Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Je kej pa bilo? Predvidevam, da ni vzklik veselja ???
Na koncu maila sem opazila, da ponujaš Theta healing trening za začetnike. Sama veš iz maila, ki sem ga poslala naokrog, da me je Vianna imenovala za predstavnico za Slovenijo. Moja naloga je med drugim, da skrbim za to, da theto poučujejo certificirani učitelji in nihče drug. Vem, kakšna so tvoja stališča glede sistemov. In ker si mi zelo draga oseba in te spoštujem, ter očitno rada poučuješ TH, te vabim, da greš naslednje leto, ko pride Vianna v Zagreb na Začetni in Nadaljevalni učiteljski seminar, drugače pa tega ne smeš početi. Vianna je osnovala mednarodno društvo za ThetaHealing, ki sodeluje s pravniki po celem svetu in se bodo od zdaj naprej takšne stvari sankcionirale. Zaenkrat je to z moje strani dobronamerno opozorilo, ker te imam rada. Če pa boš s tem početjem v prihodnosti nadaljevala, bom tvoje ime primorana posredovati v ZDA, kjer se bodo ukvarjali s tem in še drugimi podobnimi primeri, ki jih imamo v Sloveniji.
Objem,
Goga
Tea, tole si zapisala v svoje besedilo:
"Predvidoma bodo ob torkih v Novi Gorici ure treninga tehnike Theta Healing. Prva predvidoma 16. oktober ob 17. uri do 18. ure /tudi če še niste theta healing praktiki – vabljeni, da se s to tehniko seznanite in se jo naučite uporabljati/."
in tisto, kar sem označila je problematično. Torej, učenje drugih, kako to tehniko uporabljati. Zaradi mene lahko organiziraš srečanja theta praktikov, ker verjamem, da lahko z njimi na podlagi svojih izkušenj podeliš veliko več kot marsikdo drug, ki tovrstna srečanja izvaja. Vendar pa jih ne smeš učiti, kako iti v theta stanje po Viannini metodi. Javno izvajanje thete ni prepovedano, pač pa le javno učenje drugih, kako to delati, če nekdo ni TH učitelj.