Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 248292 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #570 on: July 26, 2012, 05:30:15 PM »
Jp Pika, za mano je tudi tak teden. Prej sem 3 tedne bila polna energije, telovadila, se držala zdravega režima prehrane...potem pa stres v službi, odnosi, delo... in sem obstala v "luknji" cel teden, se cartala na zapečku, naredila samo najnujnejše, nič gibanja, jedla...bolela me je hrbtenica, noge, rdeče in boleče oko... Hm...kako ti depra pobere energijo... :o Zdaj vem, da v bodoče glih takrat ne smem več zastat doma, ampak samo ven, kamorkoli, karkoli... Pojdi na masažo  ;D

Če sem pa v minusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!  :-\

Grem zdajle k prjatlci, mogoče bova enga skadili, čeprav (tudi) to ni v moji navadi.
Uran...

Bo zanimivo videt, kakšna bom prišla ven iz tega Uranovega preporoda, da o Plutonu ne govorim.
Nezvesta, zadrogirana,... uf, mogoče pa za spremembo res srečno zaljubljena in ... da Bože da ... finančno preskrbljena.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #571 on: July 26, 2012, 05:39:55 PM »
Kdo je izumil idejo, da mora umetnik trpet, da lahko ustvarjaaaaaaaaaaaaaaa??  :-\

Sej ni bil normalen.

Ustvarjalnost spi v 2. čakri. Ne vem, koliko kaj nesreča vpliva nanjo ...  ;)

Mogoče ti pa leži svetobolje?   :blank:

9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #572 on: July 26, 2012, 05:40:57 PM »
Ustvarjalnost spi v 2. čakri. Ne vem, koliko kaj nesreča vpliva nanjo ...  ;)

Odgovor je rdeče obarvan.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #573 on: July 26, 2012, 05:47:24 PM »
Zbudi jo!
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #574 on: July 26, 2012, 05:52:13 PM »
Simpl ko pasulj.  ;D

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #575 on: July 26, 2012, 06:15:02 PM »
Če sem pa v minusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!  :-\

Jz tuuuuuuuuuudddddddddddddddddddd  :o No, natančneje povedano, minus sem kako leto nazaj ukinla. Ampak že 3. mesec sem totalno brez denarja, v glavnem podpiram sinova, neki še za avto mulcu prispevam po obrokih... pa sem vseeno moža sedaj kar določila, da naslednji teden grem na pedikuro, klinc, me briga, denar bo že kapnil od kod  :P. Že itak se voskam sama, pa skromna pri ličilih, oblačilih...

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #576 on: July 26, 2012, 11:11:17 PM »
No, mali si je v bistvu hitro premislil in sta se že na poti obrnila nazaj..takoj, ko sem vse skup spustila in si rekla, da bo tam zelo užival in bom jaz počela druge stvari :) Vesolje že ve  :)
Babi bla pa tud čisto ok glede tega in bo šel pač drugič k njej, ko bo obema ok  :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #577 on: July 27, 2012, 07:14:44 AM »
No, mali si je v bistvu hitro premislil in sta se že na poti obrnila nazaj..takoj, ko sem vse skup spustila in si rekla, da bo tam zelo užival in bom jaz počela druge stvari :) Vesolje že ve  :)
Babi bla pa tud čisto ok glede tega in bo šel pač drugič k njej, ko bo obema ok  :)

Ja, vesolje že ve :) Ko spustiš, pride ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #578 on: July 27, 2012, 07:35:04 AM »

Ja, vesolje že ve :) Ko spustiš, pride ;)

obe imata angelski uri  ;)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #579 on: July 27, 2012, 07:45:26 AM »
Ne vem, ali vpliva T  :NE na mojo N :Lu, ampak to, kar se z mano dogaja v zadnjih nekaj mesecih, je res.. Smotano... Tolk enih čustev, tolk enega novega dogajanja... Sama sebe večne prepoznam ob vesm tem.

Ravno danes mi je nekdo rekel, pa kako te more ena stvar tako prizadet oz pustiš, da tako vpliva nate, ki si tko trdna. Ja, sem trdna, ampak se zato toliko rše zlomim, še posebej v zadnjih tednih. Moja notranjost je tako zelo polna enih novih, še nedoživetih čustev, maske padajo, razkriva se moja notranjost... Ne vem, mogoče sem bila res celo življenje preveč trdna in sedaj to prihaja za mano...

Pa ne gledam na to kot na tragedijo. Pač, morajo čustva prit na plano, mora se stvar dogoditi.. Jo sprejemam kot tako, čeprav je na trenutke res težko, ampak gre.

Znam si vzeti čas zase in za svoje potrebe, za svoja čustva. Se mi zdi, da šele sedaj vidim, koliko čutenja sem sploh sposobna, na kakšen način se lahko to vse izrazi in pride ven. Še vseeno je pa na trenutke res trd boj te moje mehkobe in ranljivosti z mojo (narejeno) trdnostjo. To je tisto, kar najbolj boli...

Včasih res presenečam sama sebe.

Saša, saj veš, da je do tega moralo priti. ;) Do konca meseca bo vse na svojem mestu, ponotranjeno, sprejeto..... Potem pa spet sonce čisto drugače sije. Pobožek :-* :-*

Vem, vem... Ko pridejo "sprožilci", me malo vrže, potem je pa hitro spet ok. Ko enostavno pustim vsem čustvom in občutenjem svojo pot, ko se jim ne upiram, potem gre na bolje  ;)

Hvala, draga!

:-* :-* :-*
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #580 on: July 27, 2012, 01:24:08 PM »
Olaaaajšanjeeeeeeeee.
Ljubezen se srečno javila.
Ideje tudi.
Denar tudi.
Celo nekaj smeha.
Glava boli, ampak tega sem navajena.
Ufffffffffffffffffffff.  :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #581 on: July 27, 2012, 02:09:57 PM »
Lepo, da se je vse odprlo, ampak ne dovoli si, da bo tvoje razpoloženje, delo, ustvarjalnost in vse odvsino samo od tega ali se bo določen človek javil ali ne!
9ZK 656

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #582 on: July 27, 2012, 02:11:58 PM »
Lepo, da se je vse odprlo, ampak ne dovoli si, da bo tvoje razpoloženje, delo, ustvarjalnost in vse odvsino samo od tega ali se bo določen človek javil ali ne!

Točno tako kot pravi Maja..vse je odvisno od tebe Pika.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #583 on: July 27, 2012, 02:51:09 PM »

He he, sej se je javil po tem, ko sem bila že dobre volje.  ;)
Vem, vem, vse je odvisno od nas.
Hvala!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #584 on: August 01, 2012, 10:17:30 PM »
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Huh, odleglo ...  ;D
9ZK 656