Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 248536 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #765 on: September 25, 2012, 09:28:07 PM »
Saša, začni razmišljat raje, če je slučajno potrebno, da ti njih kaj naučiš, ne oni tebe.
Taka religija, ki forsira pasivnost in potrpežljivo sprejemanje batin zaradi prejemanja lekcij, ne more biti kaj prida, a ne?

Ja, sej to mi je tut jasno, samo če bi poznal mojega šefa, bi vedel, da tega človeka pač ne moreš nikamor premaknit niti za mm, pa če se ves svet na glavo podre.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #766 on: September 25, 2012, 09:37:14 PM »
Saša, začni razmišljat raje, če je slučajno potrebno, da ti njih kaj naučiš, ne oni tebe.
Taka religija, ki forsira pasivnost in potrpežljivo sprejemanje batin zaradi prejemanja lekcij, ne more biti kaj prida, a ne?
[/quote
Jernej, ce razmisljas, da se iz vsake lekcije lahko nekaj naucis, NE gre za pasivnost ampak akrivnost delovanja. Saj se moras ozreti vase in malo pomigati in pobrcati pri sebi. Ce vedno mislis, da je problem v drugih, potem JE to pasivnost. In vedno je ucenje obojestransko, samo izguba energije je, da bi se ukvarjal s tem kaj se mora nekdo drug nauciti od tebe.
Hitler je mislil, da je problem v vseh drugih, samo v njemu ne. In kam je popeljal svet takrat?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #767 on: September 25, 2012, 11:04:53 PM »
Kakorkoli, ti problemi s šefi so že skoraj obvezni ...  :laugh:

Saj pri nas se tudi dela razpored tako, da nismo skupaj tisti, ki se zastopimo.
Vse se dela tako, da bo čimveč sporov, napak, trenja ...

Dve sodelavki sta bili zdaj nekaj sprti, pa je rekla vodja, da ju bo dala vse izmene skupaj delat pa da bo še gledala po kamerah, če se slučajno ne bosta pogovarjali med sabo, da jima bo takoj dala destimulacijo ... Destimulacije itak kar dežujejo ... Pa itak je cel kolektiv zmešan. Pa nihče ne opazi, da je očitno nekaj narobe v podjetju.

Problem je pa tu v celotni družbi, v pokvarjeni morali. Primitivci so prišli na položaje in se tma trudijo, da bodo naredili čimveč škode.
« Last Edit: September 25, 2012, 11:06:59 PM by Maja »
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #768 on: September 26, 2012, 07:41:44 AM »
Kakorkoli, ti problemi s šefi so že skoraj obvezni ...  :laugh:

Saj pri nas se tudi dela razpored tako, da nismo skupaj tisti, ki se zastopimo.
Vse se dela tako, da bo čimveč sporov, napak, trenja ...

Dve sodelavki sta bili zdaj nekaj sprti, pa je rekla vodja, da ju bo dala vse izmene skupaj delat pa da bo še gledala po kamerah, če se slučajno ne bosta pogovarjali med sabo, da jima bo takoj dala destimulacijo ... Destimulacije itak kar dežujejo ... Pa itak je cel kolektiv zmešan. Pa nihče ne opazi, da je očitno nekaj narobe v podjetju.

Problem je pa tu v celotni družbi, v pokvarjeni morali. Primitivci so prišli na položaje in se tma trudijo, da bodo naredili čimveč škode.

Se strinjam z napisanim. Morala je na psu.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Luna

• Mojster
« Reply #769 on: September 26, 2012, 11:51:37 AM »
Strah me je. Ker imam občutek, da se bo totalno spremenilo pri meni vse. Vsi odnosi. Odnosi, ki mi pomenijo varnost in odnosi v katerih se je že toliko zgodilo in jih nočem zgubiti. Ampak bolj zaradi preteklosti. Vse bolj se mi zdi, da pa se naša skupna pot končuje. In to je tako zelo težko sprejeti. Mogoče pa me občutek vara in je samo tak dan. :blank:

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #770 on: September 26, 2012, 03:00:04 PM »
Ne morem verjet, da te ljudje lahko tako zelo razočarajo  :'( :'( :'(
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #771 on: September 27, 2012, 05:31:02 PM »
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #772 on: September 27, 2012, 06:25:46 PM »
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Je kej pa bilo? Predvidevam, da ni vzklik veselja  ???

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #773 on: September 27, 2012, 06:49:50 PM »

Na koncu maila sem opazila, da ponujaš Theta healing trening za začetnike. Sama veš iz maila, ki sem ga poslala naokrog, da me je Vianna imenovala za predstavnico za Slovenijo. Moja naloga je med drugim, da skrbim za to, da theto poučujejo certificirani učitelji in nihče drug. Vem, kakšna so tvoja stališča glede sistemov. In ker si mi zelo draga oseba in te spoštujem, ter očitno rada poučuješ TH, te vabim, da greš naslednje leto, ko pride Vianna v Zagreb na Začetni in Nadaljevalni učiteljski seminar, drugače pa tega ne smeš početi. Vianna je osnovala mednarodno društvo za ThetaHealing, ki sodeluje s pravniki po celem svetu in se bodo od zdaj naprej takšne stvari sankcionirale. Zaenkrat je to z moje strani dobronamerno opozorilo, ker te imam rada. Če pa boš s tem početjem v prihodnosti nadaljevala, bom tvoje ime primorana posredovati v ZDA, kjer se bodo ukvarjali s tem in še drugimi podobnimi primeri, ki jih imamo v Sloveniji.

