Ma. Včeraj sem direktno povedala točno tole: "Delajva vsaka zase, ker tako ne gre več naprej."
Preslišala.
Jaz ponovila.
Ona spet ovinek in odgovor v stilu: no bom jaz zdej to pa to zrihtala.
Kot da stavek ni bil izrečen.

Drugač pa, ja. Moj R
je aktiven pri reševanju odnosov z ljudmi. Povedati tako, kot je treba in stvar zaključiti.
Ni pravega stavka.
zanimivo...meni bi utrgalo ob taki komunikaciji....do sedaj so me vedno slišali...tudi ko sem bila v situaciji z osebo, ki mojih znamenj, namigov, besed " ni razumela " ( jih je razumela v bistvu, a si jih je prevedla tako, da je njej bilo bolj sprejemljivo oz. za take ljudi rečem, da imajo to kot obrambni mehanizem, da lažje preživijo )...ko pa sem imela vsega dovolj, sem ji rekla samo, zdaj se bova pa resno pogovorili, ti imam nekaj za povedat...je zmrznila in me poslušala kot mali otroček...ker je moja energija za tem stala...še glas se mi je spremenil, ko sem to spregovorila....in takrat je bil prerez oz. premik narejen.. prej pa par mesecev nič.
sama sem sočutna in ne rušim vse pred sabo oz. zahtevam, da je vse po mojem, a pri določenih stvareh se pač ne grem socialne delavke..jaz ali ti, žal....če si v biznisu skupaj, si skupaj zaradi dela, dobička ali karkoli in če nisi kompatibilen, je shit...vsak si svoje življenje po svoje kroji in si naloži določena bremena...če ima ona doma tako in tako situacijo itd...je to njena stvar..ti imaš pa svoje zadeve ins voje probleme...v bistvu se veliko ljudi predstavi tako kot da so žrtve..imajo take in take probleme, bolezni, družinske zadeve..v resnici pa gre za manipulacijo, da je po njihovo...zaščitit se in odrezat; stran od takih energetskih pijavk!
Če ugotoviš, da se v katerem koli odnosu bo začneš bolj ukvarjat s težavami, slabimi platmi tega odnosa in je tistih pozitivnih bolj malo, je po mojem čas za premik. Razen, če človek uživa v drami in se polni z njo..jaz sem uboga/ubogi, ker imam to in to...
Ko bo tvoja energija 100% stala za tvojimi besedami,dejanji sem prepričana, da te bo slišala.
p.s. :de so preračunljive 
Hvala, Taja!

Ja, sem tudi sama v ascendentu devica, s precej devičjimi lastnostmi, ampak nimam preračunljivosti v sebi NIČ.
Ja, imam kirona v konj. z R merkurjem.
Trga se mi ob komunikaciji z njo, kot si pravilno ugotovila.
Danes sestavljam en tekst. Mogoče bom poslala kar mail, čeprav se ne strinjam s takim načinom. Ampak na tak način bom najbolj sistematično razložila vse. In noben skisan pogled me ne bo mogel omehčat.
Zelo dobro si napisala. Res je, pri njej gre za obrambni mehanizem, da lažje preživi. Ker nekaterih stvari preprosto noče sprejeti, noče se soočiti s sabo. Problema ni in ga noče videt (ima težave z očmi, mimogrede). Tako funkcionira. Po eni strani se naslanja name, ker si sama ne upa. Po drugi strani se tega zaveda oz. ima v podzavesti... in potem aroganca oz. neka čudna ciničnost, posmeh, ker se v vse vlagam toliko energije. Ampak po drugi strani pa sadove tega forsiranja brez sramu pobere. Ko zadeva laufa, je enakovredno zraven. Ko ne laufa, se ji zdi odveč energijo v to vlagat.
Ona ne bo zamudila otroštva svojih otrok. Razumem, spoštujem. Ne bo reskirala vikendov, ker je takrat z družino. Ja, razumem in spoštujem. Ampak tudi jaz imam otroka, družino. In delam vse vikende in se zavedam, da to za družino ni dobro. In nadur za to nimam plačanih, njej se pa tudi od nedela, počitnic, nedelovnih večerov,... nič ne odbije. Ne morem verjet, da ne vidi tega. Znorela je, ko sem predlagala, da bi si pisali ure - koliko in kaj katera naredi. Češ a zdaj bo pa zapravila še cajt za to, da si bo pisala, kaj, kje in komu. Cufalo se mi je.
Ma sej ne vem, kaj sploh mencam. Saj imam odgovore, dejstva na pladnju.