NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaz bi lepo prosila, če mi obrneš eno za moje koleno, ki še ni povsem v redu po poškodbi ...
Quote from: Princes on September 06, 2011, 11:52:28 AMJaz imam vprašanje, ki se tiče mojega sina, ampak posledično tudi mene in sicerali bo sin dobil v najem stanovanje pod našim in kdaj? Hvala Tejči že v naprej BO - enota je pa v času 5, ki jih moraš prilagoditi pričakovanjem: tednov, mesecev
Jaz imam vprašanje, ki se tiče mojega sina, ampak posledično tudi mene in sicerali bo sin dobil v najem stanovanje pod našim in kdaj? Hvala Tejči že v naprej
Quote from: Maja on September 06, 2011, 01:01:48 PMJaz bi lepo prosila, če mi obrneš eno za moje koleno, ki še ni povsem v redu po poškodbi ...Svojemu kolenu pošiljaj ljubezen in energijo, ki mu jo primanjkuje. Predvsem pa se še kaže, da ga je potrebno zaviti, utopliti, negovati in z njim nežno ravnati.
Quote from: sasa on September 06, 2011, 11:25:31 AMAli naj začnem določen projekt?Hvala Tole je pa precej pod spremnljivo energijo. Tukaj se nekak prepuščaš še občutkov in iščeš varnost v nekem oprijemljivem, ki pa se zaenkrat še ne vidi.
Ali naj začnem določen projekt?Hvala
Quote from: Tea on September 06, 2011, 01:06:37 PMQuote from: Maja on September 06, 2011, 01:01:48 PMJaz bi lepo prosila, če mi obrneš eno za moje koleno, ki še ni povsem v redu po poškodbi ...Svojemu kolenu pošiljaj ljubezen in energijo, ki mu jo primanjkuje. Predvsem pa se še kaže, da ga je potrebno zaviti, utopliti, negovati in z njim nežno ravnati.Hvala, Tea, sem ravno dobila tudi tako mnenje od strokovnjaka.
Quote from: taja6 on September 06, 2011, 11:14:43 AMAli bom uspela v določenem upravnem postopku ( v Slov. )?hvala Tea Boš Taja
Ali bom uspela v določenem upravnem postopku ( v Slov. )?hvala Tea
Quote from: Maja on September 06, 2011, 01:12:28 PMQuote from: Tea on September 06, 2011, 01:06:37 PMQuote from: Maja on September 06, 2011, 01:01:48 PMJaz bi lepo prosila, če mi obrneš eno za moje koleno, ki še ni povsem v redu po poškodbi ...Svojemu kolenu pošiljaj ljubezen in energijo, ki mu jo primanjkuje. Predvsem pa se še kaže, da ga je potrebno zaviti, utopliti, negovati in z njim nežno ravnati.Hvala, Tea, sem ravno dobila tudi tako mnenje od strokovnjaka.no vidiš hehe kako je vse usklajeno
Danes sem vam na voljo za odgovore iz karmičnih astroloških kart, če katera želiBom pa vesela konkretnih vprašanj
Kaj mi prinaša to sodelovanje? V poslovnem smislu.Hvala!
Quote from: Tea on September 06, 2011, 10:35:55 AMDanes sem vam na voljo za odgovore iz karmičnih astroloških kart, če katera želiBom pa vesela konkretnih vprašanjAli se bo najina veza nadaljevala?Hvala že v naprej!
Tea en offtopic (no ja recimo) kako določaš časovne enote? S hišami? Tako iz firbca, ker bi včasih rabila tudi časovno za koga, pa mi je to edino do zdaj kliknilo.
Bo prišlo z eno osebo do konkretnejšega sodelovanja?? Hvalaaaaa
Quote from: Pika on September 06, 2011, 11:52:21 AMKaj mi prinaša to sodelovanje? V poslovnem smislu.Hvala!