Ja Maja, kolk je treba naredit, da skuriš kalorije, zaužiješ jih pa mimogrede, včasih že z žličko kakega maščobnega živila. Sem pa vesela, ker sem si potrdila, da moj metabolizem (od nekdaj je in še vedno) vzdržuje svojo težo z največ 3 obroki na dan. Ko sem po kao "strokovnih" nasvetih poskušala jest 5 majhnih obrokov, nikakor ni šlo.
Ti strokovni nasveti so pa itak kar neki, če bi jaz jedla 5 krat na dan, bi se samo zagitala do amena. To meni ne sede, jaz jem maksimum 2 krat na dan. No zdaj ko sem noseča jem 20 krat ??? Kdaj bo to obdobje mimo, že??
Ni važno število obrokov, ampak njihova kalorična vrednost.
Lahko poješ dnevno količino v enem obroku ali v petih manjših.
Če je 5 obrokov, morajo ti biti manjši!!! Sicer je efekt totalno kontra. Tu se ponavadi zalomi.
Več obrokov naj bi bilo boljše za ohranjanje visokega metabolizma (in metabolizem ni isto kot prebava), se pa da to doseč tudi na druge načine.
Jane, to bo minilo čez nekaj mesecev.
Ja ampak ljudje smo različni in vsak ima drugačen metabolizem, prav tako nekdo lahko preteče 40 km, drugi pa raje plava. Tako ni šanse, da jem 5 obrokov, tudi če so manjši. Pa tudi če so sestavljeni samo iz solate. Sem sprobavala vse živo v času tistih svojih treningov, še nalivala sem se z nekimi dodatki, ker mi je nek pametnjakovič rekel, da je to ful dobro. Pa daj no...od tega sem imela samo zjeban želodec in nič drugega. Jem samo striktno naravno ( razen zdaj ko sem noseča, ko sem primorana jesti junk food, ok še dva meseca pa bo lažje

) Vse je res odvisno od cilja ki ga človek želi doseči.
Smo se takrat redno merili, vsak teden tako da sem videla kako se spreminjata mišična masa in maščobe. In tudi s takim treningom, ki je zdaj kao brezvezen, so šle maščobe ful dol. Samo jaz osebno nisem delala na tem, da bi mela ful mišic, cilj mi je bil pač preoblikovati telo, spraviti maščobe ven, malo utrditi in that's it....ekstremi niso zame.

razen pri drugačnem šokiranju ljudi
Tako da je res vse odvisno prvič od telesa in drugič kaj nekdo hoče doseči. Najslebše je ne delati nič. Midva z mojim sva zmenjena, po porodu, naju čakajo, fuzbalerski treningi, tisti so za crknit