Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 248514 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #750 on: September 20, 2012, 07:54:45 PM »
Kr neki no, jaz bi dala samo del napitnine v skupno kaso.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #751 on: September 21, 2012, 07:00:39 AM »
Ne moreš, ker je vse pod avdio in video nadzorom in ves čas nekdo visi na teh kamerah (še od doma gledajo in vlečejo na ušesa, kaj je kdo čez koga rekel ...). Kazen od urada za nadzor je pa 5.000€, če napitnino daš v svoj žep.  :o
Če ukradeš, pa nič, kot izgleda ...

Tole je taka beda postala. Kaj pa morem. Če grem, bom še na slabšem. Kje naj dobim drugo službo??? Tu pa sem v takem okolju, kamor ne sodim in kjer se dogajajo same krivice!

Včeraj, ko sem tole videla, mi je še dodatno dol padlo. Vse tu se mi gnusi do konca!  :'( :'( :'(
« Last Edit: September 21, 2012, 07:02:54 AM by Maja »
9ZK 656

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #752 on: September 21, 2012, 12:33:52 PM »
ohhh, jaz sem pa zvedela, da sem naredila izpit na faksu! Ma kiro olajšanje  8)
Kok mi je pa to vlilo ene volje za naprej  :laugh:
Da bo le kmalu konec...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #753 on: September 21, 2012, 01:08:19 PM »
Bravo Hannah! Le pogumno naprej in samo naprej!
Maja, igealnica ni zate, prevec slabe energije. Verjamem, da bos dobila sluzbo primerno svojemu znanju in sposobnostim!
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #754 on: September 21, 2012, 01:12:06 PM »
Maja, igealnica ni zate, prevec slabe energije. Verjamem, da bos dobila sluzbo primerno svojemu znanju in sposobnostim!

Se zavedam tega. Iz tvojih ust v Božja ušesa!  :laugh:
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #755 on: September 21, 2012, 01:21:52 PM »
Ojoj Maja, kaj se vse dogaja, kar ne morem verjeti. Grozno. Takšne stvari mi dajejo včasih tak občutek nemočnosti. In postanem žalostna. Kje je tisti majhen delček prvobitne človečnosti v ljudeh? Kot da nimajo ničesar v sebi.  Ampak ne dvomim, da se bo obrnilo na bolje in boš dobila službo, ki te je vredna :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #756 on: September 21, 2012, 01:25:46 PM »
Saj to me najbolj moti. Ta pokvarjenost. Z določenimi stvarmi se res ne morem strinjat in to so krivice in različna merila. In vedno več je tega tudi pri nas.
Tisto najbolj mizerno, primitivno, prezira vredno vedenje.
Uveljavljanje statusne avtoritete ne glede na vse ... Ker sem na tem in tem položaju, lahko počnem vse. In to s tabo, ker si mi podrejen ...
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #757 on: September 25, 2012, 12:04:42 PM »
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #758 on: September 25, 2012, 12:35:43 PM »

Kaj pa je Saša??
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #759 on: September 25, 2012, 12:47:05 PM »

Kaj pa je Saša??

Zadnje čase sem tempirana bomba v službi  >:D

Sej vem, vsi so dobri ljudje, vsi nas nekaj učijo, ampak aaaaaa!!!!!!

Najhuje je, ko te šef kliče in te nečesa obtožuje, pa mu črno na belem vse poveš, da ni tko, pa samo reče no ok. Dej, pejt se pucat kam drugam, mene pa pusti pri miru. Kot da govorim luftu! Oba s sodelavcem sta na službenem obisku v Franciji in to je od sodelavca stranka! Pa mi reče šef, zakaj ni šasij noter, si rekla, da je vse vnešeno. Ok, grem gledat, pa rečem saj je vse vnešeno, tisto, kar še ni podatka, je zadnje naročilo, katerega smo oddali prejšnji teden in sem danes dobila šasije. In on meni trdi, kako šele danes! Ja šefe, če si naročil v petek, jih pred petkom zagotovo nisem mogla dobit, se ti ne zdi?! Najhuje je pa to, da sodelavec, čigar stranka je to, vse to VE in bi mu lahko takoj povedal, tako imam pa občutek, da se onadva med sabo ne znata pogovarjat ali pa imata preveč vina v riti! Potem pa najlažje mene klicat in me obtoževat.

Pa me kličeta na PRIVAT telefon, pa ga imam potiho in se ne javim takoj, če ne vidim, da utripa, pa takoj zatem kličeta sodelavca in sprašujeta, kje sem, zakaj se ne javim. Ja lej, če ne slišim, ker je potiho in če ne vidim, se ne morem javit, poleg tega pa je to moj privatni telefon, pismo!

V glavnem, ja, še bi lahko govorila... Ali pa samo ne znam komunicirat z  :Me:ri:P

Ne, saj vem, da mi ni najtežje v službi in da je čisto ok, samo meje se moram naučit postavljat, nič drugega.

Aja, pa še šefe mi je ukazal (ne direktno meni, prek drugih sodelavcev), da moram biti z njim na jadrnici in ne na tisti, na kateri bo sodelavec, s katerim se res zastopim. In to naj bi bil team building in vzpodbujanje timskega duha...
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #760 on: September 25, 2012, 01:10:03 PM »

Kaj pa je Saša??

Zadnje čase sem tempirana bomba v službi  >:D

Sej vem, vsi so dobri ljudje, vsi nas nekaj učijo, ampak aaaaaa!!!!!!

