Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 248466 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #615 on: September 05, 2012, 03:26:34 PM »
Mah, sej sem jezna nase. Daleč od ovnovske komunikacije.
Ker ji serviram prvih 5 z mašnico, drugih 5 ji pa vržem v zrak in pričakujem, da bo vseh 10 naenkrat ujela in še žonglirala z njimi.

Ja no potem ne zavijaj v mašnico če ne vidiš da ne dojame. Povej tko ko je, ne pa ej oprosti ampak a veš, tole pa ni blo glih najboljš a bi lahko naslednjič mogoče....če to ne pali po parih poskusiš, rečeš enostavno ej glej zdaj pa tko pa tko PRIČAKUJEM IN ZAHTEVAM, drugače ne morem delat, stroške in posledice nosiš sama, bla, bla....kar pač mata, saj ne vem.

Japajade ... z R :Me  8)

No evo.  :laugh:
Ma lej Tea, sem že enkrat to naredila kljub R  :Me. Ni palilo.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #616 on: September 05, 2012, 03:31:15 PM »
Ma. Včeraj sem direktno povedala točno tole: "Delajva vsaka zase, ker tako ne gre več naprej."
Preslišala.
Jaz ponovila.
Ona spet ovinek in odgovor v stilu: no bom jaz zdej to pa to zrihtala.
Kot da stavek ni bil izrečen.
 >:D

Drugač pa, ja. Moj R  :Me je aktiven pri reševanju odnosov z ljudmi. Povedati tako, kot je treba in stvar zaključiti.
Ni pravega stavka.
« Last Edit: September 05, 2012, 03:33:50 PM by Pika »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #617 on: September 05, 2012, 03:34:41 PM »
Ja valda manipulira s tabo, ker itak ve, da imaš slabo vest, pa da popuščaš, pa še prej zaviješ v vato in je to to.
Težko rečt, kaj narest, ker sem sama z  :Me  v  :rak  rabila kar nekaj časa, da sem izbruhnila, ko pa enkrat to osvojiš, da nekomu gladko malo takoj rečeš, naj se spelje, potem kar gre  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #618 on: September 05, 2012, 03:37:26 PM »

[/quote]

Opažam, da največkrat lepo živimo nasprotno kompatibilno znamenje  :)
[/quote]

se strinjam---
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #619 on: September 05, 2012, 04:02:59 PM »
Ja valda manipulira s tabo, ker itak ve, da imaš slabo vest, pa da popuščaš, pa še prej zaviješ v vato in je to to.
Težko rečt, kaj narest, ker sem sama z  :Me  v  :rak  rabila kar nekaj časa, da sem izbruhnila, ko pa enkrat to osvojiš, da nekomu gladko malo takoj rečeš, naj se spelje, potem kar gre  ;D

Ja, sej problem je še v tem, da se tudi tega zavedam. Celo, da me mogoče j*** v glavo.
Zdaj sem v Frankfurtu točno videla, kako lažje delam sama. Kako se bolj sprostim, lažje komuniciram, nihče me ne spravlja ob živce z naivnimi pripombami. Ma enkrat je potencialnemu investitorju izjavila, da jo živi mož, ker se od te znamke ne da živet. Ko sem znorela, se ji je pa čisto zamalo zdelo in užaljena za umret. No seveda investitor se je pobral, ker je iz tega pogovora dobil vtis, da je projekt nerentabilen. Ona si je pač razložila, da je imel slab dan. Pa sem spet znorela. Tud jaz logično slab dan po njenem, ona pa seveda ni naredila nič narobe. Pa si spet žremo jetra, medtem ko se drugi mirnih živcev zgovarjajo na slab dan, namesto da bi se spoprijeli z lastnimi nekapacitetami.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #620 on: September 05, 2012, 04:51:48 PM »
Uf, kako ste se razpisale, babe  ;). Sem imela gužvo na šihtu, šele zdaj berem. Pika, to me pa tako zelo spominja na moj odnos s sodelavko, ki ji nisem znala postavit meja. Isto, preusmiljena, prenežna, raje sem sama delala še za njo zravn in še za njo napake popravljala. Koštalo me je živcev, izčrpanosti, destrukcije, da tako rečem, na koncu sem še skoraj na sodišče prišla. Nič kriva, so mi pa hotli pripisat odgovornost zaradi funkcije. Ko se je šlo za plačo, sva imeli isti naziv in plačo, češ da je itak šefe na vrhu odgovoren, ko smo ji odkrili in dokazali krivdo, bi pa naenkrat kar jaz morala že to prej odkrit. Skratka....Pika...samo zato govorim, da boš uvidela....če ne boš brezkompromisna, si ga naj....  Se je pa sodelavka sploh obnašala neprofesionalno - napake, aroganca, omalovaževanje... Seveda, pod tem je skrivala svoje pomankljivosti. S takimi ljudmi ne moreš v rokavicah, samo bitka na njegovem nivoju, da naj dela kot je treba ali se spelje. Žal  :-X

