T Saturna - kvadrat

Mars kot tradicionalni sovladar 6 hiše pa z opozicijo T Saturna

in seveda tudi Saturnov prehod preko Urana - tako da lahko rečemo, da ta trenutek T Saturn sproža T kvadrat

kriza bo še trajala, dokler se Saturn ne premakne dol /sredi decembra/ in se bo ponavljala še v nekaj prehodih.

Poleg tega P Luna počasi vstopa v kvadrat z vladarjem 6 hiše Merkurjem

Naj se pozabava s sporočilom planetov ......

Hvala, Tea!
Ne verjamem, da se bo pozabaval s sporočilom planetov, ker do astrologije nima nobenega odnosa. Zaenkrat.
(je pa pred časom dovolil, da pokažem karto astrologu)

Se pravi njegovo telo, zdravje... je zelo na udaru. Praktično je njegovo življenje ogroženo.
Psihično je pa tudi na psu, to je očitno. To se najbrž tudi vidi v karti??
Pluton bo pa na tej poziciji še celo večnost, a ne?

A vidiš sploh možnosti, da se izvleče ven iz tega?
Kaj bi mu kot astrologinja svetovala?

Hvala!

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #115 on: November 15, 2011, 05:41:37 AM »
Pika moj mož je pri  :PL kvadratu shujšal tako, da smo samo gledali, dobesedno čez noč. Psihično stanje na psu. Moj je sicer ful proti razno raznim meditacijam itd, ampak toliko se je spokal, da je šel vsak dan v naravo, pa ven zmetal iz življenja tisto kar ne rabi  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #116 on: November 15, 2011, 08:08:47 AM »
Pika moj mož je pri  :PL kvadratu shujšal tako, da smo samo gledali, dobesedno čez noč. Psihično stanje na psu. Moj je sicer ful proti razno raznim meditacijam itd, ampak toliko se je spokal, da je šel vsak dan v naravo, pa ven zmetal iz življenja tisto kar ne rabi  ;)

Ja, saj on tudi, že nekaj časa se intezivno ukvarja s športom... že malo maniakalno, vrgel se je tudi v vse mogoče diete. Spremenil je način življenja, ni ga za spoznat. Popolno preobrazbo izvaja. Ne spomnim se, kdaj točno se je to začelo... morda leto,dve leti nazaj. Vstaja "nenormalno" zgodaj, čeprav mu ni vedno treba in tega nikoli ni počel (je spal do poldneva, če se je dalo). Spije ogromne količine vode (načrtno).

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #117 on: November 15, 2011, 09:00:58 AM »

Ja, saj on tudi, že nekaj časa se intezivno ukvarja s športom... že malo maniakalno, vrgel se je tudi v vse mogoče diete. Spremenil je način življenja, ni ga za spoznat. Popolno preobrazbo izvaja. Ne spomnim se, kdaj točno se je to začelo... morda leto,dve leti nazaj. Vstaja "nenormalno" zgodaj, čeprav mu ni vedno treba in tega nikoli ni počel (je spal do poldneva, če se je dalo). Spije ogromne količine vode (načrtno).

Sprožilec je bil Saturnov kvadrat k natalnemu Saturnu. Kar ni čudno, saj je Venerin dispozitor, ki je v Kozorogu in Saturn je natalno v 2 hiši.

Tukaj bi blo treba temeljito ozavestit principe, ki so v natalni karti.
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #118 on: November 15, 2011, 09:17:04 AM »

Sprožilec je bil Saturnov kvadrat k natalnemu Saturnu. Kar ni čudno, saj je Venerin dispozitor, ki je v Kozorogu in Saturn je natalno v 2 hiši.

Tukaj bi blo treba temeljito ozavestit principe, ki so v natalni karti.

Hvala, Tea!
Na to pot se je pred leti že enkrat podal. Ne k astrologu, hodil je na terapije. Potem pa prenehal, ker ni videl smisla. Žal se težko odpre za te stvari, ne verjame, da mu to lahko pomaga. Nobena alternativa.
Sama imam občutek, da brez strokovnjaka svojih vzorcev ne bo predelal.
Itak je odločitev njegova.

Kje v karti se pa "bere" njegova samopodoba? S tem se tudi bori že celo življenje.
Hvala!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #119 on: November 15, 2011, 10:38:34 AM »
Samopodoba je celotna slika.
www.Astro-Star.net