Najhuje je, ko te šef kliče in te nečesa obtožuje, pa mu črno na belem vse poveš, da ni tko, pa samo reče no ok. Dej, pejt se pucat kam drugam, mene pa pusti pri miru. Kot da govorim luftu! Oba s sodelavcem sta na službenem obisku v Franciji in to je od sodelavca stranka! Pa mi reče šef, zakaj ni šasij noter, si rekla, da je vse vnešeno. Ok, grem gledat, pa rečem saj je vse vnešeno, tisto, kar še ni podatka, je zadnje naročilo, katerega smo oddali prejšnji teden in sem danes dobila šasije. In on meni trdi, kako šele danes! Ja šefe, če si naročil v petek, jih pred petkom zagotovo nisem mogla dobit, se ti ne zdi?! Najhuje je pa to, da sodelavec, čigar stranka je to, vse to VE in bi mu lahko takoj povedal, tako imam pa občutek, da se onadva med sabo ne znata pogovarjat ali pa imata preveč vina v riti! Potem pa najlažje mene klicat in me obtoževat.

Pa me kličeta na PRIVAT telefon, pa ga imam potiho in se ne javim takoj, če ne vidim, da utripa, pa takoj zatem kličeta sodelavca in sprašujeta, kje sem, zakaj se ne javim. Ja lej, če ne slišim, ker je potiho in če ne vidim, se ne morem javit, poleg tega pa je to moj privatni telefon, pismo!

V glavnem, ja, še bi lahko govorila... Ali pa samo ne znam komunicirat z  :Me:ri:P

Ne, saj vem, da mi ni najtežje v službi in da je čisto ok, samo meje se moram naučit postavljat, nič drugega.

Aja, pa še šefe mi je ukazal (ne direktno meni, prek drugih sodelavcev), da moram biti z njim na jadrnici in ne na tisti, na kateri bo sodelavec, s katerim se res zastopim. In to naj bi bil team building in vzpodbujanje timskega duha...

Jaz bi šla na jadrnico s sodelavcem, definitivno, pika, amen!
Saj te šef ni kupil, da ti bo odmerjal s kom se boš družila in zabavala.Ne maram, da mi kdo postavlja pravila, sploh ne takšna. (Vladar moje 6. hiše je Vodnar z Uranom v 1. hiši, se ve, da ne maram pravil ;))
Saša razmisli glede avtoritet, kako jih dojemaš, kakšen odnos imaš do njih, od kod nek strah do avtoritete...
To je meni prišlo na misel.
Te pa zelo dobro razumem in sočustvujem s tabo. Ja, postavljanje meja, to je res, predvsem pa zaupanje vase, imeti se rada, se ceniti in spoštovati, potem bodo to čutili tudi drugi in ne bodo pritiskali nate.
Jah, lahko je to pisati, težje je to osvojiti, pa ne meni govorit, vem da je težko.
Drži se in verjemi vase, si krasna punca :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #761 on: September 25, 2012, 01:14:59 PM »
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! ... tud jaz.
Ampak čist preveč vsega na čist preveč področjih, da bi človk pisal.  ???
Komunikacija pa itak na psu.  ???

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #762 on: September 25, 2012, 01:54:19 PM »
Danes pa res vsi napeti, kaj je to v zraku?
Luno imamo v  :vo, vladar  :U:ov:kv:PL in še na isti stopinji s  :ki....

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #763 on: September 25, 2012, 01:59:14 PM »

Jaz bi šla na jadrnico s sodelavcem, definitivno, pika, amen!
Saj te šef ni kupil, da ti bo odmerjal s kom se boš družila in zabavala.Ne maram, da mi kdo postavlja pravila, sploh ne takšna. (Vladar moje 6. hiše je Vodnar z Uranom v 1. hiši, se ve, da ne maram pravil ;))
Saša razmisli glede avtoritet, kako jih dojemaš, kakšen odnos imaš do njih, od kod nek strah do avtoritete...
To je meni prišlo na misel.
Te pa zelo dobro razumem in sočustvujem s tabo. Ja, postavljanje meja, to je res, predvsem pa zaupanje vase, imeti se rada, se ceniti in spoštovati, potem bodo to čutili tudi drugi in ne bodo pritiskali nate.
Jah, lahko je to pisati, težje je to osvojiti, pa ne meni govorit, vem da je težko.
Drži se in verjemi vase, si krasna punca :-*

Ja, saj sem rekla, da bom ponoči ušla na jadrnico k drugim sodelavcem. Tako ali tako imam prepoved se v službenem času družit z njimi. Pa kaj bi sploh šla tja, brezveze omenjati. Šef res hoče imet vse pod kontrolo, najhuje je pa, ko ima on neko prestavo v svoji glavi, kako stvari stojijo, se od tega ne bo oddaljil niti za mm, pa če mu sam papež pride predstavit dokaze o nasprotnem. Žalostno po eni strani...

Ja, avtoriteta, delam na tem in to ogromno. Poslušam svoje občutke. Pa da smo si na jasnem, je že VELIKO bolje kot je bilo včasih, tako da vem, da sem na pravi poti.

Hvala, draga sanjalka  :-*

9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #764 on: September 25, 2012, 08:49:55 PM »
Saša, začni razmišljat raje, če je slučajno potrebno, da ti njih kaj naučiš, ne oni tebe.
Taka religija, ki forsira pasivnost in potrpežljivo sprejemanje batin zaradi prejemanja lekcij, ne more biti kaj prida, a ne?