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #621 on: September 05, 2012, 07:08:45 PM »
Ma. Včeraj sem direktno povedala točno tole: "Delajva vsaka zase, ker tako ne gre več naprej."
Preslišala.
Jaz ponovila.

Drugač pa, ja. Moj R  :Me je aktiven pri reševanju odnosov z ljudmi. Povedati tako, kot je treba in stvar zaključiti.
Ni pravega stavka.

zanimivo...meni bi utrgalo ob taki komunikaciji....do sedaj so me vedno slišali...tudi ko sem bila v situaciji z osebo, ki mojih znamenj, namigov, besed " ni razumela " ( jih je razumela v bistvu, a si jih je prevedla tako, da je njej bilo bolj sprejemljivo oz. za take ljudi rečem, da imajo to kot obrambni mehanizem, da lažje preživijo )...ko pa sem imela vsega dovolj, sem ji rekla samo, zdaj se bova pa resno pogovorili, ti imam nekaj za povedat...je zmrznila in me poslušala kot mali otroček...ker je moja energija za tem stala...še glas se mi je spremenil, ko sem to spregovorila....in takrat je bil prerez oz. premik narejen.. prej pa par mesecev nič.

sama sem sočutna in ne rušim vse pred sabo oz. zahtevam, da je vse po mojem, a pri določenih stvareh se pač ne grem socialne delavke..jaz ali ti, žal....če si v biznisu skupaj, si skupaj zaradi dela, dobička ali karkoli in če nisi kompatibilen, je shit...vsak si svoje življenje po svoje kroji in si naloži določena bremena...če ima ona doma tako in tako situacijo itd...je to njena stvar..ti imaš pa svoje zadeve ins voje probleme...v bistvu se veliko ljudi predstavi tako kot da so žrtve..imajo take in take probleme, bolezni, družinske zadeve..v resnici pa gre za manipulacijo, da je po njihovo...zaščitit se in odrezat; stran od takih energetskih pijavk!

Če ugotoviš, da se v katerem koli odnosu bo začneš bolj ukvarjat s težavami, slabimi platmi tega odnosa in je tistih pozitivnih bolj malo, je po mojem čas za premik. Razen, če človek uživa v drami in se polni z njo..jaz sem uboga/ubogi, ker imam to in to...

Ko bo tvoja energija 100% stala za tvojimi besedami,dejanji sem prepričana, da te bo slišala.

p.s.   :de so preračunljive  ;)
« Last Edit: September 05, 2012, 07:12:27 PM by taja6 »

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #622 on: September 05, 2012, 07:15:56 PM »
Pika , Kirona imaš v konjukciji z Merkurjem...  :'(

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #623 on: September 05, 2012, 08:15:20 PM »
Preslišala.
Jaz ponovila.

Ni pravega stavka.

zanimivo...meni bi utrgalo ob taki komunikaciji....do sedaj so me vedno slišali...tudi ko sem bila v situaciji z osebo, ki mojih znamenj, namigov, besed " ni razumela " ( jih je razumela v bistvu, a si jih je prevedla tako, da je njej bilo bolj sprejemljivo oz. za take ljudi rečem, da imajo to kot obrambni mehanizem, da lažje preživijo )...ko pa sem imela vsega dovolj, sem ji rekla samo, zdaj se bova pa resno pogovorili, ti imam nekaj za povedat...je zmrznila in me poslušala kot mali otroček...ker je moja energija za tem stala...še glas se mi je spremenil, ko sem to spregovorila....in takrat je bil prerez oz. premik narejen.. prej pa par mesecev nič.

