Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 248621 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #825 on: October 03, 2012, 03:43:26 PM »
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
***em* to po***ano državo u 3 p***e materine!!! Ko že mislim, da se bom izkopala iz finančnega dreka in začela dihat me  :Sa (sistem) zjebe do konca.
Zmanjšali so mi otroški dodatek, zavrnili subvencijo za šolsko prehrano (lani sem imela polovično na podlagi predlanskih precej višjih dohodkov) ker sem solastnik nepremičnega premoženja iz katerega so mi naračunali fiktivni dohodek 2,5€ na leto.
Zdaj študiram, da bo treba ali še en šiht ali pa odpovedat šolsko prehrano in mulca nekako nafutrat, ker odkrito povedano pojma nimam kako bo tole šlo čez :( :( :(
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #826 on: October 03, 2012, 04:00:43 PM »
Ja pismo Tejka kako to jebemti. Midva sva dva, pa jaz se popoldanski sp pa sva padla v najnizji razred. A imas mogoce se prezivnino?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #827 on: October 03, 2012, 04:03:46 PM »
Misliiiiiimmmmmmmmmmmmm  >:D Sem imela za dva študenta lani ali kdaj nazadnje celih 50 eur otr. dodatka.  Čeprav se štejemo za nizek srednji razred, glih toliko, da nimaš ne vem kaj, izpadeš pri vseh cenzusih. Vzeli so nam seveda še teh 50 eur, za štipendijo tudi slučajno ne pridemo noter. Mi tudi "futramo" naša dva, kakor vemo in znamo. Vse čaka in stoji do takrat, ko bosta doštudirala. Strgana sedežna, polic v kopalnici ni, stari parketi...pa jbg...dokler smo še zdravi in ni drugih težav, pač moramo bit s tem zadovoljni. Pa dokler se ne bo Rena razp...... in začela verjet, da lahko dnar služi  :P

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #828 on: October 03, 2012, 04:11:03 PM »
Misliiiiiimmmmmmmmmmmmm  >:D Sem imela za dva študenta lani ali kdaj nazadnje celih 50 eur otr. dodatka.  Čeprav se štejemo za nizek srednji razred, glih toliko, da nimaš ne vem kaj, izpadeš pri vseh cenzusih. Vzeli so nam seveda še teh 50 eur, za štipendijo tudi slučajno ne pridemo noter. Mi tudi "futramo" naša dva, kakor vemo in znamo. Vse čaka in stoji do takrat, ko bosta doštudirala. Strgana sedežna, polic v kopalnici ni, stari parketi...pa jbg...dokler smo še zdravi in ni drugih težav, pač moramo bit s tem zadovoljni. Pa dokler se ne bo Rena razp...... in začela verjet, da lahko dnar služi  :P

Jaz, kot mati samohranilka dveh odraščujočih, sem prejemala npr. doklade v višini cca 35 eur za vsakega, pa še to so mi lani vzeli. Imam pa zelo nizko plačo, pod povprečjem, zje... me preživnina, ki je pa tudi zelo nizka, ravno toliko, da padeš ven iz vsega in še v dohodnino se ti šteje, potem pa še bivši seveda uveljavlja olajšavo za dohodnino, prispeva pa zgolj in tudi pike ne več kot je določena preživnina. Ta pa seveda ne pokrije niti približno polovice tega kar dajem jaz...
Res je to krivično, ampak kaj lahko človek naredi. Na začetku sem mislila, da me bo od besa razneslo, sedaj pa sem to sprejela in ne pričakujem ne od njega, ne od države nič več.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #829 on: October 03, 2012, 04:12:58 PM »
Ja pismo Tejka kako to jebemti. Midva sva dva, pa jaz se popoldanski sp pa sva padla v najnizji razred. A imas mogoce se prezivnino?
Minimalno samo za Samota. Dejansko sem klicala tja in pravijo, da je stanovanje ključni faktor... Nič, če bo zagustilo, bomo pa stene glodali >:( :( :-X

Sanjalka tudi jaz sem solo z dvema, delam za polovični delovni čas in prejemam pol minimalne plače. Dejansko nas država sili v delo na črno  :-\
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #830 on: October 04, 2012, 11:15:40 AM »
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #831 on: October 04, 2012, 11:38:00 AM »
danes smo ocitno vsi na aaaaaaaaaaa
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #832 on: October 04, 2012, 11:58:28 AM »
Ja, čist vsi.

Skeglal se mi bo vsak cajt.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #833 on: October 04, 2012, 11:58:51 AM »
Zgledaaaaaaaaaaa.
Jaz sem se zjutraj končno zjokala. Pa še se bom probala. Je kot preporod. Mora tečt, mora it ven vsa navlaka.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #834 on: October 04, 2012, 12:10:16 PM »
Ko je*e vse skup, ane?  ;D
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #835 on: October 04, 2012, 12:21:41 PM »
Ko je*e vse skup, ane?  ;D

Ej, j***. Ma dosti vsega na kupu. Dans si grem superge za laufat nabavt.  :D Jih že iščem precej časa, pa mi nobene niso všeč al so pa pretežke za moj žep.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #836 on: October 04, 2012, 02:15:35 PM »
Ugotavljam, da moja služba in z njo povezani občutki, negativno vplivajo na mojo prebavo.
Zdaj sem delala 3 dni dopoldne in te dni nisem šla na veliko potrebo ali pa zelo slabo. Pa imam isto rutino, kot takrat, ko dopoldne ne delam. Pol litra vode, šejk ... Potem me ponavadi navije. Te dni sem spila še več vode (do 5l) in ni šlo nič iz mene.
Danes sem doma ... In sem se zelo kvalitetno.  ;D

Kaj sporoča črevesje???

(Da je moja služba polna dreka?  :laugh:)

Tole se je spremenilo v zadnjih dveh tednih.  :laugh:

sanjalka, prej si rekla, da ves drek s službe nosim domov. Nič več. Zdaj se posrejem na službo.  :laugh: 8)

Interpretiram kot napredek.  ;D
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #837 on: October 04, 2012, 02:30:43 PM »
Ugotavljam, da moja služba in z njo povezani občutki, negativno vplivajo na mojo prebavo.
Zdaj sem delala 3 dni dopoldne in te dni nisem šla na veliko potrebo ali pa zelo slabo. Pa imam isto rutino, kot takrat, ko dopoldne ne delam. Pol litra vode, šejk ... Potem me ponavadi navije. Te dni sem spila še več vode (do 5l) in ni šlo nič iz mene.
Danes sem doma ... In sem se zelo kvalitetno.  ;D

Kaj sporoča črevesje???

(Da je moja služba polna dreka?  :laugh:)

Tole se je spremenilo v zadnjih dveh tednih.  :laugh:

sanjalka, prej si rekla, da ves drek s službe nosim domov. Nič več. Zdaj se posrejem na službo.  :laugh: 8)

Interpretiram kot napredek.  ;D

Super, sem vesela zate ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #838 on: October 05, 2012, 11:19:28 AM »

kako dobro dene duši, ko ti nekdo reče, da si bil zelo vredu, da so te imeli radi in da te pogrešajo 8)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #839 on: October 05, 2012, 11:37:53 AM »
aaaaaaaaaaaaaaa...kaj vse sem zamudila :o 8)
Tole s TH sploh ne komentiram, ker je škoda besed in energije. Vse se ob svojem času postavi na svoje mesto :P In vedno bolj se potrjuje, da je beseda duhovnost izkoriščana za nov način manipulacije ljudi ::)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115