Misliiiiiimmmmmmmmmmmmm
Sem imela za dva študenta lani ali kdaj nazadnje celih 50 eur otr. dodatka. Čeprav se štejemo za nizek srednji razred, glih toliko, da nimaš ne vem kaj, izpadeš pri vseh cenzusih. Vzeli so nam seveda še teh 50 eur, za štipendijo tudi slučajno ne pridemo noter. Mi tudi "futramo" naša dva, kakor vemo in znamo. Vse čaka in stoji do takrat, ko bosta doštudirala. Strgana sedežna, polic v kopalnici ni, stari parketi...pa jbg...dokler smo še zdravi in ni drugih težav, pač moramo bit s tem zadovoljni. Pa dokler se ne bo Rena razp...... in začela verjet, da lahko dnar služi 
Jaz, kot mati samohranilka dveh odraščujočih, sem prejemala npr. doklade v višini cca 35 eur za vsakega, pa še to so mi lani vzeli. Imam pa zelo nizko plačo, pod povprečjem, zje... me preživnina, ki je pa tudi zelo nizka, ravno toliko, da padeš ven iz vsega in še v dohodnino se ti šteje, potem pa še bivši seveda uveljavlja olajšavo za dohodnino, prispeva pa zgolj in tudi pike ne več kot je določena preživnina. Ta pa seveda ne pokrije niti približno polovice tega kar dajem jaz...
Res je to krivično, ampak kaj lahko človek naredi. Na začetku sem mislila, da me bo od besa razneslo, sedaj pa sem to sprejela in ne pričakujem ne od njega, ne od države nič več.