sama sem sočutna in ne rušim vse pred sabo oz. zahtevam, da je vse po mojem, a pri določenih stvareh se pač ne grem socialne delavke..jaz ali ti, žal....če si v biznisu skupaj, si skupaj zaradi dela, dobička ali karkoli in če nisi kompatibilen, je shit...vsak si svoje življenje po svoje kroji in si naloži določena bremena...če ima ona doma tako in tako situacijo itd...je to njena stvar..ti imaš pa svoje zadeve ins voje probleme...v bistvu se veliko ljudi predstavi tako kot da so žrtve..imajo take in take probleme, bolezni, družinske zadeve..v resnici pa gre za manipulacijo, da je po njihovo...zaščitit se in odrezat; stran od takih energetskih pijavk!

Če ugotoviš, da se v katerem koli odnosu bo začneš bolj ukvarjat s težavami, slabimi platmi tega odnosa in je tistih pozitivnih bolj malo, je po mojem čas za premik. Razen, če človek uživa v drami in se polni z njo..jaz sem uboga/ubogi, ker imam to in to...

Ko bo tvoja energija 100% stala za tvojimi besedami,dejanji sem prepričana, da te bo slišala.

p.s.   :de so preračunljive  ;)

Hvala, Taja!  :-*

Ja, sem tudi sama v ascendentu devica, s precej devičjimi lastnostmi, ampak nimam preračunljivosti v sebi NIČ.  :(
Ja, imam kirona v konj. z R merkurjem.  :(
Trga se mi ob komunikaciji z njo, kot si pravilno ugotovila.

Danes sestavljam en tekst. Mogoče bom poslala kar mail, čeprav se ne strinjam s takim načinom. Ampak na tak način bom najbolj sistematično razložila vse. In noben skisan pogled me ne bo mogel omehčat.
Zelo dobro si napisala. Res je, pri njej gre za obrambni mehanizem, da lažje preživi. Ker nekaterih stvari preprosto noče sprejeti, noče se soočiti s sabo. Problema ni in ga noče videt (ima težave z očmi, mimogrede). Tako funkcionira. Po eni strani se naslanja name, ker si sama ne upa. Po drugi strani se tega zaveda oz. ima v podzavesti... in potem aroganca oz. neka čudna ciničnost, posmeh, ker se v vse vlagam toliko energije. Ampak po drugi strani pa sadove tega forsiranja brez sramu pobere. Ko zadeva laufa, je enakovredno zraven. Ko ne laufa, se ji zdi odveč energijo v to vlagat.
Ona ne bo zamudila otroštva svojih otrok. Razumem, spoštujem. Ne bo reskirala vikendov, ker je takrat z družino. Ja, razumem in spoštujem. Ampak tudi jaz imam otroka, družino. In delam vse vikende in se zavedam, da to za družino ni dobro. In nadur za to nimam plačanih, njej se pa tudi od nedela, počitnic, nedelovnih večerov,... nič ne odbije. Ne morem verjet, da ne vidi tega. Znorela je, ko sem predlagala, da bi si pisali ure - koliko in kaj katera naredi. Češ a zdaj bo pa zapravila še cajt za to, da si bo pisala, kaj, kje in komu. Cufalo se mi je.

Ma sej ne vem, kaj sploh mencam. Saj imam odgovore, dejstva na pladnju.  ::)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #624 on: September 05, 2012, 08:19:11 PM »
Uf, kako ste se razpisale, babe  ;). Sem imela gužvo na šihtu, šele zdaj berem. Pika, to me pa tako zelo spominja na moj odnos s sodelavko, ki ji nisem znala postavit meja. Isto, preusmiljena, prenežna, raje sem sama delala še za njo zravn in še za njo napake popravljala. Koštalo me je živcev, izčrpanosti, destrukcije, da tako rečem, na koncu sem še skoraj na sodišče prišla. Nič kriva, so mi pa hotli pripisat odgovornost zaradi funkcije. Ko se je šlo za plačo, sva imeli isti naziv in plačo, češ da je itak šefe na vrhu odgovoren, ko smo ji odkrili in dokazali krivdo, bi pa naenkrat kar jaz morala že to prej odkrit. Skratka....Pika...samo zato govorim, da boš uvidela....če ne boš brezkompromisna, si ga naj....  Se je pa sodelavka sploh obnašala neprofesionalno - napake, aroganca, omalovaževanje... Seveda, pod tem je skrivala svoje pomankljivosti. S takimi ljudmi ne moreš v rokavicah, samo bitka na njegovem nivoju, da naj dela kot je treba ali se spelje. Žal  :-X