Objem,
Goga

Tea, tole si zapisala v svoje besedilo:

"Predvidoma bodo ob torkih v Novi Gorici ure treninga tehnike Theta Healing. Prva predvidoma 16. oktober ob 17. uri do 18. ure /tudi če še niste theta healing praktiki – vabljeni, da se s to tehniko seznanite in se jo naučite uporabljati/."

in tisto, kar sem označila je problematično. Torej, učenje drugih, kako to tehniko uporabljati. Zaradi mene lahko organiziraš srečanja theta praktikov, ker verjamem, da lahko z njimi na podlagi svojih izkušenj podeliš veliko več kot marsikdo drug, ki tovrstna srečanja izvaja. Vendar pa jih ne smeš učiti, kako iti v theta stanje po Viannini metodi. Javno izvajanje thete ni prepovedano, pač pa le javno učenje drugih, kako to delati, če nekdo ni TH učitelj.
www.Astro-Star.net

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #774 on: September 27, 2012, 06:59:53 PM »

Na koncu maila sem opazila, da ponujaš Theta healing trening za začetnike. Sama veš iz maila, ki sem ga poslala naokrog, da me je Vianna imenovala za predstavnico za Slovenijo. Moja naloga je med drugim, da skrbim za to, da theto poučujejo certificirani učitelji in nihče drug. Vem, kakšna so tvoja stališča glede sistemov. In ker si mi zelo draga oseba in te spoštujem, ter očitno rada poučuješ TH, te vabim, da greš naslednje leto, ko pride Vianna v Zagreb na Začetni in Nadaljevalni učiteljski seminar, drugače pa tega ne smeš početi. Vianna je osnovala mednarodno društvo za ThetaHealing, ki sodeluje s pravniki po celem svetu in se bodo od zdaj naprej takšne stvari sankcionirale. Zaenkrat je to z moje strani dobronamerno opozorilo, ker te imam rada. Če pa boš s tem početjem v prihodnosti nadaljevala, bom tvoje ime primorana posredovati v ZDA, kjer se bodo ukvarjali s tem in še drugimi podobnimi primeri, ki jih imamo v Sloveniji.

Objem,
Goga

Tea, tole si zapisala v svoje besedilo:

"Predvidoma bodo ob torkih v Novi Gorici ure treninga tehnike Theta Healing. Prva predvidoma 16. oktober ob 17. uri do 18. ure /tudi če še niste theta healing praktiki – vabljeni, da se s to tehniko seznanite in se jo naučite uporabljati/."

in tisto, kar sem označila je problematično. Torej, učenje drugih, kako to tehniko uporabljati. Zaradi mene lahko organiziraš srečanja theta praktikov, ker verjamem, da lahko z njimi na podlagi svojih izkušenj podeliš veliko več kot marsikdo drug, ki tovrstna srečanja izvaja. Vendar pa jih ne smeš učiti, kako iti v theta stanje po Viannini metodi. Javno izvajanje thete ni prepovedano, pač pa le javno učenje drugih, kako to delati, če nekdo ni TH učitelj.

Uf, to pa je napoved vojne  :(

Po moje bo težka, verjetno se veliko ljudi ukvarja s theta healingom. Moj, žal pokojni učitelj reikija, je to metodo nadgradil s svojo tehniko in jo recimo imenuje Theta zenrei. No, ampak potem to že ni več izvorna metoda Vianne Stibal.  :-X

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #775 on: September 27, 2012, 07:11:08 PM »
A ne Rena .... vojne pa ne. Škorpijoni se ne bojujemo.... damo v kompjuter in delite.  ;D

Vesolje poskrbi za vse riti  ;D

www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #776 on: September 27, 2012, 07:13:43 PM »
 :-X

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #777 on: September 27, 2012, 07:16:57 PM »
No samo tolk da veste. Kdor bo to delal, ga bom zatožla Gogi  :P ;D :P
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #778 on: September 27, 2012, 07:18:43 PM »
 :D Sam a ves, da ko sem danes mail brala sem glih pomislila da bo frka  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #779 on: September 27, 2012, 07:27:30 PM »
A ne Rena .... vojne pa ne. Škorpijoni se ne bojujemo.... damo v kompjuter in delite.  ;D

Vesolje poskrbi za vse riti  ;D

Ja, sej nisem mislila s tvoje strani.  :P Je pa sicer res, da se bo sčasoma poostrilo na vseh področjih, recimo, pri ne vem kateri zbornici že podeljujejo certifikate za alternativne zdravilce. Matr, dokler da bom jz začela s tarotom ipd bolj zares, kdo ve, pri komu bom morala opravljat preverjanje znanja?   ;) :P ;D