Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 248292 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #555 on: July 26, 2012, 01:52:06 PM »
krasno napisano in se popolnoma strinjam  ;)

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #556 on: July 26, 2012, 03:14:59 PM »
Kljub temu, da tega res nisem hotela, sem se pustila zmanipulirat tašči, da je odpeljala malega k sebi na počitnice  :-\
Si grem prav na živce, da se glasno ne postavim za tisto, kar se mi zdi prav in želim.  :-X

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #557 on: July 26, 2012, 03:39:14 PM »
Kljub temu, da tega res nisem hotela, sem se pustila zmanipulirat tašči, da je odpeljala malega k sebi na počitnice  :-\
Si grem prav na živce, da se glasno ne postavim za tisto, kar se mi zdi prav in želim.  :-X

Jaz bi pa rekla, da je vse za nekaj dobro. Te čisto štekam, mogoče tamali ni želel it, ampak spet, zdaj ko gledam z distance malo nazaj odraščanje mojih otrok, je pa dobro, če se otrok malo utrjuje, starši pa tudi. Za taščo je pa tudi prav, da ima priliko se zbližat z vnukom. Ti pa izkoristi in se te dni več posvečaj sebi.

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #558 on: July 26, 2012, 04:22:40 PM »
Ne, sej ni problem zbliževanje, sta drugače čist dost skupaj, problem je njeno zmišljevanje...pa se drugače nimam kaj žalit nanjo, ker je ustrežljiva, pride, ko jo rabimo, ampak tole je dejansko malo izsilila...jaz sem imela pa plane jutri za malega pa še za vikend sva končno oba s partnerjem doma in smo res redko lahko za vikende takole skupaj....ah...morm predihat  ::)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #559 on: July 26, 2012, 04:46:36 PM »
Aja. No potem se boš morala pa res naučit reči ne. Saj ni tako komplicirano. Prej se psihično pripravi, da boš ob naslednji taki situaciji mirno rekla: Hvala, res prijazno, samo ta vikend ne, ker smo si že naredili načrte, kaj bomo. Po pa začneš kar naprej nekaj govorit...  ;) (tudi to si pripravi, o čem boš ob taki priliki začela naprej sproščeno pripovedovat...recimo...a veš, kaj je tamali našpiču...kaj se je naučil...a veš, kako veliko zelje imam letos na vrtu .... ipd  ;D ).

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #560 on: July 26, 2012, 04:55:11 PM »
Ne vem, ali vpliva T  :NE na mojo N :Lu, ampak to, kar se z mano dogaja v zadnjih nekaj mesecih, je res.. Smotano... Tolk enih čustev, tolk enega novega dogajanja... Sama sebe večne prepoznam ob vesm tem.

Ravno danes mi je nekdo rekel, pa kako te more ena stvar tako prizadet oz pustiš, da tako vpliva nate, ki si tko trdna. Ja, sem trdna, ampak se zato toliko rše zlomim, še posebej v zadnjih tednih. Moja notranjost je tako zelo polna enih novih, še nedoživetih čustev, maske padajo, razkriva se moja notranjost... Ne vem, mogoče sem bila res celo življenje preveč trdna in sedaj to prihaja za mano...

Pa ne gledam na to kot na tragedijo. Pač, morajo čustva prit na plano, mora se stvar dogoditi.. Jo sprejemam kot tako, čeprav je na trenutke res težko, ampak gre.

Znam si vzeti čas zase in za svoje potrebe, za svoja čustva. Se mi zdi, da šele sedaj vidim, koliko čutenja sem sploh sposobna, na kakšen način se lahko to vse izrazi in pride ven. Še vseeno je pa na trenutke res trd boj te moje mehkobe in ranljivosti z mojo (narejeno) trdnostjo. To je tisto, kar najbolj boli...

Včasih res presenečam sama sebe.

Saša, saj veš, da je do tega moralo priti. ;) Do konca meseca bo vse na svojem mestu, ponotranjeno, sprejeto..... Potem pa spet sonce čisto drugače sije. Pobožek :-* :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #561 on: July 26, 2012, 04:57:07 PM »
Rena hvala, bom upoštevala tvoj nasvet  ;) :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #562 on: July 26, 2012, 05:12:26 PM »
Saša, sem vesela, da je najtežje za tabo. In si tudi spoznala, kakšna občutenja imaš v sebi. Ko boš pa še to dala čez, boš videla, kako prav je bilo in dobro za naprej  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #563 on: July 26, 2012, 05:15:39 PM »
Oh jej, ta depra.  :( In lenoba.   :( In pesimizem.  :( In nemir.  :( In čustvena nepotešenost.  :( In stanje brez idej.  :( In zaspanost.  :( In osamljenost.  :( In nočne more.  :( In nespečnost.  :( In žalost.  :(

Nimam kej. Nimam energije, da bi se borila sama s seboj. Bom se prepustila, poslušala in čakala, da posije sonce.  ::)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #564 on: July 26, 2012, 05:16:44 PM »
Pikaaaaa, saj bo bolje!  :-* Pride minimum. In pride tudi maximum!
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #565 on: July 26, 2012, 05:20:06 PM »
Pikaaaaa, saj bo bolje!  :-* Pride minimum. In pride tudi maximum!

Hvala, Maja!  :-* Upam, da bo res bolje. Ker tole obdobje je pa užas.  ???
Pa naj začnem čimprej spet vesela proti maksimumu plezat... pa tud če je nedosegljiv. Samo da grem navzgor!  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #566 on: July 26, 2012, 05:22:30 PM »
Hočem bit srečno zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #567 on: July 26, 2012, 05:24:13 PM »
Kdo je izumil idejo, da mora umetnik trpet, da lahko ustvarjaaaaaaaaaaaaaaa??  :-\

Sej ni bil normalen.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #568 on: July 26, 2012, 05:25:30 PM »
Jp Pika, za mano je tudi tak teden. Prej sem 3 tedne bila polna energije, telovadila, se držala zdravega režima prehrane...potem pa stres v službi, odnosi, delo... in sem obstala v "luknji" cel teden, se cartala na zapečku, naredila samo najnujnejše, nič gibanja, jedla...bolela me je hrbtenica, noge, rdeče in boleče oko... Hm...kako ti depra pobere energijo... :o Zdaj vem, da v bodoče glih takrat ne smem več zastat doma, ampak samo ven, kamorkoli, karkoli... Pojdi na masažo  ;D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #569 on: July 26, 2012, 05:28:53 PM »
Kdo je izumil idejo, da mora umetnik trpet, da lahko ustvarjaaaaaaaaaaaaaaa??  :-\

Sej ni bil normalen.

Sej ni da mora. Ampak žalost zna tako dregnit, da sežeš v globino in najdeš v njej navdih...  Ampak ko smo veseli tudi ustvarjamo, kajne? In takrat so živahnejše barve, veseli ritmi, širok nasmeh  :D .