Hvala, Rena. Imaš prav, vsekakor. Ista zadeva, ja. Brezkompromisna meni bit - je pa problem. Ampak ja, ni druge.
Ma upam na podporo vesolja.  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #625 on: September 05, 2012, 08:37:44 PM »
Pika, ja vse ti je jasno, zdaj pa akcija..nehaj ponavljat vedno znova iste ugotovitve v stilu,,,.meni je to problem...in naredi končno, da ti to ne bo problem...ravnaj kontra kot si dosedaj, če se ti to sedaj ni obneslo.

jasno ti je kako in kaj in se postavi zase . Pika. Kaj ima ona, kaj hoče ali noče ona, naj te ne briga..najdi način, da zadeve razmejiš, postaviš na mesto.  Si dojela, kaj se moraš v tem odnosu naučit? Če si, sprejmi lekcijo in ravnaj zase pravilno. Tu ni neke jake folozofije...

in sprosti jezo, ker se s tem hrani takšen odnos....razčisti v sebi in pitem umirjeno in odločno ravnaj v tej smeri... če ne veš kako in kaj, ti svetujem ,da si pogledaš kakšen del Šepetalca psom Cesarja Milana...zadeva ni nič drugačna  ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #626 on: September 05, 2012, 09:05:32 PM »

Pika, ja vse ti je jasno, zdaj pa akcija..nehaj ponavljat vedno znova iste ugotovitve v stilu,,,.meni je to problem...in naredi končno, da ti to ne bo problem...ravnaj kontra kot si dosedaj, če se ti to sedaj ni obneslo.

jasno ti je kako in kaj in se postavi zase . Pika. Kaj ima ona, kaj hoče ali noče ona, naj te ne briga..najdi način, da zadeve razmejiš, postaviš na mesto.  Si dojela, kaj se moraš v tem odnosu naučit? Če si, sprejmi lekcijo in ravnaj zase pravilno. Tu ni neke jake folozofije...

in sprosti jezo, ker se s tem hrani takšen odnos....razčisti v sebi in pitem umirjeno in odločno ravnaj v tej smeri... če ne veš kako in kaj, ti svetujem ,da si pogledaš kakšen del Šepetalca psom Cesarja Milana...zadeva ni nič drugačna  ;D

;D ;D ;D Bom si pogledala, ne poznam prav dobro.
Hvala, Taja!  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #627 on: September 06, 2012, 12:06:08 PM »
Izkašljala. Po telefonu.  8)
:Me nič nagajal. Jezik tekel kot po maslu. Govorila pol ure. Brez ovinkarjenja. Direkt in po ovnovsko... no prijazno ovnovsko. Povedala skoraj vse - pravim skoraj, ker sem se zdaj spomnila, kaj vse bi še morala. Kakorkoli že, zaenkrat dovolj snovi za prespat, predelat. Potem pa dalje.
 :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #628 on: September 06, 2012, 12:08:48 PM »
Izkašljala. Po telefonu.  8)
:Me nič nagajal. Jezik tekel kot po maslu. Govorila pol ure. Brez ovinkarjenja. Direkt in po ovnovsko... no prijazno ovnovsko. Povedala skoraj vse - pravim skoraj, ker sem se zdaj spomnila, kaj vse bi še morala. Kakorkoli že, zaenkrat dovolj snovi za prespat, predelat. Potem pa dalje.
 :D

:) super
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #629 on: September 06, 2012, 12:09:03 PM »
Pika, jaz se ne bi obremenjevala s sodelavko. Delaš zaradi sebe in za sebe in to je tvoja odločitev, nihče te v to ne sli, najmanj pa ona. Kakšna je odločitev tvoje sodelavke pa je njena stvar. Če si zaradi nje za karkoli prikrajšana, poskrbi, da ne bo tako, vse ostalo NI tvoja stvar ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.